perjantai 13. maaliskuuta 2009

USA:ssa "ilmastoagnostikkoja" jo 41%Ilmastonmuutosta, erityisesti ihmisperäistä eli antropogeenistä ilmastonmuutosta epäilevien osuus kasvaa, nyt Yhdysvalloissa jo 41% gallupin mukaan.


Gallup TÄÄLLÄ

Jos meillä lehtitietoihin (mm. HS) on uskominen,täällä "uskovia" on yli 90%. Voiko näin paljon eroava tulos vapaan uutisvälityksen (?) maassa olla mahdollista ? Vai onko mielipiteitä/uutisia manipuloitu ?

5 kommenttia:

 1. Agnostinen ajattelutapa ilmastonmuutoksesta tapaa vain olla se että "olipa luminen talvi, ei tämä tästä mihinkään lämpene" tai jokin muu rajalliseen ihmismuistiin perustuva juttu.

  VastaaPoista
 2. Nämä sentään terveesti epäilevät,eivät sokeasti usko.

  VastaaPoista
 3. IPCC:n hiilidioksidi-hypoteesia syytäkin epäillä

  http://global-warming.accuweather.com/2009/03/where_are_the_sunspots_1.html#comment-172248

  Auringon aktiviteettia eivät monetkaan ota vakavasti (osittain Met Office sen myöntää), mutta koska tällä foorumilla eräs ammattikorkeakoulun tutkinnon suorittanut (ei siis tieteellistä pätevyyttä) ilkkui Met Officen tänne laitetulle linkille (tai sen laittajalle), katson asiakseni todeta, että myös Suomesta käsin osallistutaan "IPCC:n upottamiseen").

  Disclaimer: emme voi todentaa kyseisen TSI-korjauksen oikeellisuutta, koska meillä ei ole siihen laitteita. HUOM: eräs toinen kommentoija oli kiinnittänyt tutkimukseen huomiota (alempana oleva kommentti, meidän kommentin jälkeen postattu).

  VastaaPoista
 4. Wall Streetin propagandaan uskominen ei ole sama asia kuin terve skeptisyys

  VastaaPoista
 5. Olen siirtänyt tämän kommentin tuonne uusimpaan topiciin, joka käsittelee samaa asiaa !

  VastaaPoista