keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Helsingin Sanomilla selkeä agenda ilmastonmuutoksessa

Olisin voinut uskoakin päätoimittaja Pentikäisen vastausta, ellen olisi huomannut merigeologi, tri Boris Winterhalterin blogissaan kertomaa: Boris Winterhalterin blogi Eli siis myöskään hänen vastinettaan arkkitehti Toiviaisen kirjoitukseen ei oltu julkaistu. Kuinka monta muuta on tullut, yhtään ei ole näkynyt, mutta useita pääkirjoituksia myöten ilmastouskovien tuuba saa tilaa rajattomasti lähes päivittäin. Tämä ei enää ole sattumaa. Useat muut lehdet julkaisevat kriittisiäkin kommentteja, mm. Ilkka on luvannut julkaista omani lähiaikoina. Jos vielä julkaistut kirjoitukset edustaisivat alan asiantuntijoita, se olisi osin ymmärrettävää, joskaan ei hyväksyttävää, mutta arkkitehti Toiviainen on ymmärtääkseni vain alan harrastelija siinä missä meikäläinenkin, tri Winterhalter on asiantuntija. Eräs minulle sähköpostia lähettänyt lukija ehdotti asian viemistä Julkisen Sanan Neuvostoon, mahtaisiko tuosta olla apua?

3 kommenttia:

 1. @Alarmistien vakioväite on,että "maailman tiedeyhteisö" on ihmisperäisen eli antropogeenisen ilmastonmuutoksen kannalla. Mikään ei voisi olla suurempi vale.

  Blogissani taannoin esitin yli 900 kriittistä tutkijaa.Yksin useita nobelisteja käsittävässä Cato-instituutissa on yli kaksi sataa tutkijaa.
  Nk. "Oregon Petition" adressi Yhdysvalloissa käsitti jo vuosia sitten yli 30 000 skeptisen tiedemiehen nimen.

  Median lähteenä ovat lähinnä IPCC, joka on lukuisien skandaalien ryvettämä organisaatio, jossa noin 50 tutkijaa tekee yhteenvedon. Venäläisten hakkerien paljastaa sähköpostien vaihto kertoi järjestelmällisestä väärennyksestä. Yhdysvallat lopetti IPCC:n rahoituksen tämän vuoden alussa.

  NASA:n sääosaston johtaja James Hansen, eräs agendan "isistä" riehuu Greenpeacen hörhöjen mielenosoituksissa, on kolmasti jo pidätettykin laittomaan mielenosoitukseen osallistumisesta ja suosittaa katuagitaatiota. Äskettäin 50 NASA:n tiedemiestä vaati Hansenin erottamista,
  koska tämä "saattaa NASA:n naurunalaiseksi".

  Kysymyksessä on lyhyesti sanoen aganda, jonka tarkoituksena on megaluokan rahastus, ilmastolle sillä ei ole vähäisintäkään merkitystä ja ainoa vihreä väri on taalan seteleissä.

  VastaaPoista
 2. @Britannian tunnetuimman ilmastokriitikon, lordi Monctonin ulosheitto Dohan konferenssista ja poistumiskehoitus koko Quatarista 24 tunnissa todistaa selkeästi, etä kysymyksessä on uskonto, ei tiede.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että näitä blogeja tuntuu olevan!
  Jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista