keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Malediivit eivät uppoakaan

Helsingin Sanomien viikonvaihteen kuukausiliitteessä oli hyvä kirjoitus merien pinnan noususta prof. Folke Stenmanin kirjoittamana kommenttina "postissa" ss. 20-21 (valitettavasti tekstiä ei digilehdestä pysty copy-pasteamaan tänne).

Alarmistivihreät ovat tapansa mukaan yrittäneet mustata prof. Mörnerin, maailman johtavan merenpinnannousun tutkijan mainetta mm. viittaamalla tämän "taikavarpuharrastukseen". On muistettava, että monella omalla alallaan huomattavalla tiedemiehellä on saattanut olla omaan alaan liittymättömiä harrasteita, joissa he eivät edusta alaansa, vaan ovat aivan tavallisia ihmisiä kuten me kaikki. Mm. kemian nobelisti Linus Pauling erehtyi "C-vitamiinisotaan" väittäessään askorbiinihapon olevan ihmelääke kaikkiin mahdollisiin vaivoihin. On myös hyvä muistaa, että prof. Mörnerin mainetta "loi" lavataikuri James Randi, kun Mörner ei suostunut humpuukitestiinsä. Pitäisikö meilläkin tiedemiehen todistaa pätevyytensä "Big Brother"-ohjelmissa?HS digilehti

tiistai 12. tammikuuta 2010

Uusi jääkausi uhkaa?


Arktisen kesäjään määrä on kasvanut 409 000 neliömailia tai 26% vuodesta 2007. Tämä
fakta, jonka US National Snow and Ice Data Center kertoo, on kovasti ristiriidassa alarmistien lämpenemisteorian kanssa !


dailymail


"According to the US National Snow and Ice Data Centre in Colorado, Arctic summer sea ice has increased by 409,000 square miles, or 26 per cent, since 2007 – and even the most committed global warming activists do not dispute this"

Myös venäläiset tutkijat uskovat, että meitä uhkaa pikemminkin uusi jääkausi, kuin lämpeneminen:

Pravda

maanantai 11. tammikuuta 2010

Nyt se alkaa - ilmastokriittiseen blogiin pääsy estettiin Britanniassa !

Noin, nyt alamme lähestyä Orwellin "1984":aa ! Australialaisen Tri John Rayn ilmastokriittiseen blogiin on estetty pääsy Britannian julkisilta palvelimilta, kuten kirjastot, nettikahvilat jne.


Dr.Ray´s blog


Britannian, yksilön oikeuksien esitaistelijan kohdalla tämä on todella pelottava asia. Enteellistä on, että "1984":n kirjoittaja George Orwell oli britti.