perjantai 11. helmikuuta 2011

1816 Grönlannista lohkesi 130 kertaa Petermanin jäähyllyä suurempi "vuori"

Viime vuoden elokuussa "warmisteilla" oli suuri päivänsä, kun "neljä kertaa Manhattanin kokoinen" "jäävuori" irtosi Grönlannin luoteiskulman Petermanin jäätiköstä. Tämän väitettiin olevan varman merkki ilmaston lämpenemisestä. Heikkopa on alarmistien historiantuntemus tai aatteen palo panee unohtamaan, että jo vuonna 1816 Grönlannista irtosi peräti 130 kertaa Petermanin jäähyllyn kokoinen "vuori". Hiilidioksidia tuottava teollisuus oli vasta tulevaisuutta, joten ihmisen syyllistäminen lienee vaikeaa innokkaimmallekin ilmastotalebanille. Tämä taas kerran todistaa, minkälaisen mediakusetuksen uhriksi olemme joutuneet.

Wilkinsin kelluvan jään hylly Antarktisen lounaiskulmassa (kuvassa) on toinen paikka, jossa alarmistit käyvät innokkaasti kuvaamassa. Ilmiö on luonnollinen ja jatkunut aioneita, kokonaisuutena Antarktisen jää on 30 vuoden keskiarvon yläpuolella.


Steven Goddard

Ja tässä uutisointia viime elokuulta:

LÄHDE

torstai 10. helmikuuta 2011

Jopa "goraakkeli" Al Gore pitää etanolibensiiniä "petoksena"

Nationalreview

Jopa "Goraakkeli" Al tuomitsee nyt biopolttoaineet, etanolin bensiinissä Yhdysvalloissa "petoksena". Se vaatii mahtavat veronmaksajien tukiaiset kannattaakseen ja rikastuttaa vain tiettyjen osavaltioiden viljelijöitä ja pirtutehtailijoita. Sillä on monia haittoja ja oheisen kirjoittaja ei tunnu olevan perillä siitä tosiasiasta, että vaikka etanoli sinänsä tuottaa hieman vähemmän hiilidioksidia litraa kohden, se antaa vain 2/3 bensiinin energiasta ja siksi etanoli samaan matkaan autolla tuottaa todellisuudessa 19% enemmän CO2:a. Massiivinen huijaus kaikissa suhteissa, kuten koko spekuloitu, mutta vailla todisteita oleva "ilmastonmuutoskin" ! Alin kannanoton "parasta ennen" päivämäärä tosin meni jo kauan sitten.


"When Al Gore drops an environmental fad, it has truly reached its expiration date.
In his wisdom, the Goracle recently acknowledged what almost all disinterested observers concluded long ago: Ethanol is a fraud. It has no environmental benefits, and harmful side effects"

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Yhdysvaltain merivoimien kartta todistaa arktisen jään kaksinkertaistuneen vuodesta 2008Meille tarjotaan alarmistien ja näitä tukevan vihervallatun median kautta valheellista tarinaa pohjoisnavan jäätiköiden sulamisesta, kun totuus on täysin päinvastainen. Vuoden 2008 notkahduksesta yli 2,5 m paksun jään määrä on tuosta kaksinkertaistunut ja jään volyymi kasvanut 26%.


LÄHDE

tiistai 8. helmikuuta 2011

Krugman: Egyptin levottomuudet johtuvat ilmastonmuutoksesta
Tämä oli odotettavissa. Uskoville kaikki maailman tapahtumat ovat "näkyjä", jotka vahvistavat uskonkappaletta. Taloustieteilijä Krugman perustaa teoriansa viljan hintojen fluktuaatioon. Yhtä tieteellistä kuin saarnaaja Pat Robertsonin väite siitä, että hirmumyrsky "Katrina" oli jumalan kosto syntisestä elämästä New Orleansissa!


LÄHDE

Pat Robertson

maanantai 7. helmikuuta 2011

E10-bensiini: YLE suoltaa valheellista vihertuubaa

YLE-uutiset eilen kertoi, etteivät autolijat ole siirtyneet toivottavassa mitassa käyttään uutta, aina 10% etanolia sisältävää "ekobensiiniä", vaan "saastuttavamman" 98-oktaanisen tankkaaminen on lisääntynyt voimakkaasti ja ennalta arvaamattomasti.

Siis autoilijoita syyllistetään nyt järjen käytöstä, onhan E10 todettu sopimattomaksi useaan automerkkiin vielä vuodenvaihteen jälkeenkin tapahtuneilla "päivityksillä" tietoihin. Kysymyshän ei olekaan siitä, että omaa järkeä saisi käyttää, eihän 98 käytännössä ole sen kallimpaakaan, kun huomoidaan uudesta seoksesta saatu 2% pienempi teho, vaan EU:n byrokratian kiltistä tottelemisesta. Nyt jopa EU:n ylivalta kirjataan perustuslakiimme. vaikka EU itsekään ei sidä vaadi ja mikään muu maa tee. Todellinen hölmölän mallioppilas!

Ja mikä tärkeintä, puheet 98:n "saastuttavuudesta" ovat täyttä tuubaa, päinvastoin , etanolia kuluu enemmän ja se tuottaa siksi samaan suoritukseen 19% enemmän tuota "saastetta" eli hiilidioksida, lisänä alkoholista epätäydellisessä palamisessa tuleva syöpää aiheuttava asetaldehydi. Eli tämä tottelemattomus "saastuttaa" vain poliitikkojemme mainetta EU:n " mallioppilaina", kansa kärsiköön ja kaivakoon kuvettaan!

Uusia toimia tottelemattoman kansan kurittamiseen "poliittinen koneisto" ehkä keksii, vihjataan. Niinpä, tuleeko bensapumpuille "saastepoliisi" kertomaan, mitä saat tankata autoosi, vai nostetaanko vain 98:n hintaa roimasti?

YLE-uutiset 6.2.

"Vuodenvaihteessa myyntiin tulleen E10-bensiinin odotettua heikompi kysyntä on yllättänyt asiantuntijat. Moni tankkaa vielä saastuttavampaa ja kalliimpaa 98-oktaanista bensaa varmuuden vuoksi. Etanolipitoisen bensan heikko suosio saattaa vaarantaa Suomen ilmastotavoitteita"

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Uusi maailmanlopun ennuste: Maan magneettikenttä heikkeneeMaan magneettikenttä heikkenee kiihtyvästi, viime vuosina jopa 5% vuodessa ja magneettinen pohjoisnapa, joka aiemmin liikkui noin 8 km vuodessa, kiihtyi viime vuosikymmenen aikana noin 65 kilometriin vuodessa. Magneettisten napojen vaihtuminen on paleogeologisten tutkimusten mukaan tapahtunut keskimäärin 500 000 vuoden välein, mutta joskus vain 50 000 vuoden jälkeen, edellisestä on jo 780 000 vuotta.

Eräät tiedemiehet teoretisoivat nopean muutoksen voivan aiheuttaa kaiken sivilisaation tuhoavia supermyrskyjä, joissa tuuli liikkuu suihkukoneen nopeudella, jopa 600 - 700 km tunnissa. Myös kentän nollautuminen vaihtokohdassa voisi päästää aurinkotuulen hiukkassäteilyn lämmittämään ilmakehän yläosia ja aiheuttaa arvaamattomia seurauksia lämpötilalle.ECONOMIST


"There is, however, a growing body of evidence that the Earth's magnetic field is about to disappear, at least for a while. The geological record shows that it flips from time to time, with the south pole becoming the north, and vice versa. On average, such reversals take place every 500,000 years, but there is no discernible pattern. Flips have happened as close together as 50,000 years, though the last one was 780,000 years ago. But, as discussed at the Greenland Space Science Symposium, held in Kangerlussuaq this week, the signs are that another flip is coming soon"

LÄHDE

"Yet Yasi may only be a foretaste of future superstorms. Some climate researchers, monitoring the rapidly shifting magnetic field, are predicting superstorms in the future with winds as high as 300 to 400mph"

Mainitsin tästä ilmiöstä aikoinaan TM:n artikkelissani, jonka kirjoitin tsunamista. Tämä oli eräs niistä jutuista, jotka TM minulta tilasi kiirellisellä aikataululla. Päätoimittaja Merilinna viesti: "Pidimme palaverin ja päätimme, että sinä olisit pätevin kirjoittamaan aiheesta, saat tilaa niin paljon kuin haluat, aikaa kymmenisen päivää!". Ja juttu tulikin lehden pääjutuksi heti alkusivuille "peruskauran" eli autojuttujen ohessa:


TM-Vedenpaisumus