lauantai 6. huhtikuuta 2013

Martti Tiuri: "Aurinko syynä kylmään"

Radiotekniikan professori (emeritus) Martti Tiuri puhuu asiaa viikonvaihteen Iltalehdessä: Artikkelin kuva facebookissani Ikävä kyllä, tänne voi iPad´illa siirtää vain rajoitetusti, siksi tämä artikkeli facebook-sivullani.

Yhtä via doloroosaa on sähköauto Fisker-Karmankin tie...

HS Kovin tutuiksi ovat tulleet tällaiset uutiset "uuden vihreän teknologian" tuotteiden kohdalla...

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kyllä kokoomuksestakin viisaita löytyy...

Pertti Hemmila-blogi Unohtamatta tietenkään europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholaa, alan "Grand Old Lady":a, kunnianimi ei toki viittaa ikään. (harmillista, etten tähän blogiin enää saa jostain syystä iPadilla kuvia, vain facebook-sivulleni).

Stanford-tutkimus: Aurinkokennot tuottavat sähköä vasta 2020

Daily Mail Stanfordin yliopiston uusi tutkimus siis kertoo, että aurinkokennojen valmistus sitoo niin paljon fossiilista energiaa, että tuoton puolella päästään vasta vuonna 2020, siihen asti ne kuluttavat enemmän kuin tuottavat.

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sähkö tulee töpselistä...

Voi pyhä yksinkertaisuus...eilen oli puoli seitsemän ohjelmassa YLE tv-1:ssä vieraana sähköautofani, joka riemuitsi: "Sähköauton lataaminen pistokkeesta ei maksa mitään, eli ajaminen on ilmaista". Niipä, ainakin jos lataa naapurin pistokkeesta...

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kaksi vuosikymmentä ilman lämpenemistä - usko rakoilee...

The Australian Tosiasiat sitkeästi vain kieltäytyvät noudattamasta tietokonemalleja ja hiljainen kauhu hiipii ilmastouskovien mieleen...siksi aletaankin varovasti puhua "ilmastonmuutoksesta", ei enää lämpenemisestä. Sic.