lauantai 24. lokakuuta 2009

Timo Soini: "Historian suurin puhallus Kööpenhaminassa"

From: Perussuomalaiset
Sent: Saturday, October 24, 2009 9:41 AM

Tiedotusvälineille 24.10.2009

Julkaisuvapaa klo 10.30

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Timo Soini puhuu tänään lauantaina Loviisassa mm. seuraavaa:

ILMASTONEUVOTTELUISSA EI SAA TUHOTA SUOMALAISTA TEOLLISUUTTA JA SUOMALAISIA TYÖPAIKKOJA

Nykymuotoinen päästökauppa on modernia anekauppaa ja täysin väärä tapa suojella ilmastoa. Ilmastomafia suunnittelee historian suurinta puhallusta Kööpenhaminan kokouksessa. Ilmastomafia on hyväuskoisten vihertävien poliitikkojen avustuksella siirtämässä useita satoja miljardeja euroja kehittyneiden maiden verovaroja kehitysmaissa toimiville, suuria voittoja tuoville, ylikansallisille yrityksille ja kehitysmaiden valtiollisille yrityksille ns. ilmastomaksuna.

Esim. Kiina, joka on maailman rikkain valtio, kun mittarina on omat valuuttavarat, vaatii Kööpenhaminan kommunikean allekirjoituksesta 300 miljardin vuosimaksua. Intia ja Afrikka toisen mokoman. Näissä maissa toimivat ylikansalliset yritykset tekevät tuhansien miljardien voitot vuositasolla. Kaiken järjen mukaan Kiinalla on mahdollisuus valtion kassan kautta maksaa toimet, joilla ilmastotavoiteet toteutetaan. Mitä Kiina tekee? Siellä on rakenteilla tai suunnitteilla yli kaksisataa hiilivoimalaa, joilla Kiina tavoitelee 150 000 megawatin sähköntuotannon lisäystä hiilituotannolla vuoteen 2020. Eli se siitä yhteisestä ilmastotavoitteesta!

EU:n on pelastettava oma teräs-, konepaja ja metsäteollisuutensa vaatimalla Kööpenhaminan päätökseksi ilmastotavoitteiden toteuttamiseksi:

Ominaispäästöjärjestelmään siirtymiseen nykyisten prosenttimääräisten tavoitteiden ja päästökaupan sijaan. Ominaispäästöjärjestelmähän on jo sovittu ja otettu käytöön globaalisti autoille. Teollisuudessa ja energiatuotannossa sovitaan globaalisti päästörajat tuotetulle tonnille, kappaleelle, megawatille tai jollekin muulle mitattavissa olevalle suureelle. Yritykset ja tuotantolaitokset, jotka eivät pääse näihin päästörajoihin maksavat ylityksen osalta sakot kansalliseen tai kansainväliseen rahastoon. Näillä rahastoilla rahoitetaan ilmastotavoitteita; tuote- ja teknologiakehityspanoksia sekä ilmastoteknologisia investointeja.

Todellinen ympäristöteko on säilyttää teollisuus kehittyneessä Länsi-Euroopassa. Yhteinen tavoitemme on minimoida päästöt. Se ei toteudu päästökauppajärjestelmällä vaan ainostaan ominaispäästöjärjestelmällä. Sillä on mahdollista saavuttaa YK:n ilmastotavoitteet oikeudenmukaisella tavalla.

Sähköenergia on yksi keskeinen teollisuuden kustannuskomponentti ja elintärkeä hyödyke kotitalouksille sekä kaikille yhteiskunnan toiminnoille. Ilmastopolitiikkaa ei saa alistaa kyltymättömien ilmastomafioiden rahastusalttareille. Suomalaista työtä, teollisuutta ja työntekijää on puolustettava sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

--
Lisätietoja:
timo.soini@europarl.europa.eu
puh. 050-511 3027

perjantai 23. lokakuuta 2009

Pidä auto - syö koiraMaailma on yllättäviä tosiasioita täynnä; keskikokoisen koiran ekologinen jalanjälki on yhtä suuri, kuin ajaisi 4,6 l maasturi Toyota Landcruiserilla 10 000 km/v !


news.com.au

torstai 22. lokakuuta 2009

Prof. Mörnerin avoin kirje Malediivien presidentille - valehtelette !Merien pinnannousun johtava ekspertti maailmassa, Tukholman yliopiston prof. Nils Mörner on lähettänyt avoimen kirjeen Malediivien presidentille,jossa hän syyttää tätä valehtelusta. Kun Mörnerin tutkimusryhmä oli esittänyt tuloksensa 2001 ja hän piti niistä lehdistökonferenssia Malediiveilla, lähetys katkaistiin kesken. Uskomattomia pellejä tuolla maailmankolkalla, mutta niinhän "ilmastouskossa" kaikkialla, totuus murhataan säälittä "agendan" alttarilla. Koko teksti on luettavissa tri John Ray´n blogissa:

antigreen

"Your cabinet meeting under the water is nothing but a misdirected gimmick or PR stunt. Al Gore is a master in such cheap techniques. But such misconduct is dishonest, unproductive and certainly most un-scientific"

Stockholm, Sweden, October 20, 2009 Nils-Axel Moerner Head of Paleogeophysics & Geodynamics at Stockholm University, Sweden (1991-2005) President of the INQUA Commission on Sea Level Changes and Coastal Evolution (1999-2003) Leader of the Maldives Sea Level Project (2000 on) Chairman of the INTAS project on Geomagnetism and Climate (1997-2003) Awarded the Golden Condrite of Merit from Algarve University (2008) "for his irreverence and contribution to our understanding of sea level change"

tiistai 20. lokakuuta 2009

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

COP15 - Countdown to idiocyRahaa ne vain haluavat valkoisen miehen huonolta omatunnolta! Eikö muka valkoisen miehen teknologia ole hyödyttänyt Afrikkaakin?


mtv3

Ja Malediivit haluaa myös rahastaa, alkeellinen mainostemppu! Kuten Tukholman yliopiston Mörnerin tutkimusryhmä totesi, merenpinta ei nouse Malediiveilla, vaan laskee:

dr_morner_on_sea_level

Mörner tutkimusryhmänsä kanssa toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi Malediivien saarivaltioon, nyt saataisiin dokumentti, jolla rahaa sataisi hukkuvalle saarivaltioparalle. Kun tutkimus osoittikin, että merenpinta nousemisen sijaan laskee, Mörner suurinpiirtein kivitettiin pois saarilta ;-)

"But if there is one scientist who knows more about sea levels than anyone else in the world it is the Swedish geologist and physicist Nils-Axel Mörner, formerly chairman of the INQUA International Commission on Sea Level Change. And the uncompromising verdict of Dr Mörner, who for 35 years has been using every known scientific method to study sea levels all over the globe, is that all this talk about the sea rising is nothing but a colossal scare story"
mtv3

"Kirsikanpoimintaa" lämpötiloilla

masterresource.org


Nouseeko vai laskeeko lämpötila, kas siinä kysymys! Vastaus riippuu tulkitsijasta,mutta seuraava on kiistatonta faktaa:


For the past 8 years (96 months), no global warming is indicated by any of the five datasets.

• For the past 5 years (60 months), there is a statistically significant global cooling in all datasets.

• For the past 15 years, global warming has been occurring at a rate that is below the average climate model expected warming

• There has been no (statistically significant) warming for the past 13 years. [Using the satellite records of the lower atmosphere].

• The globe has been cooling rapidly for the past 8 years. [Using the CRU and satellite records]