lauantai 3. maaliskuuta 2012

Taas yksi Obaman viherprojekti puihin - Chevy Volt potkii väkeä pellolle

LÄHDE


Viime vuonna kaatui jättimäinen aurinkoenergiayhtiö "Solyndra" huolimatta miljarditukiaisista, nyt sähköauto Chevy Volt on pistänyt väen pihalla, koska "volttiautot" eivät käy kaupaksi. Tuulivoima, aurinkovoima, sähköauto, mikä hyvänsä olikin vihreän projektin nimi, ei pärjää todellisuuden maailmassa edes suurin tukiaisin.

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

ENVISAT: Merenpinta laskee - onko alarmistien jäätikköjen sulavesi negatiivista vettä?
2003 laukaistun EU:n merenpinnan korkeutta mittaavan ENVISAT-satelliitin datan mukaan merenpinta on laskenut 4 vuoden ajan ja on nyt alempana, kuin mittausten alussa 2003.
Ja kuitenkin alarmistit väittävät jäätikköjen sulavan ja sulaveden nostavan meren pintaa? Onko tuo alarmistien vesi kenties negatiivista vettä?


Envisat-raakadata

tiistai 28. helmikuuta 2012

Vihreiden juutalaisviha paljastaa natsijuuret


LÄHDE


"Despite the fact that Israel is the only country to enter the 21st century with a net gain in forest growth, Green activists today are among the most virulently anti-Jewish. The Green Party mayor of Aachen, Hilde Scheidt, has just waged a media campaign against Israel"

"Back in 1991, German Green Party’s spokesman Hans Christian Stroebele defended Saddam Hussein’s rockets on Tel Aviv because “Iraq’s attacks are the logical, almost compelling, consequence of Israel’s politics vis-à-vis the Palestinians and the Arab states"

maanantai 27. helmikuuta 2012

"Blacklistattuna" on mukava olla(Hell no! I'm proud to be #387 on the black list)


Olen useimmilla tahoilla "blacklistattu", ei yksin valtamedioissa, joiden arvostettu tiedekirjoittaja ennen olin, vaan myös lehtien keskustelupalstoilla, mm. hesarissa,nk. "Uudessa Suomessa" ja Sanoman nk. "Tieteessä", olen siis ilmeisesti vaarallinen kansanvillitsijä"? Eipä huoleta, minua ei enää pystytä painostamaan tai uhkaamaan työpaikan menetyksellä (ulkopuolista työpaikkaa minulla ei ole ollut enää 25 vuoteen), olen vapaa sanomaan totuuden välittämättä "virallisista totuuksista", aikani "Sokrates" jos noin ylpeästi uskaltaa sanoa ;)! Tässä alla taas hieman faktaa ilmastonmuutoksen nk. "konsensuksesta".


LÄHDE

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sähköauto "Tesla" hävisi jo toisen oikeudenkäynnin "Top Gear" -testaajia vastaan

autoblog


Lotus Elisen alustalle ja korille rakennettu maailman ensimmäinen sähköurheiluauto "Tesla", Elon Muskien rahoittama ja Detroitin sijaan Piilaakson miesten rakentama, hävisi jo toisen oikeudenkäyntinsä "Top Gear"-auto-ohjelman testiryhmää vastaan, joka väitti, etteivät Teslan akut suinkaan kuljeta sitä väitettyä lähes 400 km:a (Kalifornian ilmastossa) eli EPA-testisykliä, vaan todellisuudessa Tesla hyytyi jo noin 90 kilometrin ajon jälkeen.

Asia on minulle läheinen, koska olin kirjeenvaihdossa Tesla-ryhmän kanssa, sain tutustua siihen lyhyesti Los Angelesissa ja piti kirjoittaa artikkeli Tekniikan Maailmaan. Päätoimittajan vaihdos kuitenkin muutti suunnitelmia ja minä sain vain "laatikon" juttuun (kuten kerron "Top Secret"-blogissani tarkemmin)ja korvauksen lentolipustani, Honkanen osti jutun Amerikan kirjeenvaihtajaltaan Ray Huttonilta ja antoi minulle potkut. Tässä juttu:


TM 19-2008

Kerroin "koeajosta" sitten myöhemmin nettilehden "e10bensiini" kolumnistina:


e10bensiini


Olen edelleen Teslan postituslistalla, tässä uusin kirje valmistajalta:


Tesla promotion

Eli vielä on matkaa sähköautolla käytännölliseksi kulkuneuvoksi. Voi vain kuvitella, kuinka kauan akku kestäisi meidän talvemme - 20 - 40 C:ssa ja kuinka huurussa ikkunat olisivat,kun lämmitykseen ei liikenisi sähköä!