keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Breaking News: "Ilmastonlämpenemisen isä" James Hansen pidätetty !Hansen käsiraudoissa Valkoisen Talon mielenosoituksessa.


Jo toisen kerran tämä koko humpan käynnistäjä pääsee tutustumaan poliisin selliin. Kun "ilmastonmuutoksen" faktat alkoivat haihtua yksi toisensa jälkeen,Hansen siirtyi katutason huliganismiin Greenpeacen ym. hörhöjen kanssa ja suositteli "kansalaistottelemattomuutta". Valtion virkamiehelle tuollaisen olisi pitänyt johtaa syytteeseen, mutta vahvat tukijat, Al Gore ja Obamakin lienevät estäneet tuon. NASA:n monet tutkijat ovat jo pitkään olleet kiusaantuneita Hansenin "ristiretkestä".

Ja nyt on hommassa tehty taas 180 asteen käännös, Bilderbergin ryhmä pelottelee ilmaston jäähtymisellä ( ! ) :


Bilderberg


Päättäisivät nyt,lämpeneekö vai jäähtyykö vai onko sittenkin pitkässä juoksussa aivan luonnollinen + - 0 ;-)!Hansenin pidätys

tiistai 28. syyskuuta 2010

Moottoritiellä 80 km/h - Liikenneministeriön uusin oivallus
HS-uutinen tänään

Liikenneministeriön uuden loistokkaan suunnitelman mukaan. Kuten tunnettua, Liikenneministeriössähän ei ole yhtään ajokortin omaavaa. Tuosta taas pari vuotta eteenpäin toteutuu vihreiden stallareiden länsimaisen elämänmuodon romuttamisen toiseksi viimeinen vaihe, auton eteen vaaditaan kävelemään mies punaisen lipun kanssa, kuten autoilun alkuaikoina :cry: !

EDIT: Liikenneministeri nyt kieltää moiset suunnitelmat,kysymyksessä väärinkäsitys Noinkohan oli vai putkahtiko keskeneräinen suunnitelma vain ennenaikojaan julkisuuteen?

Ministeriön tiedote

maanantai 27. syyskuuta 2010

"Verouudistuksessa" paljastuu koko ilmastohumpan raadollisuus

Valtionvarainministeri Jyrki Katainen kirjoittaa tämän päivän Helsingin Sanomien pääkirjoitussivulla:

Helsingin Sanomat 27.9.2010

Tästä siis käy selvääkin selvemmin ilmi,ettei "ilmastonmuutosmantralla" ole mitään tekemistä ilmaston kanssa, se yksinkertaisesti mahdollistaa vain uudet verot. On myös vaikea ymmärtää, kuinka vapaan markkitalouden nimiin vannova puolue kieltää ihmisiltä oikeuden hankkia juuri sellainen auto kuin haluaa, rankaisemalla progressiivisella päästöverotuksella isomman ja turvallisemman auton hankkijoita? En näe tässä juuri eroa
Oras Tynkkysen ehdotukseen progressiivisesta sähköverosta.