perjantai 2. heinäkuuta 2010

30 euron läppäri !
(Kuva Ebay:n sivulta)Palataan taas "välipalana" hetkeksi teknologian pariin,tällä kertaa tietokoneisiin. Vasta äskettäin kuulimme 99 taalan tietokoneesta, mutta nyt eBay pistää vielä roimasti paremmaksi, 39,99 taalan eli n. 30 euron 7" läppäri ! MikroPC-lehti kertoo tänään nettiversiossaan laitteesta tarkemmin:


mikroPC.net

torstai 1. heinäkuuta 2010

Onnittelut Eduskunnalle järkipäätöksestä !(Kuvalaina MTV3:n nettiuutisista)


Järki voitti. Uusia voimaloita (reaktoreita) olisi tosin tarvittu 3 tai 4
kpl kun huomioidaan mm. sähköautojen tulo. On vaikea ymmärtää vihreiden vastustusta, nythän saadaan "saastetonta" energiaa?

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Ruotsalaisprofessori romuttaa ilmastotieteen perusteitaLÄHDE


"AGW alarmism is based on an idea of "back radiation" or "re-radiation" from an atmosphere with greenhouse gases, but the physics of this phenomenon remains unclear"

Esitin tästä AGW-teorian (ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen)kulmakivestä jo aikaa sitten epäilyn "Tiede"-lehden keskustelupalstoilla, koska se rikkoo mielestäni
fysiikan,termodynamiikan päälakeja.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Suomesta Nasalle vääriä lämpötilalukujaVerkkouutiset


"Ilmastonmuutos on kiistatta ihmisen aiheuttamaa. Ratkaiseva todiste saatiin, kun meteorologi Anthony Watt analysoi Suomen maaliskuun lämpötilalukuja.

Suomesta toimitettiin Nasan tiedostoon sarja lämpötiloja, joista oli jäänyt miinusmerkki pois. Näin maaliskuinen Suomi näyttäytyi tilastoissa poikkeuksellisen lämpimänä"


Tätä voidaan jo pitää tieteellisenä skandaalina. Näitä tapauksia on jo niin paljon, ettei se voi olla vain sattumaa, vaan kysymyksessä on järjestelmällinen petos. Tämän valossa mm. blogissa oikealla ylhäällä oleva reaaliaikainen lämpötila- ym. taulukko on väärennös, Suomen petos vaikuttaa koko pohjoisen pallonpuoliskon lämpötiloihin.