lauantai 10. joulukuuta 2011

DURBAN menee metsään, tiedon tilalle pelottelua

Kun ilmastohuuhaa kiemurtelee kuolintuskissaan Durbanissa, siirrytään tieteen sijaan pelotteluun. Mm. BBC Britanniassa on tässä eturintamassa, nyt myös luonto-ohjelmien vetäjä David Attenborough on päätynyt "Goreologiaan". Pitäisikö meilläkin pelottelumediat vetää oikeuteen, kuten Britanniassa, jossa alioikeus päätti, ettei Goren huuhaata saa opettaa kouluissa ilman varoitusta "9 väitettä 12:sta ei ole tieteellisesti todistettuja" ?MTV3


reason.com


David Attenborough on nostanut itsensä uudeksi Nooa´ksi, "vedenpaisumus hukuttaa kaupungit", ellette usko":


David Attenborough


BBC on uskovaisten linjalla haudannut totuuden:


BBC:n petos

550 miljoonaa euroa hulluuteen vuodessa Suomessa:

Vihreä Lanka

torstai 8. joulukuuta 2011

Kioto kaatuu Durbaniin, euro Brysseliin ja Obama homoihin(Ilmastohuuhaan superhippi, intialainen rautatieinsinööri Rajendra Pachauri)


Näin skeptikkona on syytä tyytyväisyyteen maailman tapahtumien edessä :=).


Pachauri

Gore

Obama-Clinton

Obama antoi vastustajilleen hyvän aseen, paras talouden jälkeen:

"Clinton puhui YK:n ihmisoikeusneuvostossa Genevessä. Yleisön joukossa oli diplomaatteja myös maista, joissa homoseksuaalisuus on rikos.
Puhe sai jäisen vastaanoton ja monet suurlähettiläistä ryntäsivät pois tilaisuudesta heti puheen jälkeen, raportoi uutistoimisto AP"

SKEPSIS ry:n vuoden 2011 huuhaapalkinto Magneettimedialle

SKEPSIS Huuhaapalkintopäätös 2011SKEPSIS ry on eilen 7.12.2011 myöntänyt vuoden huuhaapalkinnon Magneettimedia-lehden kustantajalle,tavarataloketju Kärkkäiselle. Koska myös minä alkuvuodesta 2011 Juha Kärkkäisen pyynnöstä kirjoitin ao.ilmaislehteen puolentusinaa kolumnia,haluan tässä tuoda julki "puolustukseni" asialle. Yhtä lukuunottamatta (Maglev) kolumnini käsittelivät kriittisesti nk. "ilmastonmuutosta" ja "uusia energioita" ja seison edelleenkin kolumnieni takana,niiden faktat eivät perustu huuhaatietoon vaan olemassaoleviin "laitostieteen" tutkimuksiin tai niiden pohjalta tehtyihin artikkeleihin ja uutisiin maailman valtalehdistössä. Sen sijaan olen aivan samaa mieltä Skepsiksen kanssa Magneettimedian muusta sisällöstä, luontaislääkehuuhaasta
ja pääasiallisen kirjoittajansa paranoideista artikkeleista. Olen jättänyt kolumnistin toimeni lehdessä loppukesästä 2011, osin vastalauseena sen sisällölle,
osin koska minua mm. ydinvoimakysymyksessä yritettiin pakottaa lehden ydinvoimaa vastustavalle linjalle ja loppujen lopuksi siitä tosiseikasta,ettei minulle maksettu senttiäkään kirjotuksistani,"tyhjän saa pyytämättäkin".

Vaikka arvostankin Skepsis ry:n toimintaa tieteen nimissä kulkevan huuhaan paljastamisessa, on minulla pari kritiikin sanaakin järjestöstä, jota en tosin juurikaan tunne. Skepsiksen johtokunnassa on monia arvostettuja tutkijoita, kuten prof. Nils Mustelin ja Hannu Karttunen, mutta en ymmärrä kuinka siihen vuonna 1993 on
voinut kuulua "metataiteilija" Lauri Gröhn, joka nykyisin näkyy vaikuttavan fanaattisena ilmastohuuhaan puolustajana ainakin tuolla Herlinin suvun vesan hiekkalaatikolla, nettilehdessä nimeltä "Uusi Suomi" ?

"Tiede" -niminen Sanoma-konsernin lehti on myös todellinen vitsi nimensä johdosta. Tiede viihtyy vapaassa maailmassa ja vapaassa ajatustenvaihdossa, jota tämä nk. "Tiede" parhaansa mukaan murhaa. Minut asetettiin ikuiseen kirjoituskieltoon, kun olin eri mieltä mielipidepalstansa valvojan nimimerkillä "Phony" kanssa. Huvittavaa oli, että vain kolmisen kuukautta tuon kiellon jälkeen samainen "Phony", oman kertomansa mukaan kansakoulunopettaja, rukoili minua tulemaan takaisin, tässä viestejään;

From: Jooseppi Lällä *poni.phony@gmail.com*
To: Ilmasto Huijaus
Sent: Thursday, November 24, 2011 5:59 PM
Subject: Re: Hannu, oletko siellä?

Hannu, oletko siellä?

Moi,
kaipaan sinua. Olisi minullekin haastetta!
Tuutko takaisin, jos ilmoitan, etä bannit on peruttu?
Ja sit ollaan kunnolla, jookos!
Hannu

Tätä sp-osoitetta en seuraa
kuin satunnaisesti, eikä uudelleenohjausta ole.

Palaatko, jos perun bannisi?

En ole tästä keskustellut edes asdf:n kanssa, mutta me kyllä asdf:n
kanssa päästään sopimukseen.
Tuo Academian-nimimerkki on vain tylsä trolli. Sinussa on jytyä.
Enkä sitten ole koskaan kirjoittanut näitä rivejä. Sähköpostisi
tuhoutuu 10 sekunnin kuluttua....


Poistamme bannit kyllä, mutta vasta siitä yhdessä neuvoteltuamme. Olet
kiltisti, ja tulet Raumamiittiin ensin kesänä pitämään luennon
ilmastonmuutoksesta. Minä pidän ennen sitä luennon Vanhasta Raumasta
ja vittuilen sinulle, kuten sinä minulle. Saat ilmaisen majoituksen
(puolijoukkueteltassa).
Noista ehdoista ei sitten luisteta! EI!
Mutta ihan tosissaan, minun puolestani olet tervetullut palstalle,
kirjoitathan Markon blogiinkin,
Hannu


Sanomattakin on selvää, etten olisi palannut herjattavaksi tuonne teinifoorumille ja
esitelmä "puolijoukkueteltassakaan" ei oikein enää tässä iässä jaksa innostaa ;=).

("Phonyn" oikea etunimi on kertomansa mukaan myös "Hannu", joten viestit lienevät aitoja, tuotahan ei kukaan pulinafoorumilaisensa tietäne).


Kolumnini löytyvät kaikkien arvosteltaviksi MM:n sivuilta, osiosta "kolumnit" 4,5,6 ja 7:

Magneettimedia

Samoihin aikoihin kirjoitin kustantajansa pyynnöstä muutaman kolumnin myös e10-bensiini-nettilehteen:

e10bensiini

(Näyn vieläkin olevan kolumnistien luettelossa)


YLE:n Keski-Pohjanmaan uutinen:


YLE

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Missä ovat ilmastonmuutoksen hirmumyrskyt?
Tarkasteltiinpa mitä osa-aluetta hyvänsä alarmistien väitteistä, lämpenemistä, jäätiköitä, merenpintaa tai myrskyjen "lisääntymistä", ne osoittautuvat vain väitteiksi vailla tutkimuspohjaa. Eräs suosittu hokema on voimakkaiden sääilmiöiden muka lisääntyminen "ilmaston lämpenemisen" myötä. Tilastot eivät tue väitettä, itse asiassa esimerkiksi kategorien 3,4 ja 5 hurrikaaneja on viime kaudella ollut määrä, joka alittuu vain sata vuotta sitten tilastoiduilla. Tämähän on aihe,jonka johdosta tapahtui eräs ensimmäisiä ja merkittävimpiä repeämiä IPCC:n tieteessä,kun johtava
myrskytutkija ja raportin pääkirjoittaja (4. seurantaraportti, lyhennelmä poliitikoille) prof. Christopher Landsea vuonna 2005 erosi vastalauseena IPCC:sta, jossa Landsean sanojen mukaan "politiikka ohjasi tiedettä":

Landsean erokirje tiedeyhteisölle


Kaksi vuotta tuon IPCC:n väitteen jälkeen (Landsean seuraaja Kevin Tremberth lievensi tosin lausetta, "saattaa vaikuttaa"), Floridan ilmatieteen laitos todisti tilastoilla, että IPCC:n vertailukautena myrskyjä oli ollut keskimääräistä vähemmän.


LÄHDE


"And, a new hurricane record is about to be set—but not the kind of record you would expect from the dire warnings. The last major hurricane to hit the United States was Wilma which was formed on October 15, 2005. Since then there have no large hurricanes (categories 3, 4, 5) to hit the United States. This record will be 2,232 days from the last major U.S. hurricane. The previous record was a period between September 8, 1900 and October 19, 1906. So this record means we have just gone through a period of the least amount of severe hurricanes since a century ago"

tiistai 6. joulukuuta 2011

Arktisen jäätikkö on ollut olemassa vain 5 vuotta?
Näin voisi päätellä alarmistien väitteistä, siis arktinen jää olisi ollut olemassa vain sen viisi vuotta,jonka aikana sitä on havainnoitu satelliitein? Entäpä
todistettu sulaminen 1920-luvulla, entä todisteet sulamisesta 1800-luvulla ja kuinka ihmeessä suomalainen Adolf Nordenskjöld ("Kuninkaan kullantekijä" August Nordenskjöldin poika) olisi voinut purjehtia "Vega"-laivallaan Koillisväylän läpi silloin?

"He is most remembered for the Vega expedition along the northern coast of Eurasia, which he led in 1878-1879. This was the first complete crossing of the Northeast Passage"


Adolf NordenskjöldWashington Post


"Arktinen ollut olemassa vain 5 vuotta?"

maanantai 5. joulukuuta 2011

IPCC Durbanissa: Kymmenessä 54 000:sta Himalajan jäätiköistä sulamista
TELEGRAPH UK


Olipas todistusvoimainen väite "jäätikköjen sulamisesta" ! Tähän oli Pachauri sentään saanut tutkimuksen tapaista, aiempi IPCC:n väite ("Himalajagate")perustui vuoristo-oppaiden kertomaan, yhtäkään tieteellistä tutkimusta ei aiheesta ollut. Ja tässäkin edelleen tuo virheellinen väite, että jos jää sulaa, asukkaat alhaalla jäävät ilman vettä. Ei vesi jäätiköstä tule,vaan sateesta rinteille!

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

MÖRNER: Durbanin vale,merenpinta EI nouse!("The rice of seas´ level is the biggest lie ever told")LÄHDE45 vuoden ajan merenpinnan nousun johtava tutkija maailmassa, Tukholman yliopiston professori Nils-Axel Mörner todistaa, ettei merien pinnan ikiaikaisessa nousussa ole tapahtunut mitään "ilmastonmuutokseen" liitettävää nousun kiihtymistä,toisin kuin Durbanin kokouksessa väitetään. Tässä vain eräs esimerkki IPCC:n ja YK:n kvasitieteestä, "Sealevegate" tällä kertaa.