torstai 27. toukokuuta 2010

Missä luuraa "ilmastonmuutos"? Todisteet sitä vastaan ovat kiistattomat !
Katso ja ihmettele, missä on lämpeneminen, missä meren pinnan nousu, missä jäätiköiden sulaminen? Onko meitä petetty?
LÄHDE


Auringonpilkut ja ilmasto

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Asenteet maailmalla kääntyvät ilmastohumppaa vastaan

MTV3


"Selvimmin ilmiö näkyy Britanniassa. Tämän vuoden helmikuussa julkistetussa BBC:n kyselyssä ilmastonmuutokseen ja siihen, että se oli ihmisen aiheuttamaa, uskoi vain 26 prosenttia vastaajista. Kun samaa asiaa oli kysytty kolme kuukautta aikaisemmin, luku oli 41 prosenttia. Samaan aikaan ilmastoskeptikkojen osuus oli noussut 15 prosentista 25 prosenttiin.

Myös Saksassa näyttäisi tapahtuneen vastaavanlainen käänne suhtautumisessa ilmastonmuutokseen. Der Spiegel -lehden maaliskuussa julkaistussa kyselyssä 42 prosenttia vastaajista kertoi olevansa huolissaan ilmastonmuutoksesta. Vielä syksyllä 2006 luku oli 62 prosenttia"Ja tätä ei media kerro, ilmastojeesus AL Gore osti 9 miljoonan taalan ökypalatsin :

Goren palatsi

maanantai 24. toukokuuta 2010

Mörner: "Mikä meren pinnan nousu?Maailman johtava merenpinnan nousun asiantuntija todistaa väitteen vääräksi. Tunnetuimmalla,eli Malediiveilla meren pinta itse asiassa on laskenut! Näin meitä kusetetaan. Kuten prof.Folke Stenman taannoin HS:n kuukausiliitteessä kertoi, Greenpeacen kommandoryhmä kävi kohta Mörnerin raportin jälkeen sahaamassa poikki puun,joka oli oleellinen osa todistusaineistoa pinnan laskusta.
LÄHDE


"Morner pointed out that the sea level around the Maldives has been much higher before and actually fell 20 centimeters (7.8 inches) during the 1970s. He also asserted that sea levels have been stable for the past three decades"