perjantai 8. helmikuuta 2013

Priuksen isä: "Sähköautoon kaadetut miljardit hukkaanheitettyä rahaa"

LÄHDE Näinhän se, kun itse sähköauto Priuksen "isä" sen tunnustaa. "Sähköautojen kehittelyyn kaadetut miljardit ovat menneet hukkaan, sähköauto ei ole toimiva ratkaisu".

torstai 7. helmikuuta 2013

Grenpeace tappaa maan

Greenpeace Voi hyvät hyssykät... "energiaa tuotetaan vedyllä". Vihreään vallankumoukseen ei ole tainnut tihkua tieto, ettei vety ole energianlähde, sitä ei esiinny missään vapaana, se on ainoastaan energia siirtäjä, jonka tuottaminen vie enemmän energiaa kuin se tuottaa? Mutta, vihreistä yliopistopiireistä olen kuullut, että wanhat fysiikan lait yleensäkin ovat vihreässä tieteessä kumottu, lämpö menee kylmästä kuumaan jne. Vanhat suuret fyysikot pyörinevät haudoissaan meininkiä seuratessaan ... annammeko vihreiden isänmaan partureiden tappaa maan?

Vapaavuori tunnustautui ilmastouskovaksi

MTV3 Niinpä...ja uskovien ei tule tukea teollisuutta ja työpaikkoja, ettei tule hiilidioksidia. Kun ne pääsevät CO2-pitoisuudessa alle 250 ppm:n (nyt noin 390 ppmv), kasvit kuolevat, eläimet kuolevat, ihmiset kuolevat ja yllätys yllätys, myöskin vihreät kuolevat ... Amen!

O´bama nimitti sisäministeriksi vihreän naisen - otan osaa, USA ...

LÄHDE

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Washington Times: Jääkarhukanta kasvaa

Jääkarhut häviämässä "ilmaston lämpenemisen" johdosta? Ei suinkaan, kannat lisääntyvät. WWF sai karhut uhanalaisten lajien listalle muutama vuosi sitten. YK:ssa pidettyyn kokoukseen ei päästetty maailman johtavaa jääkarhujen tutkijaa, koska hänen tuloksensa (11 neljästätoista tunnetusta kannasta kasvaa) "eivät sopineet kokouksen agendaan". Washington Times Facebook-sivullani alarmistien laajalti levinnyt photshopattu propagandakuva "jääkarhuparasta viimeisellä jäälautalla": Facebook Hannu Tanskanen (Facebookissa siksi, ettei tänne ikävä kyllä saa iPad´illa siirrettyä kuvia - tai ainakaan en osaa vielä)

tiistai 5. helmikuuta 2013

Vihdin kunnan luottamusmiespaikat vahvistettiin

Meni aivan esitetyn mukaan eilen illalla kunnanhallituksen kokouksessa, eli ilmastostrategian seurantaryhmän paikka ja Vihdin veden johtokunnan varapaikka tulivat allekirjoittaneelle (lienee huomenna paikallislehdissä): 1 kunnanhallitus, Pasi Salonen, vj Jukka Koivunen. 1 kaavoitus- ja tekninen ltk, Jukka Koivunen, vj Veli-Matti Laitinen. 1 keskusvaaliltk, Tuomo Rokka, vj Ari Kajan ja Marjatta Uusimäki. 1 nuorisoltk, Terhi Mattila, vj Marjatta Uusimäki. 1 liikuntaltk, Veli-Matti Laitinen, vj Kari Rastas. 1 ympäristöltk, Hannu Tanskanen, vj Juhani Höylä. 1 käräjäoikeuden ltm, Kari Rastas. 1 kiinteistötoimitusten uskottu mies, Pasi Salonen. 1 Karviaisen yhtymähallitus, Juhani Höylä, vj Ilkka Halla-aho. 1 Karviaisen tarkastuslautakunta, Terhi Mattila, Marjatta Uusimäki. 1 kunnan edustaja kuntapäiville, Pasi Salonen, vj Jukka Koivunen. 1 Vihdin veden johtokunta, Sampo Ali-Jaakkola, vj Hannu Tanskanen. 1 Vihdin rakennuskulttuurisäätiön valtuuskunta, Mikko Tsutsunen, vj Ilkka Halla-aho. 1 ilmastostrategiaryhmä, Hannu Tanskanen.

Olenpa vaarallinen mies Uudelle Suomelle

Olen useampaan kertaan yrittänyt keskustella nettilehti Uuden Suomen nk. "Puheenvuorossa" aivan asiallisesti, omalla nimellä ja sivistyneesti, useimmiten tieteestä/tekniikasta, mutta aina poistetaan. Lehdellä toki on oikeus valita kirjoittajansa, mutta ilman perusteluja (joita ei saa kysymälläkään) tehtynä se tuntuu mielivallalta ja jopa (poliittiselta?)diskriminaatiolta. Seuraava teksti kuitenkin tulee sisään yrittäessä: "The username HannuTapioTanskanen has been blocked"

maanantai 4. helmikuuta 2013

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Puut tekevät tuulen?

LÄHDE Lapsena moni uskoo puiden tekevän tuulen, heiluessaan ne piiskaavat ilmaa. Nyt uusi tutkimus paljastaa sen hämmästyttävän tosiseikan, että puut/metsä todella aiheuttavat tuulen. Ei heilumalla, mutta haihduttamalla vettä ja aiheuttaen siten muutoksia ilman paineessa ja ilmakehän dynamiikassa.

Alaska jäähtyy

LÄHDE