perjantai 18. helmikuuta 2011

Ilmastonmuutoksen epäilystä vankilaan EU:ssa?
Uusi Suomi

Orwellin 1984 NYT? Ajatuspoliisi vain puuttuu! Onko EU "Ilmestyskirjan Peto"?


"Europolilla on eurooppalainen pidätysoikeus EAW (European Arrest Warrant), jonka mukaan kansalaisen saa siepata kotimaassaan ja kuljettaa ilman valitusmahdollisuutta vieraaseen maahan odottamaan oikeudenkäyntiä. Oikeutta vapautua takuita vastaan ei ole.

Kansallinen poliisi voidaan pakottaa tutkimaan tekoja, joita kansallinen lainsäädäntö ei pidä rikoksina mutta jotka ovat sitä EU:ssa. Yksi näistä rikokseksi katsottavista teoista saattaa tulevaisuudessa olla mm. ilmastonmuutoksen ja holokaustin epäileminen"

Vuoden 2013 auringonpilkkumaksimi pienin aikoihin, mutta sillä pelotellaan jo
Uusi Suomi

"Auringonpilkkujen maksimia odotetaan ehkä vuodeksi 2013. Daily Telegraph kertoi viime kesänä, että vuoden 2013 aurinkomyrskyn seuraukset voivat Nasan aurinkofysiikan laitoksen johtajan Richard Fisherin mukaan olla katastrofaaliset. Telegraphin mukaan aurinkomyrskyn pelätään pysäyttävän laajasti maailman elektroniikkalaitteet.
Uutistoimisto AP kirjoitti vuonna 2009, että yksi voimakkaampi aurinkomyrsky voi sekoittaa käytännössä koko Maan"


Boris Winterhalter

"Tekstissä kiinnittäkää huomio IL:n Ari Laaksosen yrityksiin kumota tai vähätellä Hannun väitteitä. Mielestäni Hannu vetää pitemmän korren. Minua jäi hymyilyttämään etenkin Laaksosen näkemys Hannun esittämästä ajatuksesta auringon aktiivisuuden hiipumisesta ja jopa pientä jääkautta muistuttavasta kylmenevästä ilmastosta, tosin ei vielä 2012 (liekö toimituksen erhe), vaan muutaman vuosikymmenen sisällä.

Tähän Laaksonen väittää , että “Avaruustutkijoiden mukaan näin ei ole. Minimi on ohitettu, ja seuraavaa pilkkumaksimia odotellaan vuodeksi 2013.”

Tässä hän ei ole seurannut näiden tutkijoiden viimeaikaisia kirjoituksia, joissa seuraavan pilkkumaksimin ennustetaan jäävän varsin pieneksi ja todetaan näin hiipuvan auringon johtavan todennäköisesti kylmenevään ilmastoon"

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Mittaukset eivät tue teoriaa antropogeenisesta ilmastonmuutoksesta


"Satelliittimittaukset eivät tue teoriaa ihmisperäisestä ilmastonmuutoksesta ja mm. radiosonditietoja on väärennetty tämän osoittamiseksi"


LÄHDE


"There has been a large activity to bring models and observations in line, strangely only by adjusting the measurements instead of adjusting the models. The radiosonde measurements are adjusted so that they show the larger warming trend around 300 hPa that the models must assume to exist to get antropogenic CO2 induced warming, or to attribute the surface warming to increased CO2. Scores of publications and discussions try to prove this "atmospheric hot spot" must exist in the real world because the models say so"

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

BBC veti pohjat ilmastokeskustelussa, vertasi skeptikkoja pedofiileihin


BBC eli kuten moni saarivaltakunnassa tuon nimilyhennyksen lukee, "British Brainwashing Corporation", veti ehdottomat pohjat ohjelmassaan, jossa ilmastokriitikkoja verrattiin rasisteihin ja pedofiileihin. Mehän toki tiedämme, että Britannian hallituksen ilmastotalebani, prof. King on sanonut kaikkien ilmaston lämpenemisen kiistäjien olevan "hulluja" ja Britannian kouluille on myönnetty miljoonapaketti rahaa lasten pelottelemiseksi "hiilipeikolla", mutta näin alas ei ole vajonnut edes meidän YLE:mme punapartisaanien kopla Tohlopin TV-2:ssa !


LÄHDE