lauantai 16. huhtikuuta 2011

E10-bensafarssi saa yhä kummallisempia muotoja("Truth is out there")
Helsingin Sanomat tänään"VTT:n erikoistutkija Juhani Laurikkala ihmettelee, millainen haloo bensiinistä pääsi nousemaan. "Jos muutoksesta ei olisi kerrottu mitään, ei olisi syntynyt debattia", hän kärjistää"

Niinpä ;=)!

Toisaalla hesarin kirjoituksessa toimittaja ihmettelee,että "väitetään E10:a kuluvan enemmän". Eihän tuo ole väite,vaan selkeä tutkimustulos, VTT 2-3%, TM 3%, Auto Bild 5,7% ! Ehkäpä "vallan vahtikoiran" tuleekin tukea "virallista totuutta"?(Toimittaja näkyy kuulleen huolimattomasti myös VTT:n tutkijan nimen,Laurikko)

Mm. Helsingin Sanomat ja Tuulilasi ovat tässä äsken nimitelleet pääkirjoituksia myöten E10-bensiiniä karttavia autoilijoita "huhujen,satujen ja urbaanien legendojen uhreiksi". Kun näitä "uhreja" Suomessa on nyt 45% autoilijoista ja luku kasvaa ja autoilun ykkösmaassa Saksassa 85%,on tuommoinen todella herjaavaa. Ehkäpä kysymyksessä kuitenkin ovat vain omaa järkeään käyttävät kuluttajat,jota eivät halua olla Suuren Vihreän Kokeilun koekaniineja,vaan äänestävät EU:n byrokratian idioottimaisille päätöksille jaloillaan?