lauantai 5. marraskuuta 2011

Fred Singer: "Jatkan skeptikkona Berkeleyn tutkimuksen jälkeenkin"





Wall Street Journal


Ilmastotutkimuksen "Grand Old Man", Virginian yliopiston ilmastotieteen professori (emeritus) ja mm. Yhdysvaltain sääsatelliittiohjelman ensimmäinen johtaja 1964-66. S. Fred Singer ruotii artikkelissaan Wall Street Journal´ssa Berkeley (Muller) tutkimuksen ja IPCC:n virhelähteitä.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ville Niinistö vaatii "tieteen palauttamista ilmastokeskusteluun"






NYT on maailmankirjat sekaisin, vihreät vaativat tieteen palauttamista ilmastokeskusteluun! Näin oikein,muistamme, että vasta Britannian hallituksen tieteellinen neuvonantaja myös vaati tieteen palauttamista ilmastokeskusteluun "goreologian" sijaan.

Ilmastolain kiireellinen vaatiminen on luontevaa nyt, kun koko "ilmastonmuutos"-agenda uhkaa kaatua tosiasioihin ja tuulimyllyteollisuuskin on vauhdikkaassa alamäessä, väkeä heitetään pihalle sekä meillä että muualla.



Vihreät De Gröna


"Eilen 23 yliopistoa ja tutkimuslaitosta sai pyynnön ehdottaa henkilöä kansalliseen tieteelliseen ilmastopaneeliin. Sen tavoitteena on muun muassa tuoda tiede takaisin ilmastokeskusteluun sekä osaltaan pohtia, millainen voisi olla Suomen ilmastolaki. Ilmastopaneelin avulla hallitus haluaa nostaa Suomen ilmastopolitiikan kunnianhimoa ja ilmastotieteen asemaa julkisessa keskustelussa"

La Nina tulee taas - IPCC:n ennusteet metsään




NOAA:n satelliittikuvien mukaan poikkeuksellisen lämmin merivirta La Nina on taas tulossa. Jo aiemmin on todettu merivirtojen ja lämpötilojen seuraavan hyvin toisiaan
koko mittaushistorian ajalla, mutta ei sensijaan hiilidioksidin pitoisuuden.


LÄHDE


IPCC:n mallien mukaan tehdyt ennusteet ovat säännöllisesti menneet täysin metsään verrattuina todellisiin mitattuihin tuloksiin.


Aikaisemmin blogissa

maanantai 31. lokakuuta 2011

Uusi satelliittidata kiistää antropogeenisen hiilidioksidin osuuden lämpenemisessä




EDIT: Koska Sullivanin artikkeli on jo kadonnut lehdestä, tässä Japanin avaruustutkimuksen oma raportti:


jaxa


Kesäkuussa 2009 laukaistun japanilaisen IBUKU-satelliitin keräämä data todistaa, että pisimmälle teollistuneet maat erittävätkin vähemmän hiilidioksidia (vihreä väri),kuin "kolmannen maailman" maat (punainen). Tämä aktuaali mittaustulos on täydessä ristiriidassa antropogeenisen, ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutosteorian kanssa.

The Inconvenient Truth of Climate Change




("Professor Richard Muller, of Berkeley University in California, and his colleagues from the Berkeley Earth Surface Temperatures project team (BEST) claimed to have shown that the planet has warmed by almost a degree centigrade since 1950 and is warming continually")


Daily Mail

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Senaattori Kennedy 2009: "Lunta tuskin nähdään Washingtonissa enää"



(New York, joulukuu 2010)



YLE


"Yleensä näin voimakkaita lumimyrskyjä koetaan Yhdysvalloissa helmikuussa"