torstai 1. joulukuuta 2011

Ilmastouskon paneeli


Ympäristöministeri Ville Niinistön ehdotuksesta perustettiin "Ilmastopaneeli", johon Niinistö ja kumppanit "valitsivat" 50 esitetystä tutkijasta 13. Kas,kun en tunnista joukosta yhtään kriittistä tutkijaa, vaikkapa ympäristönmuutoksen prof. Atte Korholaa,jonka luulisi olevan itseoikeutettu jäsen?


MTV3

Kulmalan lisäksi Suomen ilmastopaneeliin kuuluvat tutkimusprofessori Miimu Airaksinen (VTT), yliopistonlehtori Hannele Cantell (Helsingin yliopisto), ilmastotiimin vetäjä Sirkku Juhola (Aalto-yliopisto), professori Marja Järvelä (Jyväskylän yliopisto), professori Markku Kanninen (Helsingin yliopisto), professori Kai T. Kokko (Lapin yliopisto), professori Markku Ollikainen (Helsingin yliopisto), professori Pirjo Peltonen-Sainio (MTT), tutkimusprofessori Ilkka Savolainen (VTT), professori Jyri Seppälä (Suomen ympäristökeskus), professori Sanna Syri (Aalto-yliopisto) ja pääjohtaja Petteri Taalas (Ilmatieteen laitos)


Kulmalan lausuma kertookin kaiken, "ei epäilijöitä":


"Kulmala tyrmää ilmastotieteeseen kohdistuneet epäilyt.

- Ilmastonmuutos ei ole mielipidekysymys eikä sitä ratkaista kansanäänestyksellä. Pitää tunnustaa tosiasiat eli se, että päästöt kasvavat maailmanlaajuisesti. Tarvitaan selkeitä toimia, että ne vähenisivät ja tässä Suomi ja Eurooppa voivat olla edelläkävijöitä""Tutkimuslaitokset esittivät paneeliin 50 tutkijaa, joista ympäristöministeriön johdolla valittiin mukaan 13. Tutkijat edustavat monia eri tieteenaloja. Paneelin puheenjohtaja on ilahtunut siitä, että Suomeen lopulta ymmärrettiin perustaa tällainen uusi tutkijaryhmä"


Kun tässä nyt on vauhtiin päästy, esitellään samalla kaikki Durbanin turhakokoukseen osallistuvat ilmansaastuttajat (lentojen yms. hiilipäästöt suuremmat kuin pienen valtion vuosipäästöt):


UNFCCC

UNFCCC

UNFCCC

Talven sääennuste muuttuu päivittäin?

Sittenkin pakkastalvi ! (pääuutisen otsikko tänään Iltalehdessä)


Iltalehti perustaa käsityksensä amerikkalaisen Weather Service International´in uuteen ennusteeseen. Ei ole kovin monta päivää siitä, kun sama laitos IL:n mukaan ennusti lauhan sään jatkuvan aina maaliskuulle 2012 asti. Jos Iltalehti olisi ottanut asioista hieman selvää, tietäisi ettei firma ole enää vähään aikaan esiintynyt tuolla nimellä. Nämä Weather Channelit perusti John Coleman, joka aikoinaan lausui ilmastonmuutoksesta: "Historian suurin huijaus". Hän jos kuka tietää ;)!


Sää, jota ei pidä sekoittaa ilmastoon, kuten alarmistit aina hokevat kylmä kauden aikana, on kaoottinen ilmiö, se tottelee nk. Lorenzin epäsymmetrisiä differentiaaliyhtälöitä, joille ei ole tarkkaa matemaattista ratkaisua. Kun arvoja sijoitetaan yhtälöihin ja tietyn ajan tietokoneajon jälkeen uudet arvot sijoitetaan samoihin yhtälöihin (nk. iteroidaan), huomataan, että joka ajolla saadaan eri tulos ja jo parin viikon ajon jälkeen tulokset voivat olla täysin päinvastaiset. Lorenz
kutsui tätä perhosilmiöksi, joka on äärimmäisen herkkä aloituarvoille. Lyhyesti, pitkä ajan sääennusteet (> 2 viikkoa) ovat silkkaa humpuukia, vaikka käytettävissä olisi kuinka suuri tietokone hyvänsä, "sammakkosetä" arvaa yhtä hyvin. Vastaavaa matematiikka tottelee mm.talous, joka kuten nyt nähdään, ei ole kenenkään ennustettavissa, vaikka nobeleita aiheesta on jaettu pinottain!


LÄHDE


Tässä tuoreen Wall Street Journalin kertomaa ilmastohuijauksesta:

WSJ

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

DURBAN: Pelottelua jopa ilmastosodalla
Ilmastouskon pelotteluarsenaali on loputon,nyt on vuorossa sota:


WASHINGTON EXAMINER


Ja todisteet "salaliitosta" vahvistuvat "Climategate II":n materiaalin myötä:


FORBES

maanantai 28. marraskuuta 2011

Myös Kanada vetäytyy Kiotosta(Kuvassa Kanadan ympäristöministeri Peter Kent)


Sopivasti Durbanin ilmastokokouksen aloituspäivänä vuodatettiin tieto siitä, että Kanada aikoo vetäytyä Kioton sopimuksesta vuoden loppuun mennessä. Eli "turha, turhempi, Durban".
CTVNews

TELEGRAPH:"Vihreä energia" aiheuttaa katastrofaalisia sähkökatkoja(Auringonlaskun energiaa?)


"Uudet energiat" eli lähinnä tuulivoima ja aurinkovoima voivat aiheuttaa massiivisia sähkökatkoja ja rikkoa verkkoa, kertoo "Telegraph"-lehden artikkeli:


TELEGRAPH


HS

Helsingin Sanomien päivän "Vieraskynä"-osastossa kaksi suomalaista professoria paahtaa "vihreän energian" puolesta, ilmeisesti tieto näiden aiheuttamista ongelmista ja yhtiöiden nurinmenosta maailmalla eivät ole tavoittaneet tutkijankammioitaan.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Istu ja pala - "vihreässä" autossasi(Kuvan autopalo ei liity uutiseen)


LÄHDE


GM:n hybridi Chevrolet Volt:in litiumpatterit syttyivät palamaan kolme viikkoa sivutörmäystestin jälkeen. Lisäkokeissa kaksi muuta Voltia syttyi myös. Nyt tapaukset
ovat National Highway Traffic Safety Administration´in tutkittavana.

Durbanin turha kokous
YLE


Päivän Helsingin Sanomat moittii USA:a "takinkääntäjäksi" ilmastoasiassa. Kiina mainitaan, mutta kerrotaan sen tekevän "rohkaisevia" tekoja. Niinpä, kuten käynnistävän uuden suuren hiilivoimalan keskimäärin kerran viikossa. Toimittajalta on "unohtunut" myös se, että Venäjä on ilmoittanut, ettei se aio allekirjoittaa uutta Kioton jatkosopimusta, Britannia epäröi ja EU:n talouskomissaari ei usko enää ilmastonmuutokseen. Niinpä Durbanista tulee vain veronmaksajille kallis ja pienen valtion vuosituoton verran hiilipäästöjä tuottava lomamatka viherväelle.

Uutisensa lopuksi YLE:n toimittaja vetäisee "uskontunnustuksen":

"Ilmaston lämpeneminen aiheuttaa ääri-ilmiöitä kuten rankkasateita ja kovia helteitä"

Tällaistahan ei ole koskaan todistettu. IPCC esitti saman uusimmassa yhteenvedossaan poliitikoille vain siksi, että YK:n pääsihteeri oli sattunut viikkoa aikaisemmin puheessaan mainitsemaan, että pitää varautua miljardien menoihin ilmastonmuutoksen aiheuttamien vauroiden korjaamiseksi. Raportin todellinen tieteellinen sisältö oli, ettemme voi erottaa antropogeenista eli ihmisen mahdollisesti aiheuttamaa ilmastonmuutosta luonnollisesta.