lauantai 25. lokakuuta 2014

Blogi julkiseksi vaaliblokiksi

Koska tämä blogi alkuperäisen ilmastonmuutos-agendan kritiikin lisäksi on nyt vaaliblogini eduskuntavaaleihin 2015, olen muuttanut sen julkiseksi, toisin sanoen linkannut sen googleen ja samalla on kommenttien ennakkotarkistus poistettu, eihän rehellinen poliitikko voi eliminoida kritiikkiäkään, tosin en sitä ole tehnyt tähänkään asti. Kuitenkin, tulen jälkitarkastuksena poistamaan sopimattomat,laittomat tai hyvää tapaa rikkovat kommentit sekä pelkästään asiatonta henkilöherjaa, "ad hominem":ia sisältävät ja äärimmäisessä tapauksessa tällaisen toistuessa asettamaan ao. kommentoijalle eston. Toivon ettei tällaiseen tarvitse mennä, perusteltu kritiikki toki on aina tervetullutta, sellaista ei ole pelkkä toteamus "Blogin pitäjä on ihan ahterista" esimerkiksi. Olen myös lisännyt oikealle ylös blogiin napin,jolla uusinta kirjoitusta voi suositella ja google-kääntäjän. Mainostilaa olen antanut hieman lisää värikkyyden lisäämiseksi ja palveluna lukijoille. Toivon uudistusten olevan onnistuneita. Edelleen pahoittelen, etten saa tähän kappalejakoa, en PC:llä enkä tabletilla (iPad), kenties joku lukijani osaa neuvoa?

Ajokortittomien liikennesuunnittelua

Helsingin Sanomat Taas näitä sosialistisia loistoideoita, veikkaan ettei suunnittelija koskaan päässyt läpi ajokokeesta, Liikenneministeriössäkin aikoinaan huhusivat yhdellä olleen ajokortin, mutta tämäkin kiisti sen, sieltäpä vastaavat "keksinnöt". "Automaattiauto" on pyörän keksimistä uudelleen, meillähän on jo se, sen nimi on juna tai metro. Suurin osa auton viehätyksestä on sen ajamista, itsenäisyyden, vapauden tunnetta, menet minne haluat, et minne "Iso Veli" haluaa.

EU:n päästötavotteista asiantuntijalta

Lainaus ex-europarlamantaarikko Eija-Riitta Korholan facebook-sivulta, kerran taas täyttä asiaa: "23. lokakuuta kello 22:57 · Helsinki · Nyt EU:ssa sovitaan päästötavoitteista. Se panee mietteliääksi. Kannattaa muistaa että ilmastotoimiensa aikana EU on kasvattanut päästöjään. Vaikka se on “leikannut päästöjään” ja käyttänyt siihen satoja miljardeja, kasvavan tuonnin päästöt kumoavat kotoperäiset vähennykset. Haluaisin sanoa Alex Stubbille, että strategiaa kannattaisi jo miettiä kriittisesti, koska se ei ole toiminut emmekä ole saaneet muita samaan rintamaan. Jos haluamme globaalin sopimuksen, ja se on ainoa mikä todella tehoaa, meidän täytyy nöyrtyä muiden rinnalle hakemaan yhteistä pohjaa eikä pakkosyöttää omaamme muille. Siksi EU:n ei pitäisi lyödä lukkoon uusia ilmastotavoitteita ennen 2015 Pariisin kokousta, koska se luultavasti vaarantaa näin tehdessään globaalin ilmastosovun. Hyvää ja korkeatasoista ympäristöpolitiikkaa tulee silti jatkaa - päästövähennystavoitetta en tiukentaisi nykyisestä ennen Pariisia, koska yksipuolinen ilmastopolitiikka ajaa ulos teollisuutta Euroopasta. Puhtaan teollisuuden pitäminen Euroopassa olisi ilmastoteko"

torstai 23. lokakuuta 2014

Isänmaan parturi Bäckman

Naurattaisi jos ei pelottaisi. Ei siis kokoomus, vaikka murha toki on äärimmäisen tuomittavaa, mutta että tämä ryssänrenki sotkee siihen puolueen ja Suomen kansan ... Periaatteessa pitäisi kai olla vahingoniloinen, kun kokoomus leimataan äärioikeistoksi, mutta kun muistaa kuinka monta kertaa allekirjoittanutta on eri foorumeilla lyöty samalla leimasimella, ei naurata ollenkaan. Onko tämä sekopäädosentti todellakin Putinin työkalu tulla "suojelemaan" venäläistä vähemmistöä Suomeen? Natsisaksahan käytti samaa argumenttia vaatiessaan Muchenin "sopimuksella" Tsekkoslovakian sudeettialueet itselleen 1938 ja valloitti puoli vuotta myöhemmin koko Tsekkoslovakian ... TÄÄLLÄ

Pieni ihminen unohtuu, kun pääsee herrojen kanssa marjaan

Syssyn sateista muistui mieleeni viime syksy. Sain kentältä viestin, että sadekatoksia kunnan bussipysäkeille toivotaan, paskaa saattokotiin luomaan menevä Pirkko Perushoitaja kastuu odottaessaan bussia tuulen tuivertaessa ja sateen viuhtoessa. Varavaltuutettuna en itse valtuustoesitystä voinut tehdä, mutta delegoin persujen valtuutetulle. "Pah, käyttäkööt sateenvarjoa!", kivahti tämä korskea vallan vartija. Noh, ongelma voi näyttää vähäiseltä lämpimän citymaasturin ikkunasta katsellessa ja talvilomaa omalla mökillä Espanjassa muistellessa. Näin unohtuu pieni ihminen kun herrojen kanssa marjaan pääsee