lauantai 28. tammikuuta 2012

Geologinen data kertoo, ettei hiilidioksidilla ole korrelaatiota lämpötilaan

LÄHDE


"During the Ordovician, CO2 was more than ten times higher than at present. Global temperatures ranged between very hot and an ice age. We can state with 100% certainty that as CO2 increases, temperatures will either go up, go down, or stay the same""Top Secret" tänään:


Idän vakoojiin maassa kompastuu

torstai 26. tammikuuta 2012

Uusin NASA-data: Lämpötila laskee, CO2:lla ei vaikutusta

LÄHDE


"Conclusions:

Global temperatures are decelerating, not accelerating
Rising CO2 levels do not cause global temperatures to continuously increase
Climate sensitivity to CO2 levels is not robust
IPCC predictions of "runaway" temps and climate "tipping points" are without empirical merit"
"Top Secret" nyt:


Epälineaarisia laserkiteitä ja viiden tähden sviitti Piilaaksossa

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Myös kiinalaiset tutkijat vahvistavat keskiajan lämpöperiodin olemassaolon

LÄHDE


Myös kiinalaiset tutkijat vahvistavat nyt keskiajan lämpimän periodin, täysin verrannollisen nykyiseen, olemassaolon. Kun alarmistit eivät pysty kiistämään sen olemassaoloa Euroopassa, he väittävät sen olleen paikallinen anomalia. Todisteita siitä on kuitenkin jo aikaisemmin löytynyt myös Amerikan mantereelta. "Ei mitään uutta auringon alla"."Top Secret" nyt:


"Tanskanen vs Outokumpu, Ranskan valtio ja Venäjän mafia"

maanantai 23. tammikuuta 2012

Mediamme jatkaa ilmastopelottelua,vaikka jopa IPCC kieltää senIPCC:n raportti poliittisille päättäjille


(p9) “Projected changes in climate extremes under different emissions scenarios generally do not strongly diverge in the coming two to three decades, but these signals are relatively small compared to natural climate variability over this time frame. Even the sign of projected changes in some climate extremes over this time frame”


Median sisälukutaidossa on toivomisen varaa, sillä kuten ylläolevasta lainauksesta IPCC:n uusimmasta raportista käy ilmi,jopa IPCC myöntää, että ihmisen eli hienommin antropogeenista vaikutusta ei voida erottaa luonnollisen ilmaston muutoksen joukosta.
Korrektiussyistä IPCC sitten lausui, että rajut sääilmiöt voivat lisääntyä,mutta todisteita siitä ei ole, koska YK:n pääsihteeri oli sattunut noin lausumaan viikkoa aikaisemmin. Todisteita toki on, mutta ne ovat täysin päinvastaisia,kuten tässäkin blogissa on esitetty, rajut sääilmiöt ovat vähentyneet, eivät lisääntyneet.

"Hirmumyrskyjä ei ole viisi kertaa enemmän, mutta niistä uutisoidaan viisi kertaa enemmän". Miksi näin? Tietenkin siksi, että moni rahastaa tällä agendalla ja hallituksille se on oiva keino perustella uusia "ympäristöveroja". Vihreille se on toteenkäynyt unelma länsimaiden talouksien sabotoinnista globaalisti.
Vaikkapa Helsingin Sanomat on täysin salannut uutiset siitä, että USA lopetti IPCC:n rahoituksen ja kieltäytyi osallistumasta "ilmastorahastoon". Kanadan vetäytymisestä Kioton ilmastosopimuksen jatkosta juuri Durbanin alla toki uutisoitiin yhden palstan pikku-uutisella sivun 17 alalaidassa.

Tässä täysimittainen filmi "Suuresta ilmastohuijauksesta":


Filmi

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

NASA, Hansen vai Iltasanomat valehtelee?

NASA-satelliitin raakadata


NASA:n James Hansen sanoo Iltasanomien mukaan:

Iltasanomat

Yllä NASA:n oman satelliitin mittausten kertomaa, lämpötila laskee.

Kuka siis valehtelee, NASA, Hansen vai Iltasanomat? Ja NASA ei ole sama kuin James Hansen, jonka ilmastonmuutoksen ristiretki on jo kiusallinen kolleegoilleenkin ja Hansen hyppää katumielenosoituksissa Greenpeacen hörhöjen kanssa, on kolmasti jo pidätettykin laittomassa katuagitaatiossa. Täysin ala-arvoista toimintaa valtion virkamieheltä!


"Top Secret" nyt:

Businesluokan tarinoita

Alarmistiset tietokonemallit korvaavat todellisuuden(NASA: "Columbia"-supertietokone, Mountain View, Kalifornia 2006)


Tietokonemallit korvaavat ilmastotieteessä todellisuuden ja mittaustulokset. "Jos tosiasiat eivät tue teoriaa, sen pahempi tosiasioille", kuten Mr. Murphy aikoinaan totesi.


LÄHDE"Top Secret" tänään:


Neukkulan "Think-Tank":ssa ilman paluulippua