perjantai 20. elokuuta 2010

"Satellitegate" paisuu - ilmastohuijauksella ei mittaa,ei määrää


LÄHDE


Arvostettu amerikkalaisfyysikko, tri Charles R. Anderson, lyttää NOAA:n satelliittidatan, ohjelma on mm. poistanut korkeat paikat ja leveysasteet ym. vastaavaa. NOAA eli hallitus palkkaa nyt juristeja tutkimaan "vuotoa". Näinhän se oli CRU:n "climategatenkin" kohdalla, moitetta ei annettu huijaukselle vaan sen paljastukselle ja paljastajille ! Kuten muistetaan, meilläkin taannoin paljastettiin (kukaan ei ole tätä kumonnut), että Suomesta oli NASA:lle toimitettu lämpötilalukemia,joista oli miinusmerkki unohtunut. Finnogate?
Mitä on enää jäljellä ilmasto-"tieteen" uskottavuudesta?

torstai 19. elokuuta 2010

HS: "Ilmastonmuutos tappoi mammutit, vai aiheuttivatko mammutit ilmastonmuutoksen?


Helsingin Sanomat


"Ilmastonmuutosmantran" viljely mediassa alkaa saada jo tragikoomisia piirteitä. Ensin rivitoimittaja (yllä) kertoo tutkimuksesta, tänään tiedetoimittaja hehkuttaa samaa. Ja eikös vain ihminen löydy syylliseksi sieltäkin taustalta,metsästi mammutit sukupuuttoon ja ilmasto lämpeni oitis. "Ilmastonmuutoksesta" on tullut itsenäinen mantra, jonka hihkaiseminen jokaikisessä paikassa saa lammaslauman hyppimään hysteerisesti ja etsimään syyllisiä, joiden "hiilijalanjälki" tämän pahuuden aiheuttaa.

Britanniassa hallinto jopa lanseerasi kuusi miljoonaa puntaa koululapsille suunnattuun pelottelukampanjaan "hiilipeikosta", joka tulee ja syö, jos ei "hiilijalanjälki" ole kunnossa. Britannian ilmastohihhulien pää, hallituksen tieteellinen neuvonantaja, prof. David King onkin todellinen ilmastotalebadi, jonka mielestä "jokainen joka ei usko ilmastonmuutokseen, on mielenvikainen". Se, ettei hiilidioksidia ja ihmistä ole missään pitävästi todistettu syyksi "ilmaston lämpenemiseen" (jota sitäkään ei ole todistettu, 15 viime vuoteen ei ole ollut enää
tilastollisesti merkittävää lämpenemistä), ei haittaa, mantrasta on tullut omaa elämäänsä elävä Pavlovilainen syljen liipaisin.

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Merenpinta EI nouse, vastoin IPCC:n ja Al Goren väitteitä !

Uusi, Geophysical Research Letters-tiedelehdessä julkaistu tutkimus todistaa saman,minkä monet muutkin vastaavat, merien ikiaikainen (jääkauden jälkeinen) pinnannousu EI ole kiihtynyt viimeiseen 100+ vuoteen, toisin kuin IPCC,puhumattakaan Al Goren visioista, väittävät. Taas uusi naula "ilmastonmuutoksen" arkkuun.

LÄHDE

"Saturday, August 14, 2010

Paper: Sea Level Rise Not Accelerating

A paper published yesterday in the Journal of Geophysical Research - Oceans, confirms other studies of tide gauge records which show that there has been no statistically significant acceleration in sea level rise over the past 100+ years, in contrast to statements of the IPCC and Al Gore. Sea levels have been rising naturally since the peak of the last major ice age 20,000 years ago, and the rate of rise began to decelerate about 8,000 years ago
"

tiistai 17. elokuuta 2010

Jäätiköt sulavat? Valetta !Alarmistit,jotka hallitsevat valtamediaa, toitottavat jäätikköjen sulamisesta. Kuten
alla olevasta perusteellisesta selvityksestä käy ilmi,tämä on suoranaista valetta. Pohjoisen jäätiköillä on ennätyskylmää ennätysaikaisin ja vuoden 2008 notkahdus jään määrässä on jotakuinkin korjautunut entiselleen jo nyt. Antarktisen jää jatkaa kasvuaan.

LÄHDE

Helsingin Sanomat lanseeraan harva se päivä hälyartikkeleita ilmaston lämpenemisestä
ja mm. Suomen Kuvalehti säestää samaa rumbaa. Molemmissa aviiseissa ainoa suunvuoro on Ilmatieteen laitoksen alarmisteilla, HS:ssa Nevanlinna ja Suomen Kuvalehdessä IPCC:n suomalainen sihteeri. "Isännän ääni" näkyy ja kuuluu, kriitikkojen vastineet (olen itse tarjonnut kolmea viimeaikoina) eivät mene läpi,huolimatta Pentikäisen hurskaasta lausunnosta minulle sähköpostitse: "Nyt keskustelua kaivataan". Todellista tekopyhyyttä, onko Pentikäisen "keskustelu" alarmistien yksinpuhelua, merkillinen käsitys korkealla valtamedian edustajalla ! Vai onko "mielipide"-osasto "valtakunta valtakunnassa", tekee mitä vihersiskot haluavat?

Yleisesti ottaen, olen suoraan sanoen väsynyt tähän kriitikon rooliini,mikään ei tunnu vaikuttavan mitään, kommentteja tulee topikkeihin tasan 0 kappaletta, kun vaatimattominkin poliitikko saa heti sata kommenttia johonkin yhdentekevään kirjoitukseensa. No,kengännuolijoita ja siipelijöitä riittää ! Harkitsen blogin lopettamista, turha iskeä päätään seinään päivä toisensa jälkeen, ilmastousko on jo toinen (ensimmäinen?) valtionuskonto ja uskontoa vastaan on mahdoton taistella järjen asein.