perjantai 6. tammikuuta 2012

Natural Science:Taas uusi tutkimus kiistää "kasvihuoneilmiön"scirp.org


"Based on our findings, we argue that 1) the so-called atmospheric greenhouse effect cannot be proved by the statistical description of fortuitous weather events that took place in a climate period, 2) the description by AMS and W?MO has to be discarded because of physical reasons, 3) energy-flux budgets for the Earth-atmosphere system do not provide tangible evidence that the atmospheric greenhouse effect does exist. Because of this lack of tangible evidence it is time to acknowledge that the atmospheric greenhouse effect and especially its climatic impact are based on meritless conjectures"

Lentoliikenteen päästöjen kauppasota iskee kovimmin Suomeen
Taas yksi EU:n "loistokkaista" ideoista, lentoliikenteen päästömaksut,jotka tulivat voimaan tammikuun alusta, iskee pahimmin Suomeen. Finnairin liikenteen avainreitit kulkevat Kiinaan ja Kiina on kieltäytynyt maksuista.

Jos EU vaatii ne, Kiina voi kieltää EU:n koneiden lennot alueellaan, mahdollisesti myös USA. Eli ensin Durban "lahjoittaa" Suomelle kenties 100 miljoonan euron vuotuiset lisämaksut, kun metsien roolia hiilinieluina vähennetään, nyt sitten lentoliikenteen päästöhölmöily kaataa kenties kansallisen lentoyhtiömme. Ja lentoliikenteen päästöt edustavat vain noin kolmea prosenttia "kasvihuonekaasupäästöistä".

Missä ovat ne EU:n "edut" meille, jotka maksamme jopa Ison Britannian EU-maksuja pari sataa miljoonaa euro vuodessa? Kalliiksi käy "vihreä talous" meille!AFP


"China, of course, will not cooperate with the European Union on the ETS (emissions trading scheme)," said Chai Haibo, deputy secretary-general of the China Air Transport Association, which represents the country's airlines.

He said the Chinese government was considering "counter-measures" against the European Union, but gave no details.

China reportedly blocked an order by Hong Kong Airlines for billions of euros' worth of Airbus aircraft earlier this year in retaliation for the EU move, underscoring the potential for a significant trade row"HS

"Kiista maksuista on kuitenkin kohtuuton. Erityisen kohtuuton se on, jos lopputulos on jonkinlainen kauppasota ja koston kierre. Eivätpä tosin lentotoiminnan saasteetkaan ole valtavat: niistä tulee kolmisen prosenttia kaikista kasvihuonepäästöistä"

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Viherliiga vaatii uusia ja uusia tutkimuksia DDT:n "myrkyllisyydestä"
Vaikka tutkimuksia DDT:n vaarattomuudesta ja hyödyllisyydestä (nykyisin WHO suosittaa sen ottamista uudelleen käyttöön)on esitetty tuhatmäärin, on viherliikkeellä pakkomielle vaatia aina uusia ja uusia tutkimuksia todistamaan se "vaaralliseksi", olihan DDT-bannin aikaansaajana "viherliikkeen äiti", biologi Rachel Carson,joka sai aikaan tuon maailmanlaajuisen kiellon kirjallaan "Silent Spring" 1972. Korkea USA:n terveysviraston edustaja on arvioinut ainakin 20 miljoonan kehitysmaiden lapsen kuolleen kiellon johdosta turhaan malariaan.


LÄHDE


LÄHDE

tiistai 3. tammikuuta 2012

Helsingin Sanomien "Tieteen" ilmastopläjäys(Esimerkki alarmistien photoshop-kuvasta)


Helsingin Sanomat on nyt pistänyt "turbobuustin" päälle,ilmastoteologia on kriisissä ja kaikki keinot luvallisia, suoranainen valehtelukin ja fantasiakirjailijoiden käyttö "asiantuntijoina". Tuskin tarvitsee kertoa, että kaikki vähänkin epäilevät tai peräti kriittiset näkemykset ovat tiukassa kiellossa myös lehden omassa "Mielipiteessä", siis toistan, lehden mielipiteessä, ei lukijoiden.

Tämän tiistaipäivän nk. "Tieteessä" on koko sivu omistettu "Tavallista lämpimämpi vuosi"-mantralle. Meteorologi Pauli Jokinen ilmateologian laitokselta sanoo, että "tämä vuosi sopii siihen kuvaan, joka meillä on ilmastonmuutoksesta". Pari edellistä aivan ilmeisesti ei, mutta niitä ei lasketa? "Suomen keskilämpötila voi nousta kuusi
astetta,jos päästöjä ei rajoiteta", lue: Jos miljardeja ei lapeta agendan tukemiseen. Palstan "tiedetoimittaja" sosionomi Timo Paukku kertoi minulle jo 2007, että "Kirjoitin kaiken ilmastonmuutoksesta jo vuonna 2002". Aivan, tuohon ei pystynyt edes Nostradamus.

Kirsikkana kermassa on sitten saman palstan aktivistikirjailija Risto Isomäen "aivoitukset". Risto säätelisi ilmastoa muuttamalla Itämeren laivojen rikkipäästöjä aina sen mukaan, tarvitaanko kylmää vai kuumaa säätä. Tämä muistuttaa kovin Isomäen taannoista ratkaisua arktisen jäätiköiden sulamisen estämiseen: Lennätetään isoja leijoja jään päällä 8-o. Pilvillä on Riston mukaan joko jäähdyttävä tai lämmittävä vaikutus sen mukaan, mitä agenda kulloinkin vaatii.

Minäkin vielä silloin, kun en epäillyt, olin armoitettu jopa suuren Helsingin Sanomien tiedekirjoittajaksi. Tässä eräs artikkelini, helmikuun 1. päivän vuonna 2003
"Tieteen" kokosivun pääjuttu. Ikävä kyllä en voi näyttää sen hienoja kuvia, joissa mm. amerikkalaisen lentotukialuksen laboratorio tutkii pernaruttoa ja havainnekuvia DNA-ilmaisimen toiminnasta, koska HS ei useasta pyynnöstäni huolimatta ole antanut minulle jutun pdf:aa, tämä on ostettu HS:n arkistosta tekstiversiona:


HS Bioase 1.2.2003

Tuo oli ikimuistettava päivä muutenkin, aamulla juttuni hesarissa, aamupäivällä sortui Jyväskylän jäähallin katto lumen painosta ja iltapäivällä tuhoutui avaruusukkula "Columbia". En väitä, että tapahtumilla olisi jotain yhteyttä toistensa kanssa ;).

maanantai 2. tammikuuta 2012

BREAKING POINT? IL ei päivän hesarin jutussaan syyllistä enää ihmistä ja hiilidioksidia!
(Newsweek-lehdenkin piti panna otsikkoonsa selityssarake katekismuksen tapaan, "mitä tämä on", etteivät lukijat säikähtäisi lehden poikenneen uskon linjalta).
HS-Vieraskynä tänään


Ällistyneenä luin aamun hesarini "Vieraskynä"-osiosta pääkirjoitussivulla (linkki yllä) Ilmatieteen laitoksen professori Heikki Tuomenvirran ja ryhmäpäällikkö Adriaan Perrelsin kirjoituksen "Ilmasto- ja talousriskit kytkeytyvät toisiinsa".

Kirjoituksessa linkitetään äärimmäiset sääilmiöt "ilmastonmuutokseen",joka kuitenkaan tutkimusten mukaan ei pidä paikkaansa tai siitä ei ole tieteellistä todistetta. IPCC otti sen uusimpaan raporttiinsa vain, koska YK:n pääsihteeri oli sattunut vain viikkoa aikaisemmin puheessaan toteamaan, että pitää varautua lisääntyviin ympäristäkatastrofeihin ilmastonmuutoksen johdosta. Kun raportin lukee läpi ilman "agendaa", huomaa sen yllättävän seikan, ettei siinä enää väitetä ilmiön olevan antropogeenista alkuperää, vaan myönnetään, että todisteet eivät riitä ja lämpeneminenkin on mielipidekysymys.

Onko, ilahduttavaa kyllä, tiedon valo lopultakin tavoittanut myös Ilmatieteen laitoksemme ja nyt pyritään varovasti ja askel kerrallaan ulos agendasta siirtämällä huomio sattumalta esiintyneisiin myrskyihin? En toki edes villeimmissä unelmissanikaan uskonut, että koskaan myönnettäisiin oltun väärässä ja kun kerran muhkea verotusmekanismi on luotu, eihän siitä voi luopua,jonkun se on Etelä-Euroopan maiden kulutusjuhlat kuitenkin maksettava ja tutkijoiden maine säilytettävä.

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Christopher Columbus aiheutti pikkujääkauden?

LÄHDE


"In a remarkable example of human-centeredness, Stanford University geochemist Richard Nevle blames Christopher Columbus for a sharp reduction in atmospheric CO2 during the 16th and 17th centuries. It seems that man-made warming believers never tire of telling us how powerful humans are, usually for the worse, in our ability to change nature"


Alarmistit ovat laittaneet uuden vaihteen silmään todistelussaan antropogeenisesta eli ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Nyt syyllinen nk. pieneen jääkauteen onkin jo Amerikan löytäjä Christopher Columbus! Naurattaisi jos ei itkettäisi tämän uususkonnon aneita maksellessaan...

GRL: Arktisen jäähtyminen voimakkain 2010/2011, "otsoniaukko" suurimmillaan


Geophysical Research Letters


"The Arctic stratospheric winter of 2010/2011 was one of the coldest on record with a large loss of stratospheric ozone"


Kuinkas tässä nyt näin kävi, arktisenhan piti sulaa kokonaan ja jäänmurtajat voidaan myydä pois, kun "ilmaston lämpeneminen" avaa Koillis- ja Kaakkoisväylät laivaliikenteelle? Ja otsoniaukko laajimmillaan, senhän piti kutistua, kun CFC-yhdisteet kiellettiin jo vuosikymmeniä sitten? Ettei nyt olisi otsoniaukko ihan luonnon itsensä keksimä ja syklisesti kokoaan muuttava, havaittiinhan moinen vasta 1970-luvun alussa satelliitein ja paremman puuttuessa ihminen piti syyllistää. Saatiin tuhottua eräs kemian teollisuuden ala ja tilalle tulleet kylmäaineet olivat moniverroin tehokkaampia "kasvihuonekaasuja". Tästä toki on vielä huima harppaus "viherliikkeen äidin", biologi Rachel Carsonin masinoimaan DDT-banniin, jolla harvennettiin ihmiskuntaa tehokkaammin kuin edes Aatu unelmissaan pystyi.