torstai 11. elokuuta 2011

Helsingissä kärvisteltiin ennätyshelteissä elokuussa 1911
Kertoo Helsingin Sanomat osiossaan "HS 100 vuotta sitten" eilen, 1.elokuuta. Koko Eurooppa oli tuolloin ennätyksellisen lämpöaallon kynsissä. 1930-luvulla tuo toistui Yhdysvaltain Keskilännessä, jolloin tuhannet tilat autioituivat ja "Dust Devil"-hiekkamyrskyt vainosivat maatiloja, jotka joutuivat lopettamaan kuivuuden takia. Ei mitään uutta auringon alla, nyt sitä vain kutsutaan "ilmastonmuutokseksi" ja rahastetaan sillä!maanantai 8. elokuuta 2011

WWF siirtynyt ilmastohihhulointiinAivan kuin pilkallisena vastauksena tasapuolisuuden vaatimukseeni Helsingin Sanomat julkaisee tänään viidellä palstalla "Mielipiteessään" WWF:n Suomen ilmastovastaavan, Hanna-Liisa Kangaksen poleemisen kirjoituksen ilmastolain vaatimuksesta.

WWF joskus kauan sitten keskittyi nimensä mukaiseen toimintaan, nyt sen painopiste on siirtynyt uhanalaisten eläinten suojelusta ilmastohihhulointiin, onhan mm. juuri ilmastolaki vihreiden ajama ja järjestö siis täysin vyörytetty.

Edes tuo ei riitä, vaan WWF jopa härskisti valehtelee jesuiittamaisesti "Right or wrong, our business", mm. ensimmäisenä julkaisemassaan ja IPCC:n sittemmin anteeksipyytämän väärän väitteen Himalalajan jäätiköiden sulamisesta ja jääkarhujen uhanalaisesta asemasta, joka osoittautui myös täydeksi tuubaksi, nyt on ao. tutkija syytteessä tieteen väärennöksestä (kts aikaisempi topic).

Muutkin "luontojärjestöt", mm. "Luontoliitto"
tuntuvat siirtyneen viheragitaation palvelukseen.