perjantai 11. marraskuuta 2011

"Yli 66-vuotiaat haitaksi ilmastolle"
Lisa Hymas


Vihreiden uusin oivallus on, että yli 66-vuotiaat ovat tarpeettomia, jopa haitallisia, koska epäilevät ilmastonmuutosta. Lisaa ei tunnu kiinnostavan se, että 65 vuotta on ikäraja, jonka jälkeen ihmisen henkilökohtainen hiilijalanjälki laskee merkittävästi,hän ehdottaa vanhuksille "kuolkaa pois".

torstai 10. marraskuuta 2011

Superpartikkelien energia kvanttikareilusta?
Olen keskustellut tuolla "Tiede"-lehden palstoilla yliopistonlehtori Syksy Räsäsen ja muiden kanssa "pimeästä energiasta". Nimekäs fyysikkomme ei kuitenkaan salli blogissaan esittää omia teorioita (maallikoiden höpinät epäilemättä käyvät hermoille), joten kiusaanpa niillä tässä varsinaisen aiheemme lomassa lukijoitani, jäävätpä talteen jälkipolville ;=).

Pääsimme niin pitkälle, että seuraavat lanseeraukseni jäivät sivuille, ainakin fyysikko nimimerkillä "Eusa" kertoi tutustuneensa ja kommentoi. Siis niinkin äskettäin kuin viime vuonna on esitetty arvostetulla tiedefoorumilla julkaistu teoreettinen tutkimus vakuuminenergian, tyhjön kvanttikareilun energian irroittamisesta:

ecd-database

Tässä "Eusan" kommentti:

Eusa kirjoittaa:
8. marraskuuta 2011 kello 9.25
Hannu Tanskanen:

"Luin paperin. En aivan vakuuttunut, että esim. tuollainen lateraalinen voima voisi tulla esiin ja että tasot pyrkisivät maksimoimaan yhteisen pinta-alan, mutta jäädään seurannalle"

Jatkoin Robert Forwardin teoreettisella tutkimuksella kvanttikareilun energian hyödyntämisestä tulevaisuuden avaruusmatkailussa:

Forward & Maclay

Tuolla eräs viitatuista tutkijoista esitti mielenkiintoisen ajatuksen, että vasta äskettäin havaitut avaruuden superhiukkaset ("Oh-My-God" -particles) saisivat muuten selittämättömän suuren energiansa juuri kvanttikareilusta. Näillä hiukkasilla, siis yksittäisellä protonilla on energia, joka vastaa yli 100 km/h lentävää golfpalloa tai relativistisena massana tiilen pudottamista varpaille, eli niiden nopeus on äärimmäisen lähellä valon nopeutta.


"Oh-My-God"-particles

(Kirjoitin näistä 2008 artikkelin TM:lle, mutta se jäi julkaisematta, koska uusi juuri vaihtunut päätoimittaja heitti minut ulos lehdestä)


Nyt tästä esitin oman teoriani kosmologi Syksy Räsäselle:


"Olettakaamme, että superhiukkaset saavat energiansa kvanttikareilusta. Tyhjön on saatava jostain tämä energia takaisin,jospa se ottaa sen fotoneista? Erittäin pitkällä matkalla siis fotonin energia vähenisi, eli aallonpituus pitenisi, toisin sanoen esiintyisi punasiirtymä. Tämä selittäisi havaitun kiihtyvän laajenemisen ilman spekulatiivista (negatiivista!) "pimeää energiaa".

Sen hän poisti, sanoen, ettei tämä ole foorumi omien teorioiden esittelyyn. Meninkö liian lähelle fyysikon omia teorioita, sanoihan hän aikaisemmin (myös tässä blogissa)esittämistäni universumimme ulkopuolisista massoista (esim. Suuri Magellanin Pilvi aiheuttaa galaksillemme?), että tuo on "oman tutkimukseni pääaihe".

IEA:n kauhupropagandaa ilmastonmuutoksesta
UutinenKäsittämätön lausunto IEA:lta, mutta onhan organisaation logokin (yllä) perin vihreä?
Lausunnon antanut pääekonomisti, turkkilainen Fatih Birol toimi ennen nimitystään kuusi vuotta öljyntuottajien järjestö OPEC:issa Vienissä. Saiko Birol kenkää ja kostaa nyt entiselle työnantajalleen?


Fatih Birol


"Prior to joining the IEA, Dr Birol worked for six years at the Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) in Vienna"

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Valeilmastotieteilijöitä - pitäisikö paperit tarkastaa?
Valelääkäreitä tuntuu nykyisin paljastuvan kuukausittain. Alkaa epäilyttää, että sama ilmiö esiintyy myös ilmatieteilijöiden parissa,jatkuvasti kasaantuvien todisteiden valossa näyttää siltä, että "ilmastonmuutoksen" reseptitkin ovat väärennöksiä, missä on alan Valvira?

Nettisivujenkin, joilla on komeita nimiä, kuten "Sceptical Science" tai "Source Watch", takaa paljastuu yllättäviä nimiä, edellisen vetäjä on fysiikan opintonsa kesken jättänyt aussikoulupoika John Cook ja jälkimmäisen Vietnamin sodan aktivistikommunisti Sheldon Rampton. Alarmistit usein viittaavat molempiin.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Steve McIntyre: Berkeley-Muller BEST data täynnä virheitä
Kanadalainen matemaatikko Steve McIntyre, joka jo aikaisemmin on osoittanut ratkaisevia virheitä IPCC:n ilmastodatasta, ruotii nyt Berkeley-Mullerin datan ihmeellisyyksiä:


Climateaudit


Stephen McIntyre

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

"Uhkana ilmaston jäähtyminen, ei lämpeneminen"

GlobalResearch


Ennustaa prof.Don J. Easterbrook (Department of Geology, Western Washington University).

Arktisen jään lisääntyminen ennätysmäistä

(Jään lisäys syyskuun 9. minimin jälkeen)
Greenland Climate Research Centre


Steven Goddard


Arktisessa oli syyskuussa 2011 kylmempää kuin kertaakaan siten vuoden 1996 ja arktisen jään määrän lisäys on 85%.


Ilmaston lämpenemistä?