lauantai 31. lokakuuta 2009

Pulkovan observatorio: Aurinko säätelee ilmastoa
GAO

perjantai 30. lokakuuta 2009

COP15 kuollut ennen alkamistaan - Kiina ja Intia vetäytyvät ilmastosopimuksesta

investors.com

Kööpenhaminan "suuri herätyskokous" on kuollut ennen alkamistaan, Kiina ja Intia ovat yhteisellä sopimuksella päättäneet, etteivät aio liittyä 2012 päättyvän Kioton sopimuksen korvaavaan uuteen sopimukseen, joka oli tarkoitus solmia Kööpenhaminassa joulukuussa tänä vuonna. Kolme viikkoa sitten 77 kehitysmaata kokoontui Bangkokissa ja loppulausuma siitä, mitä aikovat tehdä "ilmastonmuutoksen" ehkäisemiseksi oli: "Ei mitään". USA:ssa Obaman hallinto on antanut hurskaita lupauksia, mutta loppurivillä homma vesittynee. Mitä tekee Wanha Eurooppa, kuristaa itse itsensä "esimerkin vuoksi" hengiltä älyttömillä 80-90 % päästövähennystavoitteillaan? Aplodeja saa antaa ;-)!

torstai 29. lokakuuta 2009

Hehkulamppudirektiivi vie työpaikat Euroopasta Kiinaan
Taas esimerkki Wanhan Euroopan kyvystä ampua hyveellisyydessään omaan jalkaansa; hehkulamppudirektiivi vie työpaikat Euroopassa ja kasvattaa niitä "energiansäästölamppujen" Kiinassa. Kiinalaisten on syytä taputtaa käsiään vihreillemme, "hyväuskoisille hölmöille" (lainaus: V.I.Lenin)!


news.com.au

keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Saksan kullankallis aurinkovoima


adamsmith.org

Aurinkovoimalle on taattu Saksassa vuosikymmeniksi takuuhinta 41,82 eurosenttiä/kWh, joka fossiilisiksi (hiili, öljy, maakaasu) muutettuna vastaa 716 euroa (1 050 US$) tonnilta. Kun vastaava tonnihinta ilman tämä "subventiota" aurinkovoimalle on 80 dollaria, tarkoittaa tämä sitä, että kuluttajat maksavat 970 taalaa tonnista ylimääräistä. Turhaan, kuten monet asiantuntijat sanovat, aurinkoisessa Kaliforniassakaan eivät 20 vuoden raskaiden investointien jälkeen "uusiutuvat" eli aurinko ja tuulivoima vastaa kuin alle prosentista sähköenergiaa. Ja Saksa ei aurinkoenergian suhteen ole niitä kiitollisimpia maita.


About the ASI

The Adam Smith Institute is the UK's leading innovator of free-market economic and social policies. Politically independent and non-profit, the Institute promotes its ideas through reports, briefings, events, media appearances, and its website and blog. For further information, click here.

tiistai 27. lokakuuta 2009

"Todellisen ilmastokatastrofin nimi on IPCC"
Christopher Booker´in uusi kirja antaa huutia IPCC:lle, "kouralliselle virheellisiä teorioita luoneelle tiedemieskoplalle, joka uhkaa viedä meidät takaisin keskiaikaan".


TELEGRAPH

maanantai 26. lokakuuta 2009

Helsingin Sanomien ilmastoagendaEi päivää ilman otsikkoa "Ilmastonmuutos", Helsingin Sanomat on ottanut tämän brainwashin tosissaan. Nyt laittaa sunnuntain 25. lokakuuta lehdessä päätoimittaja Janne Virkkunenkin lusikkansa soppaan pääkirjoitussivun kolumnissaan "Arktinen aarrearkku avautuu". Ja heti alkuun "uskovien" moneen kertaan vääriksi todetut hokemat "jäätikkö sulaa" ja "metaania vapautuu Siperian ikiroudasta".

Torstaina samalla viikolla lehti julkaisi pääuutissivullaan "Britannian hallituksen" kuvan siitä, kuinka maapallo lämpenee epätasaisesti. Tämän uskottavuutta koettelee tieto, että Britannian hallituksen ilmastoneuvonantaja, prof.King on pahimman lajin fanaatikko, jonka lausuman mukaan "kaikki jotka eivät usko ilmastonmuutokseen ovat hulluja". Ja saatteina aina nämä samat hokemat: "Jos, mahdollisesti,pahimmassa tapauksessa" jne. IPCC itse kutsuu "scenaarioiksi" ja "storylineksi".

Toistetaan nyt vielä:

1. Jäätiköt sulavat vain paikallisesti, kokonaisuutena jään määrä on lisääntynyt ja on esimerkiksi Antarktisessa 20 vuoden keskiarvon yläpuolella. Grönlannissa on kylmintä koskaan ja Arktisen jää on saksalaisten lentotutkamittausten mukaan kaksi kertaa oletettua paksumpaa.

2. Metaanin vapautumisessa Siperian ikiroudasta ei ole mitään, joka todistaisi sen johtuvan ihmisen toiminnasta. Mm. kolmekymmenluvulla Siperiassa oli huomattavasti lämpimämpää kuin nyt, mutta mitään merkittävää metaanin vapautumista ei tapahtunut.

3. Se, että Koillisväylä on purjehduskelpoinen, ei todista mitään ilmaston lämpenemisestä, se on ollut sitä aina silloin tällöin, mm. suomalainen Adolf Nordenskjöld purjehti sen läpi 1878, jolloin antropogeeniset kasvihuonekaasut eivät
vielä olleet ongelma.

Ehkäpä arvon päätoimittajan tulisi ottaa tosiasioista ensin selvää muiltakin kuin "uskovilta" ennen kynään tarttumista "agendan" eteenpäinviemisen merkeissä?

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

CRU:n lämpötilan alkuperäinen raakadata tuhottu"Tallennustilan puutteen takia". Tähän alkuperäiseen "raakadataan" perustuvat monet kansainväliset ilmastonmuutosta tukevat tutkimukset. Kuka moiseen tarinaan uskoo? No,
uskovaiset tietenkin !


sepp.org

Yli 100 000 sivun avausta blogissa !

Alle kahdeksassa kuukaudessa (blogi avautui 8.2.2009)! Alla tilastoa. Palautetta tulee päivittäin myös sähköpostitse tyyliin: "Uskoin kaiken tuon median rummuttaman ilmastohumpan, mutta luettuani blogiasi olen tullut toisiin ajatuksiin, meitä huijataan! Viimeisin palaute tuli Shanghaista, Kiinasta. Eli, meitä ilmastokriitikkoja tarvitaan!


Ilmastonmuutos Maailman suurin huijaus
(sm2ilmastoblogi)

-- Site Summary ---
Visits

Total ....................... 41,261
Average per Day ................ 222
Average Visit Length .......... 7:16
This Week .................... 1,557

Page Views

Total ...................... 100,522
Average per Day ................ 549
Average per Visit .............. 2.5
This Week .................... 3,841