lauantai 17. maaliskuuta 2012

Alarmistien kanssa väittely on kuin seinälle puhuisi(Apollo 8:n kuvaamaa)


Useimmat ilmastoalarmistit ovat luovuttaneet bloggaamisessa, usko on vahva,mutta kun todisteet puhuvat vastaan. Eräs Eduskunnassakin ollut jopa kielsi kokonaan epäilijöiden pääsyn blogiinsa, voiko täydellistä häviötä enää paremmin todistaa? Erään vielä jäljelle jääneen (en toki tarkoita,että blogisti olisi jälkeenjäänyt;)kanssa kävin juuri parin sadan viestin väittelyn. Esitin ison pinkan tieteellisiä todisteita, tämä keskittyi "ad hominemiin", skeptisten ja kriittisten tutkijoiden herjaamiseen, "kaikki maksettuja". Niinpä,tuomittavampaa lienee kuitenkin kaikkien meidän verovarojemme käyttö miljardiluvuin tieteellisesti todistamattoman agendan ajamiseen?

Vedän nyt alun kolmatta vuotta tätä blogiani ja sivun avauksia on tullut yli puoli miljoonaa ja päivittäisiä lukijoita 110 eri maasta keskimäärin nelisen sataa. Eihän tämä ole tietenkään juuri mitään vaikkapa jonkun teinitytön muotiblogin kymmeniin tuhansiin kävijöihin, mutta tällaisella erityisalalla ihan mukava luku. Erityisen ilahtunut olen siitä, että säännöllisinä lukijoina ovat useimmat yliopistomme ja ammattioppilaitokset ja myös mm. VTT ja jopa Ilmatieteen laitos vierailevat lähes päivittäin, samoin monen median edustajat.

Kerran taas kiitokseni lukijoilleni, pyrin päivittämään blogia mahdollisimman usein ja lisäämään sisältöä mahdollisuuksieni mukaan!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tutkimus: Grönlannin lämpötilassa ei muutosta 4000 vuoteen


LÄHDE


"Clearly, there is nothing unusual, unnatural or unprecedented about Greenland's recent relative warmth, as it is clear that much warmer temperatures have been experienced there over many prior prolonged periods without any help from anthropogenic greenhouse gas emissions. Hence, there is no valid reason to believe that mankind's burning of coal, gas and oil has had, or is having, any measureable impact on the climate of that part of the world, or any other part of the planet"

torstai 15. maaliskuuta 2012

Sähköautot aiheuttavat ongelmia sähköverkolle
LÄHDE

Sähköverkko ei todellakaan pidä nopeista kuormituksen muutoksista ja sähkökatkoja on odotettavissa, kun sähköautojen määrä lisääntyy tulevaisuudessa. Muistutin tästä jo TM:n viimeisessä "jutussani", Teslan:n "laatikossa" akuista:


TM 19-2008

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Vakuutusyhtiöt rikastuvat ilmastopelottelulla?

Lawrence SolomonTuotapa en ollut tullut ajatelleeksi,mutta totta, vakuutusyhtiöthän rahastavat pelolla!

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kiribati-huijaus ja Hansenin sekoilu
LÄHDE


Kiribatin merenpinta siis virallisen tutkimuksen mukaan laskee, kuten myös mm. Malediivien, mutta johtonsa laskee, että länsimaiden idiooteilta voidaan rahastaa muutama miljardi "uppoaville saariparoille", ne voi sitten sijoittaa uusien saariparatiisien kiinteistöihin.

"Ilmastonlämpenemisen isä" James Hansen, joka on joutunut mm. kolme kertaa pidätetyksi laittomassa katuriehunnassa Greenpeacen hörhöjen kanssa, tuntuu seonneen nyt logiikassaan lopullisesti. Hansen vaatii EU:n CO2-tavoitteen 550 ppm(v) alennettavaksi 350 ppm:aan tutkimuksen perusteella, joka kertoo merenpohjan näyttein, että hiilidioksidipitoisuus ennen viimeistä jääkautta oli 450 ppm. Hansenin aiemman
mukaan 450 ppm sulattaa jäätiköt ja merenpinta nousee 70 m. Hyvää päivää kirvesvartta!

LÄHDE

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

17 vuotta troposfäärin jäähtymistä - tiede todistaa ettei antropogeenista ilmaston lämpenemistä ole
Noise to signal ratio

Satelliittimittaukset todistavat alemman ilmakehän, troposfäärin, jäähtyneen viimeiset 17 vuotta. 17 vuotta on se ajanjakso, joka Lawrence Livermoore:n mukaan tarvitaan todistamaan tilastollinen tosiasia (signaali/kohina suhde) siitä, ettei ihmisen aiheuttamaa (antropogeenista) ilmaston lämpenemistä ole tapahtunut, hiilidioksidipitoisuushan on noussut tasaisesti koko ajan.


Steven Goddard


Tämänhän myönsi jo jopa IPCC uusimman raportin yhteenvedossaan, ihmisen mahdollista vaikutusta ei voida erottaa luonnollisesta muutoksesta. Alarmistit vesittivät raportin heittämällä todistamattoman väitteen siitä, että rajut sääilmiöt todennäköisesti lisääntyvät, koska ei haluttu nolata YK:n pääsihteeriä,joka oli sattunut viikkoa ennen raportin julkistamista noin väittämään. Sadan vuoden säätilastot kertovat, päinvastoin, että rajut sääilmiöt ovat vähentyneet;


NOAA tilastot


On perin ihmeellistä, että nk. "kasvihuoneilmiöstä" (hiilidioksidin aiheuttamana) ja sen syistä on erilaisia käsityksiä jopa skeptikkojen joukossakin. Entinen NASA-tutkija Roy Spencer tuntuu uskovan sen olemassaoloon, hiilidioksidin "takaisinsäteilyyn" yläilmakehästä, kun taas mm. MIT:n Richard Lindzen on eri mieltä.
Minä olen kyllä Lindzenin (ja mm. Tukholman yliopiston prof. Claes Johsonin) kanssa yhtä mieltä siitä, että tuo olisi termodynamiikan II lain (ennen kutsuttiin pääsäännöksi)vastaista.

Miksi säteily tekisin poikkeuksen termo kakkosesta ja menisi toisin kuin lämpö, kylmästä kuumaan? Silloinhan se veisi energiaa kylmästä kuumaan ja mahdollistaisi toisen asteen ikiliikkujan (voisimme rakentaa käänteisen lämpövoimakoneen kappaleiden välille), joka on tunnetusti mahdoton. Avaintosiasiana pysyy se seikka, että ME EMME MILLÄÄN MITTAUKSELLA VOI TODISTAA, ETTÄ "TAKAISINSÄTEILY" ON MAASTA SÄTEILEVÄN INFRAPUNAN YLÄILMAKEHÄN HIILIDIOKSIDILLE SIIRTÄMÄÄ.

Tässä keskustelua aiheesta:


John O´Sullivan


Claes JohnsonTOP SECRET -blogi taas avoinna !


Joutuuko Israel käyttämään ydinkärkisiä
bunkkerintuhoojia?