lauantai 4. syyskuuta 2010

Diesel vihreämpi kuin sähköauto sanoo Sveitsin hallituksen raportti


LÄHDE


"The main finding of this study is that the impact of a Li-ion battery used in [a battery-powered car] for transport service is relatively small. In contrast, it is the operation phase that remains the dominant contributor to the environmental burden caused by transport service as long as the electricity for the [battery car] is not produced by renewable hydropower ...

A break even analysis shows that an [internal combustion engined vehicle] would need to consume less than 3.9 L/100km to cause lower [environmental impacts] than a [battery car] ... Consumptions in this range are achieved by some small and very efficient diesel [cars], for example, from Ford and Volkswagen"

torstai 2. syyskuuta 2010

"Skeptikon" kääntymys - tapaus Lomborg


Media, mm. YLE hehkuttaa "maailman johtavan ilmastoskeptikon" "kääntymyksestä" ilmastouskoon. Tämä on täyttä hevonpaskaa, ei Bjorn Lomborg koskaan ole ollutkaan
ilmastoskeptikko, hän vain on katsonut siihen sijoitettujen rahojen olevan ylimitoitettuja. Nyt hän uudessa kirjassaan lähtee alarmistien linjoille ja huutaa
miljoonia ilmiön pysäyttämiseen. Entinen Greenpeace-mies on huomannut näin tulevan enemmän tuohta, painostustakin voi olla asiassa, sen alarmistit osaavat !


LÄHDE


"Lomborg does U-turn?

Not at all. He has always been a Greenie and has always said he believes that global warming is real. He has always focused on how to get the biggest bang for your buck and his latest statements continue that. The difference is that he has become a convert to geoengineering. He has always criticized the ineffectiveness and waste of conventional attempts to reduce carbon dioxide levels and continues to do so"


By John Ray (M.A.; Ph.D.), writing from Brisbane, Australia

tiistai 31. elokuuta 2010

NYT riitti, Helsingin Sanomat !
NYT riitti ja 30 vuotta tilanneena tilaukseni peruuntuu at once ! Jo vanhempani tilasivat 50 vuotta ja opin lukemaan Tarzan-sarjakuvistaan 4-vuotiaana. Perin ikävää tehdä tämä päätös.

Niinkuin ei olisi ilmastotalebadia jo riittävän vahva, mielipiteeseen ei skeptikkoja päästetä, nyt aloitti tänään pääkirjoituskolumnistina Vihreän Langan päätoimittaja Elina Grundström ja milläpä muulla kuin ilmastouskon kajautuksella ! Ja nk. "Tieteessä" samaa saarnaa "aktivisti" Risto Isomäki ...

Uusi päätoimittajansa Mikael Pentikäinen minulle juuri sähköpostilla hurskaasti totesi, että "nyt sitä keskustelua kaivataan ilmastonmuutoksesta". Ja tämä on Pentikäisen "keskustelua" asiassa?

Entinen päätoimittaja,Virkkunen tuskin oli vihreä,mutta antoi vihreiden ja prekariaattien vallata lehden, kuten Iltalehden vanha kolumnisti Tuomas Keskinen sanoi.

SORRY, Helsingin Sanomat, se loppui nyt. Siis tilaukseni :evil: !

maanantai 30. elokuuta 2010

Tiedeakatemiat remontoisivat YK:n ilmastopaneelin

LÄHDE

Päivän Iltasanomat kertoo hyvin mielenkiintoisen uutisen, tiedeakatemiat remontoisivat IPCC:n. Joko lopultakin Aigeaan tallit tuuletetaan?

Viherpoliisit ratsaavat ja sakottavat Clevelandissa

LÄHDE"Remember Audi’s absurd “Green Police” Super Bowl commercial where green cops arrest citizens for using plastic bags, plastic water bottles and sort through the community’s trash cans to ensure they’re recycling? Well, the absurdity is about to hit the streets of Cleveland"


Meillähän tuossa ollaan paljon pidemmällä ja lähempänä Orwellaniaa, "korttelipoliisit" valvovat,ettei jätteitä viedä vääriin pönttöihin. Vaikka naapuri kertoikin hauskan tarinan työmaaruokalastaan, jossa oleva kilpi vaati laittamaan likaiset veitset, haarukat ja lusikat kunkin omiin koreihinsa. Sitten hän katsoi,kuinka keittiöstä tuli piika ja kaatoi kaikki yhteen suureen koriin ja vei pois. No,kenties sillä vasta opetetettiin kansaa. Edelleen uskon minäkin, että kun roskiksella käy kolmen eri firman autoja, ne todella menevät kolmeen eri paikkaan. Vai menevätkö? No, mm. Italiassa ollaan vähän jäljessä. Siellä ei ole talokohtaisia roskiksia, vaan kadun varrella yhteisiä, johon menevät kaikenlaiset roskat.

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Blogistina saa varautua epämiellyttäväänkin julkisuuteen

Blogistina saa varautua epämiellyttäväänkin julkisuuteen. Kun googlaa nimellään, hämmästyy,mitä kaikkea löytyy. Nyttemmin alkaa blogiin tulla linkkejä ja jopa mainoksia kommenttisivulle. Olen toistaiseksi antanut niiden olla,jos lisäävät lukijamäärää. Lukijan on kuitenkin syytä muistaa,etteivät ne mitenkään edusta kirjoittajan mielipiteitä. "Virallisissakin" eli Googlen valitsemissa on blogin ideologian vastaisia, mm. vihreiden Vihreä Lanka-lehti näkyy mainostavan säännöllisesti.

Kuvituksena nimihaulla Google esittää nuoruuden kuvani (onneksi siitä ei kukaan tunnista enää tällaista harmaata wanhaa ukkoa) kahden Hitlerin kuvan välissä. Vihreät bloggaajat ovelasti lanseerasivat ne sinne. Olen valittanut kuvista kymmeniä kertoja,mutta mitään ei tapahdu. Pitäisikö vetää Google oikeuteen ja vaatia miljoonaa (nyt varmaan häviävät ;-).

Joskus kuitenkin on pakko suuttua. Se tapahtui,kun löysin seuraavan otsikon:

"Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa ... Kemian tohtori Hannu Tanskanen pohtii ..."

Tämän taustalla on eräs blogisti,joka olisi halunnut minun ryhtyvän bloggaamaan holokaustia epäillen. Kieltäydyin ja sanoin, että tässä ilmastoblogissani on minulle riittävästi harrastetta ja en muutenkaan lähde alueelle, joka on monissa maissa jopa kriminalisoitu, Itävallassa mm. saa kolme vuotta linnaa holokaustin epäilystä. Minä en puutu toisten blogeihin,jokainen vastaa omastaan,mutta liittämiseni tuollaiseen lausumaan on valetta ja ehdottomasti tuomittavaa, ei pidä laittaa suuhuni sanoja,joita en ole lausunut! Toivon ao. blogistin ymmärtävän tämän, ikävä kyllä Googlesta ei saa mitään sinne kerran levittyä pois.

Parhaillaan on eräällä taholla pohdittavana julkinen loukkaus,jonka kohteeksi jouduin massamediassa. En voi kertoa vielä enempää jutun ollessa kesken, asiassa tullee päätös ensi viikolla, sitten voin kertoa lisää.