keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hedegaard tuhoaa EU:n lentoliikenteen


LÄHDE


Tässä vihersabotaasi pahimmillaan, tämä eukko tuhoaa koko EU:n lentoliikenteen, luuleeko, että USA, Venäjä, Kiina ja Intia antautuvat EU:n k-päisten määräysten edessä?

Sanon kuin Akseli Kallen-Gallela, kun kovassa rahapulassa oletti saavansa rahalahjan kansalaiskeräyksestä, mutta eräs (yli)tarmokas ämmä sai aikaan, että rahalla maalattiin muotokuva taiteilijasta: "Harva se päivä jää ihmisiä raitiovaunun alle. Ei vaan tuo akka jää!" ;).

Median helmiä ja sianmarjoja
Kun mediamme ovat vihervasemmiston valtaamia "lesbonlehtiä", on ilouutinen kuulla,että Suomi-tv:n on ostanut kansainvälinen Rubert Murdochin lehtikonserni ja Suomi-tv:n nimi muuttuu 16. huhtikuuta FOX-tv:ksi. Lopultakin saamme vertailukohdaksi tervehenkistä oikeistolaista ja perinteisiä valkoisen miehen kristillisiä arvoja kunnioittavan mediakanavan tähän pervessiin saastaan. Jo nyt vielä Suomi-tv:n nimellä kulkevalla kanavalla tarjotaan erinomaisia National Geographic-dokumentteja, mm. "Lentoturmatutkinta" ja "Historian salaisuudet".

Toista äärimmäisyyttä, sianmarjoja, edustaa ehkä pohjanoteerauksena Ylivieskassa toimitettu ja jopa 300 000 viikottaisella levikillä ilmaisjaettu kauppias Kärkkäisen "Magneettimedia"-lehti. Jos luuli, että lehden saama Skepsiksen viime vuoden "Vuoden Huuhaa"-palkinto riitti ja pohja oli saavutettu, se oli erehdys, nyt lehti näyttää, että lattian läpikin voi mennä ja hiilihankopuolella on tilaa. Uusimman numeron antisemitistinen anti on sitä luokkaa, että "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan"-lain pitäisi toimia. En linkkaa tuota saastaa tänne, mutta ehkäpä paljon kertoo pääkirjoittajansa, Riikka Söyringin pako lehdestä ja asiasta kertominen Herlinin pojun hiekkalaatikolla, nk. "Uuden Suomen" pulinapalstalla:


Riikka Söyring


Siis myös uusi päätoimittaja on "sairastunut", no, enpä ihmettele jos joukkopako jatkuisi vielä tästäkin (vai onko siellä enää ketään?). Häpeäkseni tunnustan, että minäkin vuosi sitten kirjoitin kustantajansa pyynnöstä lehteen kymmenisen kolumnia, joita en saa enää pois. Toisaalta, niitähän voi lukea vertailuna muuhun aineistoon ja nauttia ainoana selväjärkisenä tekstinä ;)!


Minne menet maan media?

Daily Mail: Hiiliverot lisäävät hiilijalanjälkeä
Britanniassa on laskettu, että kaikenlaiset "vihreät" teknologiat ja hiiliverot vain lisäävät hiilijalanjälkeä teollisuuden paetessa Kiinan kaltaisiin maihin. Britannian hiilijalanjälki on suurentunut 20% tästä syystä kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana. "Turhaa kaikki,turhaa!", kuten Saarnaaja sanoi. ´
Daily Mail

tiistai 20. maaliskuuta 2012

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Olivatko CFC-yhdisteet sittenkään syynä otsonikerroksen ohenemiseen?
NASA"The NASA graphic above shows that the ozone hole has just fluctuated for the last 20 years. There is no clear direction of change. So the ban on CFCs has clearly not had the intended effect.

And we see another fallacy below: Taking one year as the measure of a trend:"