perjantai 14. tammikuuta 2011

IPCC:n ilmastoprofeetta Suomessa: Nyt mantrana ovat "erikoiset sääilmiöt"(Kuva: HS)

Rautatieinsinööri Pachauri toistaa vierailullaan tätä uutta agendaa,nyt ei puhuta enää ilmaston lämpenemisestä vaan "erikoisten sääilmiöiden lisääntymisestä". Kovin on joustavaa tämä alarmistien teoria. Eilen haastatteli tv Ilmatieteen laitoksen tutkijaa,joka piti viimeaikaisia ilmiöitä aivan normaalina sään vaihteluna, jonka aiheuttajana ovat El Nino ja NAO (North Atlantic Oscillation), mahdollisen ilmaston lämpenemisen vaikutusta ei näistä voida erottaa,hän jatkaa.

Pachauria on vaadittu voimakkain sanankääntein eroamaan virastaan sekä IPCC:n virheiden että väärinkäytösepäilyjen johdosta,mm. europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola esitti tämän vaatimuksen blogissaan taannoin. Erikoinen episodi oli,kun kirjoitin blogiini uutisen Pachaurin toimimisesta Kiinan ilmastoneuvonantajana. Kiinalaiset liiketuttavani olivat lukeneet blogiani,mutta se sensuroitiin Kiinassa vain viiden avauksen jälkeen. Tarkistin itse asian matkallani sekä Pekingissä että Shanghaissa joulukuussa 2008 ja blogi ei todellakaan auennut siellä.


LÄHDE

Ilmastoraportin virheet

torstai 13. tammikuuta 2011

Helsingin Sanomista ilmastouskon temppeli?

Helsingin Sanomat kertoo 21. tammikuuta Sanomatalossa järjestettävästä "ilmastoinfosta",jossa kansalaiset voivat kysyä asiantuntijoilta "oikeaa tietoa" ilmastonmuutoksesta ja pelata lautapelejä hiilijalanjälkensä selvittämiseksi ja neuvoja sen pienentämiseksi. "Asiantuntijoina" esiintyvät mm. Oras Tynkkynen, Anni Sinnemäki ja Jani Toivola.

Kun muistetaan,että lehden pääkirjoituskolumnistina on Vihreän Langan entinen päätoimittaja, tiedesivuilla aiheesta kolumnoi aktivisti Risto Isomäki ja päätoimittaja Reetta Meriläinen on entinen ilmatieteen laitoksen hallituksen jäsen, onkin meillä kasassa täyskädellinen Ilmateologian laitoksen kouluttamia viheraktivisteja ja ilmastotalebadeja.

Eipä ihme,ettei lehteen saa millään enää skeptistä kommenttia edes nk. "Mielipide" -osastoonsa, joskus jo kauan sitten vastasivat, että "asiasta on keskusteltu riittävästi". Uusi päätoimittaja Pentikäinen vielä elokuussa vakuutti minulle, että "nyt se keskustelu ilmastonmuutoksesta onkin paikallaan". Onko hesarin "keskustelu" vain yhden totuuden julistamista?

No,asian edessä ei voine kuin nöyrtyä,vääräuskoisia on ennenkin roviolle laitettu ja innokkaimmat ilmastojihadit maailmalla jo vaativat "uusia Nurnbergin oikeudenkäyntejä" meille epäilijöille. Laitetaan lohdutukseksi lopuksi hesarin hiilijalanjälkilaskuri,jolla voi keventää syntikuormaansa, päästöoikeuksien anekauppahan sen tekee jo valtiotasolla:

HIILIJALANJÄLKILASKURI

maanantai 10. tammikuuta 2011

"0.7 C lämpötilan nousu tuhoaa korallit" - aussihömppää ilmastosta
LÄHDE


Tämä herra Fromm ei ole tainnut kuullakaan,että korallit kehittyivät kambrikaudella,jolloin lämpötila oli 10 C astetta korkeampi ja hiilidioksidia ilmassa kaksikymmenkertainen määrä nykyiseen verrattuna.

YK:n ennuste vuodelta 1989: "Merenpinnan nousu hukuttaa kokonaisia maita vuoteen 2000 mennessä"

"Warmistien" ennusteet näyttävät näin jälkikäteen lievästi huvittavilta:


UN : Entire Nations To Be Drowned Before The Year 2000LÄHDE

Ellei hulabalooseen olisi uhrattu miljardeja ja taas miljardeja rahojamme. Merenpinnan ikiaikaisessa (jääkauden jälkeisessä) nousussa ei ole havaittu mitään muutosta,tosin merenpinta on laskenut mm. Malediiveilla,kuten ruotsalaisen, maailman johtavan alan tutkijan, Nils Mörnerin tutkimus osoitti.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

"Otsoniaukko"-huuhaa edelsi "ilmastonmuutosta"
LÄHDE

Tämä nyttemmin virheelliseksi todettu oletus ihmisen CFC-yhdisteiden aiheuttamasta otsoniaukosta etelänavalla on yksi esimerkki vaarallisesta ja kalliista viherhuuhaasta.

Ylittämätön on tietenkin "viherliikkeen äidin", biologi Rachel Carsonin yksityisssota kemian teollisuutta vastaan ja siitä seuranneen DDT:n käyttökiellon aiheuttama arviolta 20 miljoonan kehitysmaiden lapsen turha kuolema malariaan.

Fred Singer: "40% maailman tiedemiehistä epäilee ihmisen aiheuttamaa lämpenemistä"

LÄHDE