lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lihansyöntiä kriminalisoidaanIhminen on eläinopillisesti sekasyöjä, tarkemmin raadonsyöjä, mutta vihreät yrittävät kouluttaa meistä märehtijöitä. Nyt taas uusin IPCC:n moka,"meatgate",jossa YK korjaa
IPCC:n humpuukia. IPCC:n kannan ymmärtänee siltä pohjalta,että johtajansa Pachauri on hindu,joille lehmä on pyhä eläin ja sen sijaan että söisivät kantturansa,palvovat niitä. Pitäisikö meidän kaikkien mennä mukaan tähän sairaaseen humppaan?


LÄHDE

Ja Itä-Suomen konttiyliopistossa joku viherheebo on saanut läpi ihan väikkärin lihansyönnin turmiollisuudesta! Todellisuudessahan kasvissyönti johtaa mm. B12-vitamiin puutteeseen ja kasvien pii tärvelee hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi.


LÄHDE

tiistai 23. maaliskuuta 2010

"Earth Hour" - viheruskon tottelevaisuuskoe 27.3.


Taas mainostavat vihreät vuoden "tottelevaisuuskoetta", Earth Hour´a lauantaina 27.3.
Siis pitäisi sammuttaa valot tunniksi. Viime vuonna ilkeät lehtimiehet jenkeissä ajoivat Nashvilleen Al Goren ökytalolle katsomaan, miten profeetta itse noudatti kehoitustaan lampailleen. Alin talossa paloivat kaikki lamput. No, ehkäpä Al laati uutta ilmastomanifestia, mikä sopii Juppiterille, ei sovi härjälle ;-)!