perjantai 6. elokuuta 2010

Bonnin ilmastoneuvottelut: Meksikon kokous yhtä turha kuin Kööpenhamina
Järki alkaa saada sijaa enenevässä määrin ja ilmastohumpan kannattajat harvenevat. Mutta, saahan siitä viherväki veronmaksajien kustannuksella mukavia lomamatkoja lämpimiin maihin ja loistohotelleihin syystalven pimeillä.UUTINEN

maanantai 2. elokuuta 2010

Median vihermafia iski taas !Tarjosin 29.7. hesarille vastinetta pääkirjoitukseensa,jossa ensin aivan asiallisesti varoitettiin ilmastohysteriasta muutaman hellepäivän takia,mutta sitten ylistettiin tutkimuksen kuitenkin olevan oikeassa ja ilmaston lämpenevän.

Ei mennyt vastine läpi ja mielipidetoimitus kieltäytyy vastaamasta kysymykseeni,miksi. Huomionarvoista on,että konsernin Iltasanomat kirjoitti vastaavansisältöisen pääkirjoituksen päivää myöhemmin,tässä oli siis kysymyksessä ilmastouskovien tehoisku. No,julkaistaan vastine sitten täällä:


"KUN ON KYLMÄÄ,SE ON "SÄÄ",KUN LÄMMINTÄ, ON "ILMASTONMUUTOS".


HS:n pääkirjoitus (29.7) "Pää kylmänä helteessä" aivan oikein toteaa,että "käsitystä ilmastonmuutoksesta ei kannata perustaa yhden vuoden kylmyyteen tai kuumuuteen".
Kuitenkin innokkaimmat ilmastonmuutostalebadit mediassa tekevät juuri näin,kun on kylmää,se on sää,kun kuumaa,se on ilmastonmuutos.

Tässä kohtaa tulisi todellakin "laittaa jäitä hattuun" ja muistaa vaikkapa MIT:n meteorologian professorin ja alan tunnetuimpiin kuuluvan tieteilijän, prof. Richard Lindzenin varoitus: "Tietomme ilmakehän ilmiöistä on vielä primitiivistä,mutta media ottaa alarmistien hurjimmat visiot
totena".

Ja todellakin, kun katsotaan ilman agendaa olevia ja vertaisarvioituja lähteitä, ilmenee että
meitä suorastaan huijataan tällä maailmanlaajuisella hypellä raoittamaan kukkaroamme "maailman pelastamiseksi". Lämpötilassa ei ole tilastollisesti merkittävää nousua viimeisten 15 vuoden aikana, merenpinta ei nouse vaan päinvastoin laskee ja vaikka pohjoisen jäätiköt hieman ovat pitkän ajan keskiarvon alapuolella,jää etelämantereella puolestaan kasvaa. Meillä on nyt kuumaa, mutta eteläisellä pallonpuoliskolla ennätyspakkasia.

Ilmastopaneeli IPCC:n toistuvat "climategatet" lakaistaan maton alle ja alarmistitutkijoiden mainetta pestään moittimalla vain salailun ilmapiiristä,kun todellisuudessa kyse oli mitä härskeimmästä ja harkitusta petoksesta tyyliin "Käytä Mann´n temppua,jos ei ala näkyä lämpenemistä"(proxyjen ja mittaustulosten valikoivaa yhdistämistä). Heikkona hetkenään East Anglian CRU:n tri Phil Jones jopa myönsi tämän.

Ei voine olla sattumaa, että HS:n pääkirjoitus tulee ulos samana päivänä,kun valtiovarainministeri Jyrki Katainen esittelee uuden budjettinsa,jossa "hiiliverojamme" roimasti korotetaan?"