perjantai 30. syyskuuta 2011

Al Gore toi ilmastonmuutoksen !
Al Gore esitelmöi tänään Jyväskylässä yrittäjäjärjestöjen kutsumana ja paikalla on vaikutusvaltaisia poliitikkojammekin. Kyllä se on ilmaston ihmemies tämä Al, toi mukanaan "intiaanikesän" eli loppukesän, syksyn, lämpimimmän päivän, ennustettu on jopa yli + 20 C! Nyt ymmärrän, miksi Al perui alkuperäisen aikataulun mukaisen tulonsa talven hirmupakkasilla, tuon lämmittämiseen eivät Alinkaan kiistämättä yliluonnolliset voimat olisi riittäneet ja se olisi ollut huonoa mainosta ilmaston lämpenemiselle!


AAMULEHTI


(Outoa, ettei tule yhtään kommenttia pitkään aikaan? Onko Google blokannut minulle tulevat kommentit, vai ovatko jorinani vain niin yhdentekeviä, ettei ansaitse kommenttia? Jos olette lähettäneet kommentin, eikä näy, valittakaa sähköpostiini:
ilmastohuijaus(at)yahoo.com)

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kylmää tai kuumaa, aina sopii alarmistin teoriaan
Toinen poikkeuksellisen kylmä talvi tulossa? Eipä hätää, kyllä alarmisti senkin selittää "ilmaston lämpenemisellä":LÄHDE

Google shokeerasi !
Tartuin Googlen tarjoukseen muuttaa blogini ulkonäköä. Näin tapahtuikin varsin radikaalisti, mutta koko oikea sivubari katosi enkä enää päässyt edes kirjoittamaan omaan blogiini, siis sen hallinnointiin! Onneksi pääsin sinne toisen google-blogini kautta ja palautin entisen, toivottavasti en ehtinyt järkyttää lukioitani. Näinhän ne tietotekniikan uudistukset aina, niitä on syytä varoa!

Facebookin käyttäjät kuulemma saavat shokkinsa ylihuomenna, kaikki muuttuu .....

tiistai 27. syyskuuta 2011

TUTKIMUS: Alarmistien avainväite "takaisinsäteilystä" perustuu mittaustekniikan väärinymmärrykseen
LÄHDE


Tässä se nyt tulee: IR-mittareiden valmistaja vahvistaa, etteivät ne mittaa hiilidioksidin takaisinsäteilyä yläilmakehästä. Tätähän olen täällä väittänyt jo vuosikausia, "vihreä fysiikka" on niin pielessä kuin olla voi!

Helsingin Sanomat ja Risto Isomäen lohikäärmeetTässä sateen kastelemassa syysaamussa tuulen ulvoessa nurkissa kuin venäläisessä elokuvassa lueskelen päivän uutisantia pitkälti yli puoli vuosisataa lukemastani Helsingin Sanomista, jonka sarjakuvista opin lukemaankin jo viisivuotiana ja tulen surulliseksi lehden nykytasosta, vai pitäisikö sanoa tasottomuudesta.

Siellä joku lehden "ilmastoasiantuntija" taas vetää sellaista tuubaa, että hirvittää.
Uutisessa sinänsä ei ole mitään huomautettavaa, se kertoo sen yllättävän (?) tosiasian, että ilma onkin puhtainta eräissä USA:n kaupungeissa ja saasteisinta mm. Iranissa ja Mongooliassa. Tämähän on viherkansan aatteen vastaista, USA:han se pahin saastuttaja oli, vai kuinka? Mites tämä on päässyt viherseulan läpi painettuun sanaan? No, mutta hauskuus tai surullisuus tulee vasta jatkossa, jossa toimittaja runoilee "Pienhiukkaset ovat pääosin energiantuotannosta, teollisuudesta ja autojen pakokaasuista ilmaan päässeitä rikki- ja typpidioksideja".
On nyt tyttöparalla (?) aiheen tuntemus hieman "huonossa hapessa" ;=).

Jatkanpa "kulttuuriin" ja kas, ystävämme aktivisti Risto Isomäki on lanseerannut uuden katastrofikirjan "Con rit", tällä kertaa Riston maailman tuhon aiheuttajana on "supertaifuuni", jotakuinkin kaikki muut luonnonilmiöthän onkin hyödynnetty pelolla rahastamiseen jo aiemmissa hengentuotteissa. Mielenkiintoinen puoli tulee kuitenkin siinä, että Risto ilmaisee uskonsa lohikäärmeiden aikuisen oikeasti olemassaoloon.
Kun Isomäki kuitenkin on Helsingin Sanomien Eduskuntaankin valistamaan kutsuttu ilmastoasiantuntija, meidän lienee uskottava lohikäärmeisiin? Arvostelija Matti Mäkelä kohtelee toimittajakolleegaa silkkihansikkain, vaikka sanookin, että ihmiskuvaus on edelleenkin "kököhköä". Niinpä.

Huokaisen, taitan lehden ja lähden käynnistämään läppäriä, taas päivä pilalla. Sanotaanhan, että tuntevalle ihmiselle maailma on tragedia ja ajattelevalle komedia ...

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

"Hiilidioksidi jäähdyttää ilmakehää" - aihe uudelleen otsikoissa
Tämä topic sai aikaa paljon kommentteja,vieläpä tänään ja siksi olen nostanut sen uudelleen "tapeetille", jotta väittely voi jatkua. Aikaisemmat kommentit alla olevassa alkuperäisessä keskustelussa."Itse asiassa hiilidioksidi jäähdyttää

Laitan tähän myös tuon alkuperäisen John O Sullivanin blogissaan esittämän väitteen:


johnosullivan

Ugandassa poltetaan koteja ja tapetaan lapsia "ilmastonmuutoksen" nimissä

Prisonplanet