torstai 4. elokuuta 2011

Rasmussen Report: "69% uskoo ilmastonlämpenemisen tieteen väärennökseksi"

Mielipideilmasto alkaa olla vahvasti ilmastoalarmismia vastaan:


Rasmussen Reports

maanantai 1. elokuuta 2011

Obama, Bloomberg ja Sierra Club ajavat USA:n teollisuuden alasMiljardööri Michael Bloomberg suunnitteli New Yorkin kuvernöörinä ollessaan tuulimyllyjä jokaiseen kaupungin siltaan ja pilvenpiirtäjään. Nyt hänen säätiönsä on antanut 50 miljoonaa dollaria Sierra Clubille, Amerikan vihreille kolmanneksen USA:n hiilivoimaloiden alasajamiseen ja hiilidioksidin sitomisen (CCS) lopettamiseen tähtäävään agendaan. Se ajaisi arvostelijoiden mukaan USA:n ennennäkemättömään lamaan. Samaan aikaan Kiina käynnistää viikottain suuren hiilivoimalan, eli tuo USA:n vähennys ei merkitse mitään ilmakehän CO2:n kannalta. Sierra Club:han oli takapiruna
reilu vuosi sitten kun EPA, Yhdysvaltain ympäristöviranomainen julisti hiilidioksidin
"ilmansaasteeksi" ja järjestön puuhaväki marssi jopa Nevadaan rakennettavaa maailman suurinta aurinkovoimala vastaan, "koska sen peilit häiritsevät kilpikonnien seksielämää".
LÄHDE

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Mikael Pentikäinen on huumormiehiä?
Liekö savolaista sukujuurta? Kun kysyin, miksi ei ilmastouskoa kritisoivia kirjoituksia saa julki edes lehtensä "Mielipide"-osastossa, hän elokuun 4. 2010 vastasi näin:


"From: Pentikäinen Mikael
Subject: VS: Ilmastoskeptikkojen seljätys käynnissä mediassa?
To: "Hannu Tanskanen"
Date: Wednesday, August 4, 2010, 10:10 AM

Hei,

kiitos tiedoista. Itse en ole törmännyt siihen, että ilmastoskeptikkojen tekstien julkaisemiseen yritettäisiin vaikuttaa. Nyt sitä keskustelua tarvitaan.

Laitinen oli aikanaan poliittisen toimituksen päällikkö, ei ulkomaan.

Terveisin,
- Mikael P."


(Tekstin vahvennos kirjoittajan)

Tämän jälkeenkään ei yhtään ainutta kriittistä kommenttikirjoitusta ole näkynyt, olen itsekin tarjonnut useita, mutta vastausta ei saa pyytämälläkään ao. osastolta tai Pentikäiseltä, miksi. Ilmastouskon saarnoja sen sijaan nähdään lähes päivittäin. Kokeeksi tarjosin taas viikko sitten vastinetta tiedepalstansa aktivisti Risto Isomäen kirjoitukseen. Ei mennyt läpi eikä lehti suostu kommentoimaan sanallakaan:ILMASTOUSKON PUOLUSTUS HAKEE EPÄTOIVOISIA KEINOJA


Risto Isomäki kirjoittaa HS:n "Tieteessä" 26.7., että ilmakehän hiukkaset ja aerosolit peittävät 3/4 todellisesta hiilidioksidin aiheuttamasta lämpenemisestä. Tämä alkaa kuulostaa jo alarmistien epätoivoiselta selitysten etsinnältä sen tosiseikan edessä, ettei viiteentoista viime vuoteen enää ole ollut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä.

Aikaisemmin kun antropogeeninen, ihmisen tuottama hiilidioksidi ei edes teoriassa selittänyt tietokonemallien ennustamaa lämpenemistä, keksivät alarmistit, että vesihöyry vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta. Nyt kun tutkimus osoitti tuon vaikutuksen olevan olematon tai jopa negatiivinen, pitää keksiä uusia selitysmalleja. "Jos tosiasiat eivät tue teoriaa, sen pahempi tosiasioille", kuten Mr.Murphy tuumi.

Onneksi tämä "maailman suurin huijaus" alkaa tulla tiensä päähän, kun Yhdysvaltain Edustajainhuone äsken lopetti ilmastojärjestö IPCC:n rahoituksen, Britannian hallituksen tieteellinen neuvonantaja ehdottaa ilmastonmuutosuskon opetuksen lopettamista kouluissa ja "paluuta oikeaa tieteeseen" ja jopa EU:n talouskomis-
saari epäilee ilmaston lämpenemistä. Itse "ilmaston lämpenemisen isä", NASA:n James Hansen siirtyi jo aikaa sitten katuhuliganismiin Greenpeacen hörhöjen kanssa ja on tullut jo kahdesti pidätetyksikin laittomassa mielenosoituksessa.

Hannu T Tanskanen
Vapaa tiedetoimittaja


Perin merkillistä, valtakunnan tärkeimmälle lehdelle siis riittää ilmastoasiantuntijaksi fantasiakirjailija ja poliittinen vasemmistoaktivisti? Kun Isomäki nimitettiin kolumnistiksi, ehdotin Pentikäiselle myös ilmastokriittistä kolumnia. Vastausta ei tullut, mutta Pentikäinen palkkasi uudeksi kolumnistiksi Vihreän Langan päätoimittaja Elina Grundströmin ( ! ).

Ilmastoteologiahan on miljardibusines monelle taholle, ei ainostaan ilmatieteen laitoksille, vaan nyt myös hallituksille mahtava verotusautomaatti. Vihreille agenda tietenkin on toiveiden täyttymys, nyt voidaan länsimaista yhteiskuntaa sabotoida globaalisti.

Onneksi, kuten tarjoamani kirjoitus kertoo, agenda alkaa saada epäilijöitä myös korkeilta tahoilta, kenties selviämme tästä kvasitieteestä vain rahalla eikä 50 miljoonalla uhrilla kuten edellisestä vastaavasta nimeltä eugeniikka.