lauantai 5. joulukuuta 2009

Pohja pois Kööpenhaminan kokoukselta - Helsingin Sanomiin vain eivät mitkään tosiasiat suodatu !

Saudi-Arabian pääneuvottelija Mohammad Al Sabban sanoo BBC:lle, että sähköpostiskandaalilla on ”valtava vaikutus” pian alkavaan Kööpenhaminan ilmastokokoukseen. Ihme, jos ei olisi, onhan pohja pudonnut pois koko meetingiltä ja jopa ”warmistien isä” James Hansen boikotoi kokousta.

Helsingin Sanomiin vain eivät mitkään tosiasiat suodatu ja kuukausiliittensä
tänään kertoo pääaiheenaan Malediivien presidentin ja entisen vankilakundin ( 6 vuotta, josta 1,5 vuotta eristyssellissä) Mohamed Nasheedin höpötyksistä saarten muka hukkumisesta merenpinnan nousun seurauksena.

Maailman johtava merenpinnan nousun tutkija, Tukholman yliopiston Axel Mörner tutkimusryhmineen todisti merenpinnan päinvastoin laskevan Malediiveilla (ja jotakuinkin kivitettiin pois saarilta). Mitä tekee HS? Mokaa
Mörneriä sanomalla tätä ”kaivonkatsojaksi”. Tämän vihreiden viljelemän määreen Mörnerille antoi lavataikuri Randi, kun Mörner ei suostunut humpuukitestiinsä. Määritelläänkö meilläkin tiedemiehen pätevyys menestymisellä ”Idols”-ohjelmassa?

Ja lopuksi vielä tietoisku: Malediivit ovat korallisaaria. Koralli kasvaa aina pintaan asti, siksi saaret ylipäätään ovat olemassa. Siis mikään merenpinnan nousu ei hukuta Malediiveja. Mutta ainahan sillä voi rahastaa hölmöjä.

perjantai 4. joulukuuta 2009

"Ilmaston pelastamisen" päästöt yhtä suuret kuin Marokon koko vuoden

Ensi viikolla alkavan Kööpenhaminan ilmastokokouksen, jonne lentää n. 16 500 edustajaa,
hiilipäästöt ovat CATO-instituutin (mm. useita nobelisteja) laskujen mukaan n. 40 500 tonnia, eli yhtä paljon kuin Marokon valtion koko vuoden 2006 päästöt. Varsinaista "ilmaston pelastamista" ! (asiasta kirjoittaa myös päivän Iltasanomat ss. 30).

torstai 3. joulukuuta 2009

"Warmistien kummisetä" Hansen menetti uskonsa Kööpenhaminaan !Tähän on tultu, koko homman käynnistäjä menettää uskonsa Kööpenhaminan hurmoskokoukseen, pitäisikö itkeä vai nauraa !LÄHDE

No niin, nyt löytyy jo hesaristakin:

HS

Palailin siis Kiinasta toissa iltana. Matka meni hyvin ja Kiina oli positiivinen yllätys "länsimaisessa" toimivuudessaan. Mutta kotiinpaluu 7 tuntia myöhässä olevalla finskillä ja "matkatavarahelvetti" Helsinki-Vantaalla pilasi tunnelmaa. Laukku on edelleen kateissa ja finskin vastaus "emme tiedä missä" vielä kaksi päivää paluun jälkeenkin. Häpeällistä, vältän moista yhtiötä jatkossa, mitenkähän firma menettelisi todellisessa hätätilanteessa, vaikkapa koneen pudotessa?

Matkalla muuten selvisi, että blogini todellakin on sensuurissa Kiinassa, ei auennut Pekingissä eikä Shanghaissa minunkaan läppärilläni, aivan kuten isäntäni olivat jo pitkään väittäneetkin. Boikotti ei koske koko blogspotia, sillä blogiani ehdittiin lukea, kuten juokseva tilastoni kertoo, viisi kertaa ennen sulkemista Kiinassa. Outoa,koska blogini on ilmastokriittinen, siis hiilellä tupruttelevaa Kiinaa suosiva, sensoribyrokraatti ei ole nyt ymmärtänyt asiaa,