lauantai 7. huhtikuuta 2012

Uusi tutkimus: Maan radan muutos 55 miljoonaa vuotta sitten vapautti hiilidioksidiaDaily Mail


Alarmistit ovat kautta aikain yrittäneet väärentää sitä tosiasiaa,jota jäätikköporaukset Antarktisessa todistavat, lämpötila nousi ensin, sitten vasta hiilidioksidipitoisuus kahdeksansataa-tuhat vuotta myöhemmin. Sehän ei sovi ollenkaan teoriaan CO2:n lämmittävästä vaikutuksesta, on vallan päinvastoin. Nyt uusin tutkimus todistaa Maan radan muutoksen 55 miljoonaa vuotta sitten nostaneen maapallon keskilämpötilaa 5 C asteella ja se aiheutti arktisen jäätiköiden sulamista ja hiilidioksidin vapautumista permafrostista. Tiedelehti Nature´n kerrotaan julkaisevan
tulevassa numerossaan tutkimuksen,joka päinvastoin todistaisi hiilidioksidin tulleen ensin ja lämpenemisen sitten,mutta ei vielä näy?

perjantai 6. huhtikuuta 2012

USA: Pelasta maapallo vai pelasta työpaikat?

Chrysler yritti USA:n markkinoille pienikulutuksisilla "peltipurkeilla" ja oli lähes konkurssissa, kun uusi johtaja, Fiatin toimitusjohtaja Sergio Marchionne palkattiin kolme vuotta sitten, hän päätti palauttaa Chryslerin taas juurilleen, iskemään "Amerikan sieluun" ja Chrysler palautti taas 2008 lopetetun Viper-urheiluauton ja firman nousu alkoi, nyt aletaan jo olla voiton puolella, viherhihhulit ja Obaman sosialistihallinto eivät onnistuneet tuhoamaan aitoa Amerikkaa. Nyt New Yorkin autonäyttelyssä Chryshlerin katseenvangitsija ei enää ollut paristokärry vaan hulppea
640 hp:n SRT Viper. Vastaavahan joskin eri syistä oli aikoinaan Fordin tilanne. Henry Ford III antoi uudelle "konservatiiviselle" automallille rakastamansa vaimon,Edselin, nimen. Kukaan ei ostanut sitä. Firma palkkasi Lee Iacoccan, joka lanseerasi jokamiehen urheiluauto Mustangin ja rahaa alkoi tulla sisään ovista ja ikkunoista.

Nyt Mustang on jo versiossaan Mustang GT Shelby täysverinen urheiluauto 400 hp:n koneellaan, huippumallissa on 800 hp. Kirjoittajalla oli vuosi sitten ilo testata Floridassa GT Shelby noin tuhannen kilometrin verran.


Kirjoittajan ottama kuva Florida 2011

Tässä vielä kuva "pilotin" paikalta:


GT Shelby

"European Batteries"-taas kaatuu vihreän teknologian firma
YLE

Suurilla lupauksilla aloitettu litiumakkufirma European Batteries Varkaudessa on hakeutunut yrityssaneeraukseen. Talousluvut ovat surulliset, 75 miljoonaa euroa investoitu, 65 työpaikkaa ja liikevaihto yksi (1) miljoona euroa. Tämähän on lähes sääntö näissä "vihreän uuden teknologian" puuhissa, edes tolkuttomalla veronmaksajien tuella ne eivät pysy pystyssä vuotta-paria enempää. Hurjasti tuettu tuulivoima on vaikeuksissa innokkaimmissa kehitysmaissaan, Tanskassa ja Saksassa, meillä siihen lapioidaan rahojamme 200 miljoonaa vuodessa ja talousluvut pimitetään. USA:ssa kaatui vasta vuoden verran toiminut aurinkoenergiafirma "Solyndra", Obaman lempilapsi, huolimatta miljardin dollarin tukiaisista, jotakuinkin samoin luvuin sähköauto Fisker Karma, niinköhän niitä oikeasti valmistetaan Uudessakaupungissa koskaan? Vastaava innovointi Tesla on myynyt muutaman kymmenenen autoa superrikkaille. Mm. Espanjassa
jokainen uuden teknologian työpaikka vie kaksi vanhaa ja työttömyys lisääntyy.

torstai 5. huhtikuuta 2012

Jääkauden jälkeiset ilmaston muutokset ja niiden syyt puiden kertomina


LÄHDE


Aikalailla poikkeaa luonnon proxyjen kertoma ilmatieteilijöiden teorioista!


"Luontaista ilmastohistoriaa koskevien tutkimusten pääsanoma on, ettei muutaman vuosikymmenen tai viimeisen vuosisadan ilmastokehitys anna riittävää kuvaa paikallisilmastomme tulevan muutoksen suuruudesta tai edes suunnasta. Merellisen Atlantin ja mantereisen Siperian välissä sijaitsevassa Suomessa on uhkarohkeaa laskea tasaisesti lämpenevän ilmaston varaan. Puulustoista arvioiduilla kahden asteen lämpötilan muutoksilla vuosisatojen välillä on ollut historiatiedon mukaan dramaattisia vaikutuksia ihmisyhteisöihin erityisesti asutuksen äärirajoilla"

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Uusi tutkimus: Lämpeneminen alkoi yli 100 vuotta sitten

Daily Mail


Niinpä. Eipä ihminen juuri vielä globaalissa mitassa ilmakehää mestaroinut tuolloin. Vai olisivatko nuo Villin Lännen hevonpierut 1870 sittenkin ...

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ei muutosta Sodankylän talvilämpötilassa 103 vuoteen
(Jarl Ahlbeck - Åbo Akademi)

NATURE: Etusivu uusiksi huomenna!


Arvostettu tiedelehti Nature aikoo julkaista huomenna uuden tutkimuksen,jossa väitetään hiilidioksidin nousun edeltäneen jäätikköjen sulamista. Kaikki tähänastiset proxyt (mm. jääkairausnäytteet Etelänavan Vostok-asemalla) osoittavat lämpötilan nousun ja sulamisen tulleen ensin ja hiilidioksidin pitoisuuden nousun tuhatkunta vuotta sen jälkeen.


"Tuesday, April 03, 2012
Advance warning

Nature magazine have put out announcement of a new paper using new proxies that PROVES that a CO2 rise preceded a deglaciation. Ice core proxies all show that the warming came first, FOLLOWED by a CO2 rise. The announcement is embargoed until tomorrow to give journalists preparation time to make a big splash with it"

John Ray

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Venäläinen tutkija: "Pieni jääkausi alkaa vuonna 2014"(Kuvalaina lähteen artikkelista)
Nostan tänne erään lukijakommentin aiheen:


Venäläinen tutkija Habibullo Abdusamatov ennustaa, että uusi jääkausi on tulossa. Hän on varma, että Maata odottaa poikkeuksellinen kylmä helteen sijaan.

Abdusamatov ennustaa Themsen, Seinen ja Reinin jäätymistä. Tutkijan mukaan 2000-luvun keskellä tilanne on sama kuin vuosina 1645-1715, kun kylmyyden, nälän ja maahanmuuton vuoksi Pohjoismaiden väestö oli huomattavsti vähentynyt.

Abdusamatov on seurannut auringon aktiivisuutta. Auringon aktiivisuus vaihtelee 11- ja 200-vuotisen auringonpilkkujakson mukana. Abdusamatovin mukaan nyt 200-vuotinen jakso on koittanut, kun Maa saa vähemmän energiaa. Tällä hetkellä Maa maailman merten keräämää lämpöä. Mutta jo vuodesta 2014 asti sää kylmenee huomattavasti ja vuoteen 2055 mennessä kylmyys on pahimmillaan. Abdusamatovin mukaan ilmastonmuuteoria ei saanut tieteellistä vahvistusta.

(Pulkovan observatorion johto ilmoittaa, ettei Abdusamatovin teoria ole observatorion virallinen kanta)

LÄHDE