perjantai 25. maaliskuuta 2011

"Earth Hour" - Älä alistu viheruskon tottelevaisuuskokeeseen

Viheruskon vuoden tottelevaisuustesti, "Earth Hour" on taas huomenna lauantaina. Se on testi siitä,kuinka olet omaksunut aivopesun. Sen vaikutukset ovat vain negatiivisia, voimaloille suuri kulutuspiikki alaspäin voi vahingoittaa laitteita,ihmiset tuhertavat kynttilöiden kanssa ja tulipalojen määrä lisääntyy, eläimet pelästyvät ja roistot käyttävät pimeää hyväkseen ryöstääkseen, mukiloidakseen ja raiskatakseen.

ÄLÄ MENE HALPAAN - kaikki nämä "valottomat tunnit", "autottomat päivät" ja "lihattomat ateriat" ovat vain viherfasismin, länsimaisen yhteiskunnan ja elämänmuodon tuhoamisen aivopesun testauksia. PIDÄ VALOT PALAMASSA, mielellään sytytä pari ylimääräistä lamppua tasatakseni narutettavien aiheuttamaa haittaa voimaloille.

Pari vuotta sitten lehtimiehet USA:ssa menivät viheprofeetta Al Goren ökytalolle (14 kertaa keskivertokodin sähkönkulutus) Nashvilleen katsomaan,noudattiko profeetta itse oppiaan. Eipä tehnyt, Ali talossa loistivat kymmenet lamput kuten aina. Mikä sopii härjälle, ei sovi Juppiterille, ajatteli kai Al.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ydinsäteily pidentää ikää?


LÄHDE


Niin merkilliseltä kuin se tuntuukin. Nagasakin ydinräjähdyksestä selvinneet mutta kohtuullisen säteilyannoksen saaneet elivät keskimäärin pidempään kuin muu väestö. Vastaavaa ilmiötä on tutkittu eräillä maailman voimakkainta luonnollista säteilyä (radon uraanin hajoamisesta) saavilla seuduilla,kuten Intian monatsiittihiekka-alueilla.

Jos kansainvälisiä säteilyturvanormeja noudatettaisiin kirjaimellisesti, tulisi tietyt osat Suomeakin evakuoida, nyt on päädytty rakennusten pohjien koneelliseen tuuletukseen radonista. Voisi olla väikkärin aihe tehdä tutkimus noiden seutujen ihmisten keskimääräisestä eliniästä, poikkeaako se muusta maasta. Ilmiölle ei toistaiseksi ole löydetty selitystä, ehkäpä säteily on aikojen kuluessa karsinut heikot tai syövälle alttiit yksilöt pois jatkamasta sukuaan ja jakamasta geenejään?

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ilmasto lämpenee -ennätysjäät Suomenlahdella

LÄHDE


Kuten me täällä hyvin tiedämme. Veli venäläisen piti tuoda ydinjäänmurtaja Suomenlahdelle, meille tietenkin ilmoittamatta,mutta sopimuksethan on tehty rikottaviksi. Näin se "ilmaston lämpeneminen" ilmenee. Tulee mieleen tuo itäinen luja usko aikoinaan. Venäläisen ravintolan asiakas löysi keitostaan kumin palan ja huusi tarjoilijaa. "Kaikki etenee suunnitelman mukaan toveri, auto korvaa hevosen jo lähes joka paikassa!", vastaa tarjoilija.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Äärimmäisten sääilmiöiden vuosi 2011? - EI, vaan 1922 !


StevenGoddard

"1922 set the record for the hottest temperature ever recorded. 136F in Libya. It also saw record heat in the Arctic, massive typhoons, huge floods and snowstorms"

Ja hiilidioksidia oli ilmassa 310 ppmv, nyt 390,93.