lauantai 16. toukokuuta 2009

Yksinäisen suden ulvontaa

Pahoittelen heikkoa hetkeä, säilytän kuitenkin rohkaisevat kommentit.

9 kommenttia:

 1. Älä lopeta. Blogin löytäminen vaatii monelta aikaa, mutta saattaa olla oleellinen koko loppuelämän maailmankatsomuksen kannalta.

  VastaaPoista
 2. Älä todellakaan lopeta blgiasi! Katson täältä päivittäin tuoreimmat uutiset, aikani ei tahdo muuten riittää uusimman tiedon etsimiseen.

  Antamaasi aiheellista kritiikkiä tarvitaan tiedon levittämisessä tästä Ilmastotyperyydestä.

  "Totuuden tuoja halutaan polttaa roviolla"

  nimim. mt451 Ilmastofoorumissa

  VastaaPoista
 3. Kiitokset onnentoivotuksista. Kirjoitan suoraan täältä seminaarista ja täällä oli Spencerin esityksen aikaan sali lähes täysi! Lähipäivinä tulee videomatksua nettiin, tiedote valokuvien kera toivottavasti jo tänään.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia rohkaisusta ja terveisistä seminaarista ! Mielenkiinnolla odottelen materiaalia. Hienoa,että seminaari veti väkeä. Oliko mediaa paikalla, tv:ssä illalla ehkä tai lehdissä maanantaina ?

  VastaaPoista
 5. Älä ihmeessä lopeta. Olet tärkeä osa ilmastohysteerikkojen pelottelun vastaista taistelua. Jokainen tällainen blogi lisää nettiä selaavien ihmisten kollektiivista tietomäärää, joten vaikkei kommentteja tänne tulisikaan, se ei tarkoita ettei uutisiasi ja ideoitasi käytetä hyvinkin aktiivisesti muualla.

  VastaaPoista
 6. Toisinajattelijana oleminen on vaikeaa, varsinkin kun vastapuolena on niin sanottu "yleinen totuus." Vihreät ja muut hipit eivät vaatisi toisinajattelijoiden vaientamista, jos heidän väitteensä kestäisivät kriittisen tarkastelun.

  Minäkin uskoin joskus kauan sitten ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen olemassaoloon, mutta kyseenalaistin tämän mielipiteeni - kiitos internetin ja blogien.

  Joten omasta puolestani toivon sinun jatkavan blogin pitämistä, vaikka ajoittain usko meinaisikin loppua.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi lähetti:

  Hei,

  Minusta blogisi on arvokas, koska se on aktiivisesti päivitetty. Esim Ilmastofoorumilla ei ole mitään vastaavaa, vaikka pitäisi olla. Pyydän, että jatkat työtä. Blogi tulee ajan myötä tunnetummaksi. Ilmastorealistinen liike on vielä maassamme vähäverinen - kärsivällisyyttä! Asioita täytyy pitää esillä, ei kai me voida vain antautua viherstalinisteille?

  Olin siellä ilmastotilaisuudessa ja otin kaiken videolle. En ymmärrä mikset tullut sinne. Ei vihreitä rakkeja tarvitse pelätä, eikä siellä edes ollut yhtään.

  VastaaPoista
 8. Blogin pitäjän siteeraamalle anonyymille: Totta, Ilmastofoorumillakin tulisi olla aktiivisempi blogi. Ehkä jatkossa onkin, kun saatiin uusia tekijöitä mukaan porukkaan. :)

  VastaaPoista
 9. Älä Hannu heitä kirvestä kaivoon, sillä sitä tarvitaan vielä. Kirjoituksesi on ansiokkaasti hermostuttanut alarmisteja ja blokisi on tavoittanut paljon sellaisia henkilöitä, joiden mielenkiinto ei mitä todennäköisimmin riitä esimerkiksi ilmastofoorumin keskustelupalstojen perinpohjaiseen läpikäymiseen. Lisäksi tarjoat tuoreet ja kattavat linkit asiaan liittyviin tutkimuksiin ja uutisiin. Sivujesi alarmisteille aiheuttamat vihanpurkaukset ovat hupaisaa luettavaa. Kiitos Hannu, jatka samaan malliin!.

  Terveisin Miksu

  VastaaPoista