torstai 13. elokuuta 2009

Hurrikaaneja vähiten 17 vuoteen-ilmasto jäähtyy ?Aina hurrikaani Katriinan ajoista alkaen alarmistit ovat väittäneet "lisääntyvien myrskyjen" aiheutuneen ilmaston lämpenemisestä. 2005 neljännen seurantaraportin pääkirjoittaja, prof. Chris Landsea, maailman johtava myrskyekspertti, erosi IPCC:stä, koska tutkimukset eivät vahvistaneet väitettä, mutta IPCC halusi silti lisätä väitteen poliitikoille suunnattuun yhteenvetoon. Myöhemmin vahvistettiin, että IPCC:n vertailuvuonna myrskyjä itse asiassa oli keskimääräistä vähemmän. Nyt uusi hurrikaanikausi on taas hiljaisin 17 vuoteen, senhän pitäisi alarmistien logiikan mukaan todistaa ilmaston jäähtyvän. Mutta, turhaa odottaa, että he luopuisivat lämpenemisen väitteestään, sama mitä faktat osoittavat, Murphya lainaten,
"Jos tosiasiat eivät sovi teoriaan, sen pahempi tosiasioille". Usko ei perustu tosiasioille ja uskoahan koko ilmastohömppä on, maailman suurinta huijausta tai sitten poliittista agendaa.
metro.us


"But here’s an inconvenient truth: This year’s hurricane season has gotten off to the slowest start in 17 years. And yet global warming alarmists continue to ring their doomsday sirens"

3 kommenttia:

 1. Odotamme innolla YLE:n ja Hesarin uutisoivan tämä tiedon :) !! Heillehän totuus on tärkein ?!

  VastaaPoista
 2. En asettaisi suuria toiveita sille ;-) !

  "Blogin pitäjä"

  VastaaPoista
 3. Ei tätä uutisoida, mutta ne kaksi trooppista myrskyä joista saattaa kehittyä hurrikaaneja, niistä varmaan uutisoidaan sitten... huokaus.

  VastaaPoista