torstai 26. marraskuuta 2009

"The Collapse of the Global Warming Myth"

Jollei tässä tiedeskandaalissa "päitä putoile" East Anglian CRU-ilmastoyksikössä,on
ilmastotieteen uskottavuus mennyt ikuisiksi ajoiksi. Sama läpivalaisu tulisi tehdä myös NASA:n James Hansenin putiikissa,onhan touhu sielläkin ollut kuin pellossa,johto
marssii ympäristöhörhöjen kanssa nostattamassa kansaa "barrikadeille" ja entiset esimiehet ovat kiusaantuneita Hansenin "missiosta".OPINION


"If this scandal of November 20, 2009 continues in the horrendous path it’s taken, it should be the end of the man-made CO2 global warming hypothesis. Beyond the warmers inability to prove their simple hypothesis after more than 20 years and $80 billion dollars, has been their collective bullying behavior patterns. This bullying has been so outrageous and out of character of honest scientists, that it is as offensive as it is noticeable. This behavior suggested to me that this group of people were being less than honorable in their conduct of their work"

4 kommenttia:

 1. Tämä koko ilmastonmuutoshömppä taitaa olla tämän länsimaisen velkavetoisen "ulkoinenvelka" talousmallin viimeisimpiä oljenkorsia. Tuntuu jotenkin siltä että sitä kasvua, seuraavaa kuplaa koitetaan etsiä kissojen ja koirien kanssa. Ja tunnetusti nykyisen markkinatalouden alttarilla voidaan uhrata mitä vain surutta. Poliitikkojen kun ei tarvitse kantaa mitään vastuuta, paitsi jos lähettelee eroottisia tekstareita vastakkaista sukupuolta olevalle.

  EU + muut länsimaat rupeavat olemaan helvetillisen byrokratian johtamaa hevonkuttua. Lissabonin sopimus ja heti peräkanaa Kööpenhaminan sopimus, mitä seuraavaksi?

  Tosin sehän on ollut selvää, että tätä maa(ta/ilmaa) johdetaan pelolla. Minun ei liene tarviste ottaa esille, näitä hysteriaa aiheuttavia asioita.

  Ainoa tapa ehkäistä maailman PILAANTUMINEN on päästä eroon, tästä ikuiseen talouskasvuun tähtäävästä talousmallista. Ja hyvä liikkeelle lähtö olisi se, että valtioilla"kansalla" ja julkisyhteisöillä olisi valta painaa rahaa ja lainata sitä. Velaton valtio ja velattomat kansalaiset kun pärjää vähemmällä. Ja jos joku sitä koronkiskomista harrastaa, olkoon se sellainen istituutio, josta hyötyy suurin osa kansasta, eikä sellaiset tahot jotka ovat vain LOISIA tässä talouselämässä.

  Ja totta tosiaan, tämän vedätyksen seurauksena olisi syytä pudotella päitä "ei nyt ihan kirjaimellisesti :)" ja vieläpä korkeilta tahoilta.

  VastaaPoista
 2. Olipa hyvä kirjoitus. Minäkin olen ajatellut
  näin pitempään. Länsimaisessa kapitalismissa
  eletään nyt viimeisen kuilun reunalla. Nähtä-
  väksi jää mitä ne keksivät vielä talouskasvun
  lisäämiseksi. Luonto on jo asettanut sille kui-
  tenkin rajansa. Sodatkaan eivät voi tuoda enää
  uutta kasvua. tv. Vilho Juntunen, Kajaani

  VastaaPoista
 3. Ilmastohuijauksessa on enemmän kyse sosialismista kuin kapitalismista. Siinä on piirteitä kommunismista, sosialismista, fasismista ja natsisimista.

  Vihreät ovat yleensä taustaltaan stalinisteja joten se selittää aika paljon vihreiden ja ympäristöjärjestöjen viherfasistiset asenteet ja toimintatavat. Miksi heillä on noin paljon valtaa ja painoarvoa mutta heillä ei ole mitään vastuuta sanoistaan eikä teoistaan? Millä tavoilla vihreät ja ympräistöjärjestöt rahoittavat toimintaansa?

  Vasemmisto ei välitä työpaikoista vaan on nykyisin vihervasemmisto koska on mennyt vihreiden touhuihin mukaan. Joskus muinoin vasemmisto sentään puolusti teollisuustyöläisiä ja heidän työpaikkojaan.

  Tunutuu että kyse olisi jonkinlaisesta yrityksestä sosialisoida maapallo, pyrkiä hallitsemaan maita ja kansoja, ottamaan kansalaisilta rahat pois ja rajoittamaan heidän yksilönvapauksia.


  Kapitalismi tai markkinatalous ei ole paras talousvaihtoehto mutta se on kuitenkin vähiten huono.

  VastaaPoista
 4. Menipä anonyymillä (ts. ei uskalla esiintyä
  omalla nimellään) puurot ja vellit sekaisin.
  Ei Sinua silti hirtetä ensimmäiseen lyhtypyl-
  vääseen sitten kun väistämätön tosiaasia lä-
  hiaikoina toteutuu eli kapitalismi romahtaa
  ja tilalle ei ole muuta vaihtoehtoa kuin
  aluksi yhteisöllinen sosialismi.
  tv. Vilho juntunen

  VastaaPoista