keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Päivän uutinen: IPCC myöntää petoksen !
Tästähän kerroin täällä pari päivää sitten (18.1.- alla !). Kuten muistamme, WWF esitti tuubaa myös jääkarhuista ja sai ne "uhanalaisten lajien" listalle.

YLE-uutiset


"Hallitusten välisen ilmastopaneelin IPCC:n varapuheenjohtaja Jean-Pascal van Ypersele myöntää, että vuoden 2007 ilmastoraportissa esitetty arvio Himalajan jäätiköiden sulamisesta on virheellinen. IPCC:n raportin tietojen mukaan Himalajan jäätiköt saattavat sulaa kokonaan vuoteen 2035 mennessä"


"Väitteen tieteellinen arvo on lehden mukaan kyseenalainen eikä se perustu tutkimukseen. Sitä käytti ensimmäisenä kampanjassaan ympäristöjärjestö WWF ennen kuin se päätyi IPCC:n raporttiin vuonna 2007"

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Kerrotko vielä mistä löytää tuon WWF:n tuuban jääkarhuista (tai että mitä se suurinpiirtein pitää sisällään)... Moon uus tällä saralla, enkä tiiä muutako, että tuuba on syötetty ja kovaa.

  VastaaPoista
 2. Se on blogissani tuolla viime vuoden loppupuolella,
  etsin sen esiin kun ehdin ! Siinä mm. kerrottiin, että tunnetuista jääkarhukannoista, jos oikein muistan, 11 neljästätoista voi hyvin ja on voimakkaasti lisääntynyt, jopa kiusaksi asti jossain osin Alaskaa. Kerrottiin myös, että maailman johtavalta jääkarhujen tuntijalta estettiin pääsy YK:n asiaa käsitelleeseen konferenssiin, koska hänen ylläoleva tuloksensa "ei sopinut kokouksen agendaan".

  Joskus aikaisemmin pistin rovon silloin-tällöin WWF:n lippaaseen, hyvä asiahan uhanalaisten eläinten suojelu on, mutta tuo ja WWF:n valheellinen ratsastus "ilmastonmuutoksella" sai harkitsemaan asiaa uudelleen. Sääli, lähtökohtaisesti WWF on hyvällä asialla, olihan mm. kokoomuksen Pertti Salolainen aikoinaan sen puhemiehenä täällä.

  VastaaPoista
 3. Kitos. Koitanpas selailla.

  VastaaPoista
 4. Täällä valkeista nalleista ;-)!

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1194589/Turkey-Twizzlers-GOOD-polar-bears-ARENT-dying-out.html


  http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/5664069/Polar-bear-expert-barred-by-global-warmists.html

  VastaaPoista