tiistai 23. helmikuuta 2010

"75 syytä olla uskomatta ilmastonmuutokseen"
90 miljardia dollaria on heitetty spekuloidun "ilmastonmuutoksen" hallintaan ja tämä on vasta alkua. Viherväki haluaa meidän maksavan tämän hullutuksen, jonka todisteet toinen toisensa jälkeen kriittiseen tarkasteluun jouduttuaan häviävät ja asiassa paljastuu silkkaa huijausta lähes päivittäin. Paitsi rahojamme, tämä viherliiga haluaa kontrolliinsa koko elämämme, pois autot, pois lomamatkat, pois liharuoat, valotkin pitää sammuttaa ja lämmitys kääntää + 10 C:een (kun ei tuulimyllyt pyöri pakkasten tyynellä). Annammeko länsimaisen sivistyksemme, teknologiamme ja hyvinvointimme tämän stasi-alkuisen uuskommunismin käsiin?


LÄHDE

3 kommenttia:

 1. Kun eivät kommunistit onnistuneet sosialisoimaan taloutta ja yhteiskuntaa, niin sitten he keksivät yrittää sosialisoida luonto ja tuhota teollisuus. Siksi vihreät ja ympäristöjärjestöt ovat täynnä stalinisteja. Kannattaisi muuten jonkun tutkia heidän rahaliikennettään.

  Venäjällä kommaritouhu loppui jo mutta täällä se on jäänyt päälle vihreiden touhujen muodossa. Ryssät varmaan naureskelee vahingoniloisena.

  Ai niin, onhan ilmastonmuutos totta. Nimittäin siten että ilmastossa on koko ajan käynnissä ilmastonmuutos. Niin on ollut aina ennenkin ja niin tulee aina tulevaisuudessakin olemaan.

  VastaaPoista
 2. lmastopaneeli joutui tarkkailun alle
  YK tutkii Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n toimintatavat. Paneeli on viime kuukausina joutunut kiivaan arvostelun kohteeksi sen raporteista paljastuneiden virheiden vuoksi.

  YK:n mukaan IPCC:n toimintaa tarkastelemaan nimitetään riippumattomien asiantuntijoiden ryhmä.

  IPCC:n raportit ovat olleet keskeisessä roolissa viime vuosikymmenten ilmastopolitiikassa. Paneeli ei itse tee tutkimusta, vaan analysoi ja vetää yhteen olemassa olevaa tietoa. Sen työhön osallistuu yli 2 000 tutkijaa ympäri maailmaa.

  YK:n pääsihteeri Ban Ki Moon on kehottanut maailman maita jatkamaan neuvotteluja uudesta ilmastosopimuksesta IPCC:n ympärillä vellovista kohuista huolimatta. Banin mukaan ilmastoskeptikot yrittävät vaikeuttaa neuvotteluja paisuttelemalla tehtyjä virheitä.
  STT

  VastaaPoista
 3. Eipä noita paljon paisutella tarvitse, kun vaikkapa Hollannin merenpinnan alla oleva osa on IPCC:llä yli 100% pielessä eli yli kaksinkertainen !

  VastaaPoista