keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Cancunin ilmastouskonkokous esti kriittisen veteraanilehtimiehen pääsyn

LÄHDE


Mexicon Cancun´in ilmastouskonkokous on estänyt kriittisen veteraanilehtimiehen pääsyn konferenssiin ! Tämä jos mikä todistaa homman uskonnonluonteesta, "vääräuskoisia" ei sallita siellä. Muutoinkin tämä 200 maan ja 12 000 osallistujan megaloma lämpimillä hiekkarannoilla "Meksikon Kanarialla" on täysin turha ja lennot sinne lisäävät ilmakehän hiilidioksidia taas kerran pienen valtion vuosituotannon verran. Mitään päätöksiä ei edes odoteta Cancunissa (paitsi että ensi vuonna kokoonnutaan taas Etelä-Afrikkaan lekottelemaan veronmaksajien piikkiin).

6 kommenttia:

 1. Koskahan ne meinaa tälle "uskonnolle" oikein kirkon perustaa, sehän tästä enää puuttuu. Voisivat sitten keskenään kokoontua sinne ja lyödä tyhmät päänsä yhteen ja jutella mukavia.

  Nyt kun tämä Wikileaks kohu käy ns.kuumimmillaan, niin olisipa oikein mukava kun niistä asiakirjoista paljastuisi jotain oikein mehevää tähänkin aiheeseen liittyen. Tähän mennessä niistä ei ole ainakaan vielä mitään kovin päräyttävää löytynyt, mutta pidetään toivoa yllä.

  VastaaPoista
 2. Maalman suurin homotapaaminen ;-)!

  VastaaPoista
 3. Kyllä Al Gore on perustanut kirkon,uskonlahkon oikein. Sanoo,ettei asia etene rittävän nopeasti muuten, omaisuutensa on vasta satakertainen!

  VastaaPoista
 4. Maarianhaminassa rikottiin su-ma yönä 101 vuotta vanha marraskuun pakkasennätys. Viime yön alin lämpötila oli -20,0 astetta.

  Ilmastonmuutos kehittyy mutta mihin suuntaan?

  VastaaPoista
 5. Onneksi Japani marssi kokouksesta pihalle!

  VastaaPoista
 6. Mahtaa olla mukavaa lekotella auringossa :)

  VastaaPoista