sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Arvauspeli nimeltä ilmastonmuutos


Examiner


Vajaa viikko siitä,kun YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon oli puheessaan vaatinut investoimaan miljardeja ilmastonmuutoksen haittavaikutusten eliminointiin, IPCC julkaisi uuden seurantaraporttinsa, jonka tieteellinen sanoma oli, ettei ihmisen eli hiilidioksidin vaikutusta voi eroittaa luonnollisista tekijöistä, mutta YK:a mukaellen heitettiin oletus siitä, että rajut luonnonilmiöt tulevat lisääntymään ilmaston lämpenemisen myötä. Siis todellinen arvausleikki. IPCC:n vakavasti otettavat tiedemiehet aivan ilmeisesti ovat tulleet johtopäätökseen, että koko hurlumhei on ollut sitä mitä me skeptikot olemme koko ajan väittäneetkin, suurta bluffia.

Valtiot ovat alkaneetkin tehdä kaikessa hiljaisuudessa irtiottoja mm. Kioton sopimuksen jatkosta. Venäjä ei allekirjoita uutta sopimusta ja Brianniakin harkitsee.
EU paahtaa edelleen virallista mantraa, mutta senkin sisällä alkaa olla repeämiä,talouskomissaari jo avoimesti epäili ilmastonmuutosta. Pahimmat huuhaat, kuten meillä vihreät, vaativat Suomen jopa yksin menevän vielä tiukempiin päästöihin. Isänmaan parturien globaali sabotaasi alkaa tulla tiensä päähän ja huuto on suuri, kaivosteollisuuskin haluttaisiin nitistää heti alkuunsa, sehän ei sovi ollenkaan taistolaisten rintaperillisten "kurjuutta kaikille" ideologiaan.

Tuuulimyllyteollisuus koki meillä takaiskun, kun tuet lopetettiin. USA:ssa "vihreä" presidentti Obama on vaikeuksissa, kun vastustajat vaativat selitystä sille, että juuri nurinmennyttä aurinkoenergiajätti Solyndraa rahoitettiin verovaroista puolisen miljardia ja samoin sähköautovalmistajia Fisker-Karmaa ja Teslaa, ensinmainittu jopa toi työpaikkansa Suomeen, josta republikaanit nyt saavat hyvä vaaliaseen:


Kauppalehti

4 kommenttia:

 1. UUSIN ILMASTOKATSAUS (19.11.2011, linkki alla) näyttää selkeästi, että

  GLOBAALIA LÄMPENEMISTÄ EI OLE TAPAHTUNUT 13 VUOTEEN.

  Mukana ovat kaikki viralliset mittausasemat: GISS, HADCRUT3, UAH , RSS ja NCDC.

  http://www.climate4you.com/Text/Climate4you_October_2011.pdf

  VastaaPoista
 2. Kiitos,muutin linkin helpommin luettavaan muotoon:

  LINKKI

  VastaaPoista
 3. Kuinkahan paljon Fisker-Karmaa on subventoitu meidän taholta? Mikäli Jenkit lopettaisivat tuen niin kuinka kauan valmistus mahtanee pysyä Ukissa? Pääasiahan on, että maailma pelastuu vai oliko se sittenkin jotain ihan muuta?

  VastaaPoista
 4. Sähköautoteollisuuden tukeminen nyt ei mielestäni niin kauheaa ole, mutta järkevämpää tietysti olisi satsata vähemmän bensiiniä kuluttaviin ajoneuvoihin...
  Öljyn kulutuksen hillitseminenhän kuitenkin pienentäisi logistisia kustannuksia maailmanlaajuisesti.

  VastaaPoista