torstai 4. lokakuuta 2012

Helsingin Sanomat torjui taas kommenttini

Tarjoan kirjoitusta "Mielipiteeseen" (kommentti lähetetty 28.9.2012)
Tässä tuo kommentti: Antarktisen jää lisääntyy - arktisen muutos syklinen? Media hehkuttaa arktisen jään 30 vuoden minimistä ja alarmistit ilman muuta tulkitsevat tuon johtuvan ilmaston lämpenemisestä. Me tiedämme kuitenkin näistä jäämassoista vain satelliittikauden ajalta,hieman yli 30 vuodelta,satelliittimittaukset alkoivat 1978. On täysin mahdollista,että nuo muutokset ovat syklisiä, eikä antropogeeninen,ihmisen vaikutus, näyttele mitään roolia ilmiössä. Vastaavastihan nyttemmin on asetettu kyseenalaiseksi se seikka,aiheuttivatko CFC-yhdisteet etelänavan "otsoniaukon", sen laajuus on viime vuosikymmeninä vaihdellut ilman relevanssia CFC-yhdisteiden käyttökieltoon. Alarmistien kannalta on ironista, että CFC-yhdisteiden korvaajat ovat kymmeniä kertoja voimakkaampia "kasvihuonekaasuja". Mutta medialta on jäänyt kokonaan huomaamatta tai ainakin kertomatta,että samaan aikaan antarktisen, etelänavan, jäätikkö kasvaa, aivan vastoin IPCC:n ennusteita. Antarctic Ice Hannu T Tanskanen Vapaa tiedetoimittaja 2012 Kuntavaaliehdokas Vihdissä

2 kommenttia:

  1. Tietäen Hesarin kannan tällaisia totuuspaljastuksia vastaan niin ihme olisi ollut jos se olisi julkaistu... Itseasiassa ennakkosensuuri varmistaa että esittämäsi tiedot ovat tosia. Alarmisteilla ei ole faktoja vastaan aseita vaan vaikenemalla lakaistaan ikävät asiat maton alle.

    TS, Oulu

    VastaaPoista
  2. Tästä ei tarvitse hirveän pitkää aasinsiltaa tehdän ydinvoimalaitoksiin ja niitä uhkaavaan merenpinnan nousuun! Nyt olisi kiva tietää, että kuinka paljon tuolla Loviisassa on merenpinta noussut sitten vuoden 1977, kun sen kaupallinen tuotanto alkoi?

    VastaaPoista