keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Anteeksipyyntö lukijoilleni...

Olen saanut palautetta,että blogini on nyttemmin pelkkä linkkiluettelo. Palautetta, jossa sanotaan vain että blogini on yhtä ahterista kuin minä henkilönä en tapaa kommentoida, mutta tämä oli aiheesta. Tässä suhteessa on anteeksipyynnön paikka ja "parannuksen" teko. Puolustan tilannetta sillä, että nyt kansan kuntapolitiikkaan Vihdissä valitsemana voin minimaalisella osallani todella myös vaikuttaa asioihin kirjoittelun lisäksi. Toinen puolustus on, että siirryttyäni tietokoneesta iPad´in käyttäjäksi en jostain syystä pysty/osaa siirtää tänne enää kuvia ja kappalejakokaan ei onnistu. Mutta, selityksistä huolimatta, pyrin tekemään jatkossa pelkkien linkkien lisäksi yhteenvetoja esillä olevista aiheista. Politiikkaa ja muuta vastaavaa en tänne jatkossakaan lanseeraa, niitä käsittelen jonkin verran yleisen höpinän lisäksi facebook-sivullani. Hyväksyn sinne kaveriksi jokaisen, joka antaa itsestään omalla sivullaan jonkinlaiset perustiedot ja kuvan, nimimerkeille en anna tilaa kuin täällä harkinnan mukaan. Ystävällisesti: Hannu Tapio Tanskanen Vapaa tiedetoimittaja,kemisti (eläkk). 2. varavaltuutettu, PS Vihti 2013-2016. Ympäristölautakunnan jäsen, katselmusjaoston jäsen Ilmastostrategian seurantaryhmän jäsen 2013-2014 Vihdin Veden johtokunnan varajäsen Vihdin Perussuomalaiset ry:n hallituksen jäsen Uudenmaan piirin kokousedustajan varajäsen http://ilmastohuijaus.blogspot.com/ www.hannutanskanen.com

3 kommenttia:

 1. Bloggaatko iPadin selaimella? iPadissa olisi tarjolla monia appseja, jotka voisivat tehdä bloggaamisen helpommaksi. Esimerkiksi Googlen ilmainen Blogger -appsi. Kuvat saa yleensä siirrettyä niin, että siirtää ne nettisivuilta ensiksi omaan iPadin galleriaan, ja sieltä Blogiin.

  VastaaPoista
 2. Totta. Blogisi on menettänyt viihdearvonsa, koska et vaivaudu itse kirjoittamaan mitään.

  Mutta oikeastaan sinun tulisi pyytää lukijoiltasi anteeksi sitä, että et salli blogissasi avointa keskustelua.

  Sellaistahan se nettipelkuruus on.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole estänyt yhtään asiallista kommenttia ja todella harvoin jonkin, joka on pelkkää solvausta ja henkilöön käyvää, "ad hominemia". Voitko esittää esimerkin ei-julkaistusta kommentista? Todennäköisesti et. Vihreät blogistit, kuten vaikkapa Luontoliiton Stranius eivät julkaise yhtään kommenttia, joka ei tue agendaansa, vaikka kommentti olisi kuinka asiallainen, sama kaikila vihreillä, on kokeiltu!

  VastaaPoista