tiistai 9. heinäkuuta 2013

Europarlamenttiin...askelmerkit Brysseliin on piirretty...

Europarlamentti Vihdin Perussuomalaisten hallitus eilisessä hallituksen kokouksessa yksimielisesti äänesti minut paikallisosaston Eurovaali 2014 ehdokkaaksi (hallituksen jäsenenä luonnollisesti jääväsin itseni). Mahdollisuudet toki edes ehdokkuuteen ovat lotonomaiset, mutta toivon päätöksen kohentavan yhdistyksemme profiilia ja osoittavan meillä olevan kuntapolitiikan lisäksi kiinnostusta myös laajempiin asiayhteyksiin. Asia edennee nyt piirihallitukselle, mikä sitten on reaktio siellä tällaiseen "irtiottoon", jää nähtäväksi, toivottavasti ei puoluejohdolta tule pyyhkeitä. Toisaalta, perussuomalaisethan ovat puolue, jossa toisin kuin tiukemman puoluekurin koplissa, sallitaan omilla aivoilla ajattelukin...

14 kommenttia:

  1. Seuraavassa en äänestä perussuomalaista ennen äänestin. Olen pettynyt Timo Soiniin, hän ei pidä lupausta puhuu kuin Pekka Vennamo. Hänen olisi pitänyt tehdä jotain mutta ei tehnyt mitään, piti erota eurosta mutta ei mitään tapahtunut. Kummajaiset ovat persut.

    Kannatan Keskustaa nyt kun Juha Sipilä on puheenjohtaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Soini ole vielä voinut tehdä mitään, kun ei persut ole hallituksessa, seuravien vaalien jälkeen on ja asioihin tulee muutos!

      Poista
    2. Ja mitä tekee kepu, mielistelee nykyhallitusta? Kepu pettää aina!

      Poista
    3. Ei oo Sipilä mitään saanu aikaan, tyhjää puhetta.

      Poista
  2. No minä kannatan, vaikken persuja kannatakkaan, enkä ketään muutakaan.

    Olkoon mies paikallaan.

    Kun pitäis niille kertoa ilmiöstä nimeltä sähkö, ja se on niille niin vaikiaa.

    Se kuuulemma tulee töpselilstä.

    Vaikka aikanaan epäilit juttuani "Glacier Girlr" nyt ehkä voit avata
    seuraavan.

    http://www.youtube.com/watch?v=jiblgCKJqtg

    Up to you.

    Ilkka Mononen

    VastaaPoista
  3. No, jos jonkun pitää Euroopassa edustaa vihtiläistä persesuomalaisuutta, niin Tanskasen tietysti.

    Aivan varmaan Hannu sopii Brysselin toreille kuin jalka paskaan.

    VastaaPoista
  4. No saataisiinpa sitten kerrankin joku järkevä mies Brysseliin, vaikka ehdokkaista taidetaan olla jo kulissien takana päätetty. Vaikka itse olen demari niin täytyy sanoa, että minkään suomalaisen tämänhetkisen europarlamentaarikon taso ei päätä huimaa, alemmas on oikeastaan paha enää vajota.

    VastaaPoista
  5. Titityy kuuluu selvästi virheitten älymystöön ja parhaaseen A-ryhmään, senverran viisasta kommenttia tulee koko ajan että oikein häikäisee.

    VastaaPoista
  6. Hannulle onnea EU-parlamenttiin (jos natsaa). Ääntä sinne ja kovaa sellaista ilmstohörhöily pitää saada kuriin. Ainoa huoli kuka sitten täälä mekastaa asian
    puolesta?

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista