perjantai 25. lokakuuta 2013

Miljardi taalaa päivässä "ilmaston lämpenemisen ehkäisyyn" ja antarktisen jää ennätyslaaja...

Niinpä, todellakin, aika tarkkaan miljardi US dollaria (1000 000 000 $)PÄIVÄSSÄ uhrataan maailmanmitassa nyt "ilmaston lämpenemisen ehkäisyyn" samaan aikaan kun ilmasto ei ole lämmennyt 17 viime vuoteen ja antarktisen jäätikkö on ennätyslaaja... CNS News

8 kommenttia:

 1. No se on hyvä business.

  VastaaPoista
 2. Tarkoitit kenties että Antarktinen merijää on ennätyslaaja? Tosin lisääntyy se jää mantereellakin ICEsat:in ja GRACE:n mukaan.

  VastaaPoista
 3. ....jos nekin rahat käytettäisiin järkevästi, voitais esim. estää ja parantaa kehitysmaissa monia tauteja, tai ruokkia kaikki maailman nälkäänäkevät, mutta kun EI, niin EI !!
  Voi typeryyden, tyhmyyden, tietämättömyyden ja valheen määrää!

  VastaaPoista
 4. Vai ei ilmasto lämpene. Tuossa kuvassakin istutaan teepaitasillaan torikahveilla lokakuussa, no vitsi vitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi kyllä olla syyskuussa, ellei elokuussa, en muista tarkkaan, mutta kyllä lokakuussakin on mukavia päiviä ollut, ei ehkä ihan T-paita selaisia...normaalia vaihtelua..

   Poista
  2. siis jooh,,, tää on tietty, aivan karmaiseva huiputus, (siis co2-sekoilu)... mut tuntuu , että se on kaikista huiputushaaroista yhtenä kokonaisuutena myös tähän esim. satelliittipaikannukseen liittyvä juttu, ja näitähän riittää...jep, hyvälle asiaraadolle riittää hyeenoja ihan pilvin pimein...

   Poista