maanantai 11. marraskuuta 2013

Likaista hiilikauppaa...

Ilmastokokous alkoi Varsovassa. Kas kun eivät menneet kuten tavallista, johonkin kaukaiseen lämpimään maahan, jossa "ilmaston lämpenemiseen" on helpompi uskoa? Satuitteko katsomaan YLE TV1:n Ulkolinjan "Likaista hiilikauppaa" äskettäin? Varovastikin arvoiden 15 miljardia (15 000 000 000) euroa valunut huijareiden taskuihin...Linkkaan ohjelman kommenttiin... Ulkolinja

8 kommenttia:

 1. Tämä päästökaupan huijaaminen on jo ilmastohuijausta 2. potenssiin.
  Ei kai auta kuin vain maksaa ja kirota tätä Bryselin Connie Hedegaardin touhua. Näilläkö toimilla saadaan EU kilpailukykyiseksi ja irti lamasta?

  VastaaPoista
 2. No näillä, kun televisiota seuraa niin ei päivää mene etteikö jääkarhu kävele heikoilla jäillä. Ihan niinkuin maailmassa ei olisi olemassa muuta kuin tämä yksi asia mikä tulee olla hallinnassa.??
  Tuntuu jotenkin siltä että oikeasti ei välitetä siitä että kuinka kansakunnalla menee, veroja osataan kerätä oikeinkin hyvin ja sitten hävittää ne rahat tehokkaasti ja ottaa vielä vähän velkaa, mutta siinä se sitten on.


  VastaaPoista
 3. Australian hallituksen terveiset Puolaan:
  "The government’s document also says that Australia “will not support any measures which are socialism masquerading as environmentalism”.
  http://joannenova.com.au/
  No, meidän edustajat kyllä täyttävät YK:n rahastoon ausseilta jääneen aukon - valitettavasti.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 4. Globaalia sosialismihan päästökauppa on...

  VastaaPoista
 5. Verkosta löytyy tällainen mielenkiintoinen video tuoreesta Atte Korholan luennosta Helsingin yliopistolla. Erittäin hyvää argumentointia ja tähän saisi jokainen suorastaan kansalaisvelvollisuutena tutustua (Korholan puhe alkaa noin viiden minuutin kohdilta).

  http://video.helsinki.fi/Arkisto/flash.php?id=20237

  VastaaPoista
 6. Hienoa kun löysit ja julkaist tuon Korholan linkin, tässä oli sitä avointa arviointia aiheesta, mitä pitäisi olla enemmän yhden totuuden Suomessa.
  Tähän asti se on ollut törkeää peloittelua, myös muualla, oliko niin että englannissa joka toinen lapsi kärsi unettomuusdesta alarmistien ilmastopelottelun vuoksi.
  Mies näyttää ottaneen vastuuta asiata.

  VastaaPoista
 7. Luennon loppuvaiheessa Pasi Toiviainen esittää oman kysymyksensä ja omaan tapaansa kommenttinsa Korholan esityksestä. Yleisö vaikuttaa hieman huvittuneelta, eikä ihme. Arkkitehti joka luulee tietävänsä ilmastotieteestä jotain.

  VastaaPoista