lauantai 31. toukokuuta 2014

"Ilmastonmuutos" - mantra joka on lausuttava kerran päivässä

TÄÄLLÄ

2 kommenttia:

 1. Heh heh. Näin tuon saman norjalaisen tv-ohjelman. Norjatar oli todellakin pettyneen näköinen. Tiuri Martilta oli muuten HS 5.6. hyvä mielipidekirjoitus. Kohta siihen joku besserwisser dosentti tai tri kommentoi ja laittaa Tiurinkin suhteellisuusteorian ja evoluutioteorian vastustajaksi.

  VastaaPoista
 2. US:n blogissa kerrot tuosta lämmön "karkaamisesta" merten syvyyksiin. Ns kieli poskella- tyyliin ao juttu "todistaa" tuon väitteen: 600m syvyydessä onkin +25 astetta lämmintä!
  "http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014061118395714_ul.shtml
  ” Terveeseen naaraspuoliseen valkohaihin, jota kutsuttiin nimellä Alfahai, oli kiinnitetty seurantalaite. Alfahaissa kiinni ollut paikannin huuhtoutui rantaan neljä kuukautta sen jälkeen, kun se oli kiinnitetty eläimeen. Kun tutkijat tarkastivat laitteen datan, he kokivat suuren yllätyksen. Laitteen tallentamista tiedoista paljastui, että se oli kokenut ensin valtavan syöksyn lähes 600 metrin syvyyteen. Ympäristön lämpötila oli tuolloin kuitenkin noussut noin 8 asteesta 25,5 asteeseen. Lämpötila pysyi näissä lukemissa seuraavat kahdeksan päivää.”
  --- --- ---
  Ei anneta seuraavan kommentin häiritä, onhan ”hyvän” teorian saatava vahvistus, eikä kukaan ole saanut kiinni noin isoa petoa..
  ” Tutkijat uskovat, että ainoa mahdollinen selitys tapahtumille on se, että hai - tai ainakin osa sitä - tuli syödyksi. Laitetta ympäröinyt lämpötila viittaa sen joutuneen toisen eläimen sisälle. Todennäköisin syyllinen on lämpötilan perusteella vielä suurempi kannibaalivalkohai. ”
  --- --- ---
  -Beowolf-

  VastaaPoista