lauantai 25. lokakuuta 2014

Blogi julkiseksi vaaliblokiksi

Koska tämä blogi alkuperäisen ilmastonmuutos-agendan kritiikin lisäksi on nyt vaaliblogini eduskuntavaaleihin 2015, olen muuttanut sen julkiseksi, toisin sanoen linkannut sen googleen ja samalla on kommenttien ennakkotarkistus poistettu, eihän rehellinen poliitikko voi eliminoida kritiikkiäkään, tosin en sitä ole tehnyt tähänkään asti. Kuitenkin, tulen jälkitarkastuksena poistamaan sopimattomat,laittomat tai hyvää tapaa rikkovat kommentit sekä pelkästään asiatonta henkilöherjaa, "ad hominem":ia sisältävät ja äärimmäisessä tapauksessa tällaisen toistuessa asettamaan ao. kommentoijalle eston. Toivon ettei tällaiseen tarvitse mennä, perusteltu kritiikki toki on aina tervetullutta, sellaista ei ole pelkkä toteamus "Blogin pitäjä on ihan ahterista" esimerkiksi. Olen myös lisännyt oikealle ylös blogiin napin,jolla uusinta kirjoitusta voi suositella ja google-kääntäjän. Mainostilaa olen antanut hieman lisää värikkyyden lisäämiseksi ja palveluna lukijoille. Toivon uudistusten olevan onnistuneita. Edelleen pahoittelen, etten saa tähän kappalejakoa, en PC:llä enkä tabletilla (iPad), kenties joku lukijani osaa neuvoa?

5 kommenttia:

 1. Ilmastoasiantuntijoita ja varsinkin kriitikoita ei taida olla nyt liikaa ehdolla? En laske vailla luonnontieteellistä sivistystä olevia "ilmastopolitiikan asiantuntijoita" tähän.
  Kun Vihreät on varsin pieni puolue nyt, ei sitä sättimällä ehkä saa isoa äänipottia, vaikka aiheesta sättisikin?

  VastaaPoista
 2. Ainiin, tuo kappalejako. Se on asetuksista kiinni, veikkaan. En itse käytä blogspotia, niin tarkemmin en osaa sanoa. Olen kuitenkin nähnyt samalla alustalla blogeja kappalejaoin. Saisiko niistä vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkö löytyy?
   http://smallbusiness.chron.com/make-paragraphs-blogger-27547.html

   Poista
  2. Riston linkkaama ohje on hyvä. Jos sillä ei onnistu niin 'kappalejaon' voi tehdä vaikkapa jakamalla tekstin esim kirjoittamalla yksittäisen '*'-merkin riville tjms. Tai sitten seuraavasti:
    
   Yläpuolella on niinsanottu nbsp, kirjoitetaan -255. Mielenkiintoista nähdä jakaako se kappaleen. Ellei, niin sitten tosiaan vaikka asteriski tai viiva jakamaan kappaleita.

   Poista
 3. Hmmh, tosiaankin hieno tämä blogger ...
   
  Siis ALT-255, tiedetoimittaja tietänee mitä se tsrkoittss.

  VastaaPoista