keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ulosheitto Uuden Suomen "Puheenvuorosta"

Tuli ulosheitto Uuden Suomen "Puheenvuorosta" ... Siis sitä, että "etniset" nuorisojengit terrorisoivat lapsiamme, ei saa kertoa (blogini on poistettu)? "Varoitus asiattomasta sisällöstä no-reply@uusisuomi.fi Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Tämä teksti on asiaton: Poliisi vahvistaa nyt jo pitkään liikkuneet erilliset uutiset: http://www.mtv.fi/uutis…/rikos/artikkeli/poliisi-vahvistaa-k..." En ole vielä saanut usarilta vahvistusta (jos saankaan), onko bänni määräaikainen vai ikuinen. No, jääpähän taas aikaa enemmän johonkin järkevämpään kuin usariin kirjoittamiseen ;-)

8 kommenttia:

 1. Etpä ole ensimmäinen.Kirjoitukset kannattaa tallentaa ennen julkaisua vaikka ihan tekstimuodossa ja julkaista uudelleen esimerkiksi tässä bloggerissa, jos Huusko pelleilee.

  VastaaPoista
 2. Monokulttuurinen islam toisaalta ja monikulttuurisuus toisaalta ovat herkkiä aiheita nuoremman Herlinin nettiaviisissa. Nimimerkillä: "kokemusta on".
  Itse ymmärtäisin niin, että laskuri tuli täyteen. Kaipa se joskus täyttyy yhdestäkin tapauksesta. Laskurissa ei ole vapauttavaa kelloa tai jos on, niin se käy todella hitaasti.
  Ehkä on turha tukea sitä lafkaa sitten?
  t. Risto

  VastaaPoista
 3. Mihin lie edellinen meni, jonoonko? Joka tapauksessa ihan toinen kysymys: mistä noita kivoja kuvia löytää ja maksaako ne?

  VastaaPoista
 4. Kommenttini WordPress-profiililla eivät pääse läpi?

  VastaaPoista
 5. Huusko ja Uusi Suomi on samaa paskaa vallan käyttäjien kanssa. Säälittäviä paska-aivoja ja sosialisteja, toisten työllä (verorahoilla) eläjiä. Pääsevät osingoille, kun verotukiaisia jaetaan.

  Hyi helvetti, onneksi tajusin lähteä Suomesta pois 18 vuotta sitten.

  - buuri johannesbuurista -

  VastaaPoista
 6. Olen pahoillani Risto, kommenttien esitarkastus on ihan siksi, että tiedän koska niitä tulee blogiin, nyt ulkoistettuna Uudesta Suomesta keskityn tähän paremmin.

  VastaaPoista
 7. Vielä, on asioita joita haluaisin kommentoida privaatista, en julkisesti täällä. Jos menet facebookiini, hyväksyn kaveriksi ja voimme vaihtaa ajatuksia yv:llä, tässä fb-osoitteeni:
  https://www.facebook.com/hannutapio.tanskanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aikonut liittyä facebookiin. Sähköpostini on rjaaskel ät saunalahti piste fi.

   Poista