keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Hengitysvero ?


Kas TÄÄLLÄ


"There is an old joke that if the government could it would tax the very air that we breathe. As social commentary Waxman-Markey’s assumption that we can save the planet by taxing CO2 – a substance every human being emits with every breath taken–is absurd indeed. It’s also an old joke that is not very funny"

7 kommenttia:

 1. Miksei kukaan koskaan kommentoi täällä?

  VastaaPoista
 2. No mä en ainakaan yleensä keksi oikeen mitään järkevää sanomista...

  Mut mistään hengitysverosta ei kannattais puhella, saattaa meidän viherkomukat saaha uusia ideoita näistä!

  VastaaPoista
 3. Onneksi tilanne ei ihan noin huono ole, kyllä silloin tällöin tulee kommentteja. Mutta totta, kovin vähän vaikka "kilpailijoiden" blogeihin verrattuna. Kyllä syy tietenkin on 100%:sti "julkaisijapäässä", jos aiheet eivät kiinnosta tai olen ne huonosti (pitäisi suomentaa, siitä on huomautettu useastikin) esittänyt, oma vika.
  Tärkeintä tietenkin, että blogia luetaan, noin 200 uskollista lukijaa vakiosti päivässä. "Ennakkotarkistus", jonka jouduin laittamaan, kun viherlaidalta tuli "vammaiskommenttia" liiankin kanssa, tietenkin osaltaan karkoittaa,
  mutta toisaalta, haluan pitää blogin tason hyvänä. Pyrin ottamaan "itseäni niskasta" ja parantamaan luettavuutta, kiitos palautteesta !

  VastaaPoista
 4. Juu, suomenna tekstit, ainakin tiivistäen, ei jaksa lukea aina englantia.

  VastaaPoista
 5. Juu, kirjoita edes tiivistelmä suomeksi. Ei jaksa lukea aina englanniksi.

  VastaaPoista
 6. 6H2O + 6CO2 + valo = C6H12O6 + 6O2

  Ylläolevan pitäisi kertoa kaikille, mistä on kysymys. Vesi ja hiilidioksidi kuuluvat elämän kannalta tärkeimpiin yhdisteisiin.

  Mutta ei tunnu kertovan. Puhutaan vain hiilijalanjäljestä, saasteesta,jne.

  Seuraavaksi ilmastohypen lumoissa olevat alarmistit sanovat varmaan, että CO2:n rajoittaminen ei riitä. Täytyy lisäksi rajoittaa vettä ja valoakin! to save the planet.

  Tämähän on pakko tehdä, jos aikoo estää sen, että ilmasto ei lämpene seuraavan 90 vuoden aikana sitä 5,2 astetta, josta suurin otsikoin uutisoitiin viimeksi. Eikö!

  Niin, ja maalataan lisäksi maailma valkoiseksi.
  Tätäkin on jo ehdotettu.

  VastaaPoista
 7. Huolestuttava askel on, että EPA julisti hiilidioksidin "ilmansaasteeksi" (alla). Tällä perusteella vihreät voivat julistaa minkä hyvänsä normaalielämän toiminnon "ympäristövaaraksi". Nuo maailman maalaaminen valkoiseksi, mustien autojen kieltäminen ja "ilmansaasteiden" lisääminen spekuloidun lämpenemisen ehkäisemiseksi kuulostavat aikamoiselta huuhaalta Nobel-fyysikon ehdotelmiksi (Obaman energiaministeri).

  Täällä Espoossa oli aamulla + 3 C KESÄKUUSSA.
  "Ilmastonlämpeneminen" etenee ;-)!
  Täällä EPA


  Täällä KOMMENTOINTIA

  VastaaPoista